31
Μαρτίου
2017
|
23:00
Europe/Athens

Βελτιώνοντας τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης με την τεχνολογία

Η Epson δεσμεύεται να αναπτύξει πραγματικά καινοτόμα οικολογικά αποδοτική τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να επαναδιαμορφώσει τις συμπεριφορές και πρακτικές στο χώρο εργασίας.

 «Πιστεύω ακράδαντα ότι επιχειρήσεις όπως η Epson υπάρχουν για να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας – και της κοινωνίας- και αναπτύσσοντας αντίστοιχα προϊόντα και επαγγελματικά μοντέλα. Τα προϊόντα και οι τεχνολογίες της Epson που παρουσιάζουμε στη CeBIT είναι όλα σχεδιασμένα για να επιλύουν πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας και να την κάνουν πιο ευχάριστη, δημιουργική και αποδοτική.», δήλωσε ο κος Minoru Usui.

Αυτές οι έννοιες μας προσδιορίζουν ως εταιρεία που συνεχώς αναζητούμε τρόπους συνολικής βελτίωσης της τεχνολογίας μας – από ρομποτικά υψηλής ακρίβειας και εφαρμογές έξυπνων γυαλιών, έως την εκτύπωση και το χαρτί. Παρόλο που αρκετοί εστιάζουν στις νέες συναρπαστικές εξελίξεις, τα προϊόντα της Epson βασίζονται στην παραδοσιακή ιαπωνική φιλοσοφία του “monozukuri” – την τέχνη και την επιστήμη της παραγωγής – και τις αξίες των τεχνιτών που βρίσκονται πίσω από την πρώτη μορφή της εταιρείας, ως ωρολογοποιός.

Αυτό σημαίνει ότι είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που εκπληρώνουμε αλλά και ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Οι σούσι σεφ συχνά δηλώνουν ότι κύριο κίνητρό τους είναι το χαμόγελο στο πρόσωπο των πελατών τους. Η Epson δεν είναι διαφορετική. Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά ο κύκλος εργασιών και το κέρδος δεν είναι το κύριο μέλημα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτά θα ακολουθήσουν, εάν κατασκευάζουμε προϊόντα που βοηθούν στη βελτίωση της αποδοτικότητας των ανθρώπων στο χώρο εργασίας τους και στον εμπλουτισμό του τρόπου ζωής τους. Η πολιτική διατήρησης της ανάπτυξης μας και της εσωτερικής παραγωγής, μας επιτρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν μας τα σχόλια των πελατών μας και να τα χρησιμοποιούμε στη διαδικασία σχεδίασης, προκειμένου να επιτυγχάνουμε ένα συνεχή κύκλο βελτίωσης.

Αφουγκραζόμενοι τους χρήστες των προϊόντων μας που δηλώνουν ότι χρειάζονται εκτυπωτές αποδοτικούς και μικρούς σε μέγεθος, που χρησιμοποιούν βιώσιμες τεχνολογίες με μικρά λειτουργικά κόστη, δημιουργήσαμε έναν νέο inkjet εκτυπωτή που περιλαμβάνει επαναστατική νέα τεχνολογία, τη σειρά WorkForce Enterprise. Κάθε εκτυπωτής της σειράς αυτής εξοικονομεί χρήματα και ηλεκτρική ενέργεια, τι γίνεται όμως με τον όγκο του χαρτιού εκτύπωσης? Συχνά περιγράφεται ένα περιβάλλον γραφείου χωρίς την ανάγκη χαρτιού, με το σκεπτικό της βελτίωσης της αποδοτικότητας και της μείωσης των απορριμμάτων χαρτιού. Εμείς όμως προσεγγίζουμε αυτό το θέμα από μια άλλη οπτική.

Παρ’όλο που οι πελάτες μας θέλουν να μην βλάπτουν το φυσικό περιβάλλον, μας έχουν επίσης δείξει ότι εκτιμούν την αξία της χρήσης του χαρτιού. Για να δώσουμε μια απάντηση σε αυτούς τους προβληματισμούς, δημιουργήσαμε το PaperLab, το οποίο πιστεύουμε ότι είναι το πρώτο σύστημα κατασκευής χαρτιού για περιβάλλον γραφείου, που χρησιμοποιεί μια ξηρή διαδικασία. Το PaperLab κυκλοφόρησε πρώτα στην Ιαπωνία, το 2016 με περιορισμένο αριθμό προϊόντων και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, στη CeBIT 2017. Αποτελεί μέρος του οράματός μας για έναν κόσμο όπου θα μπορείτε να τυπώσετε και να ανακυκλώσετε όσο χαρτί χρειάζεστε. Ελπίζουμε ότι θα κατασκευαστούν PaperLab όλων των μεγεθών που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εργοστάσια και γραφεία, μέχρι και στο σπίτι σας.

Μάθετε περισσότερα για τη μοναδική σειρά Enterprise εδώ

Σχετικά με την Epson

Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, αφοσιωμένο στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με τις αυθεντικές και αποδοτικές, ακριβείς και ολοκληρωμένες τεχνολογίες ακριβείας της. Με μια γκάμα προϊόντων που εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet και ψηφιακά συστήματα εκτυπώσεων έως βιντεοπροβολείς 3LCD, έξυπνα γυαλιά, συστήματα αισθητήρων και ρομποτικούς μηχανισμούς, η εταιρεία επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των αναλωσίμων και της ρομποτικής.

Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation με έδρα την Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί σχεδόν 80.000 υπαλλήλους σε 86 εταιρείες παγκοσμίως και είναι υπερήφανος για τη συμμετοχή στις κοινότητες όπου λειτουργεί και τις συνεχόμενες προσπάθειές του για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

global.epson.com/

Σχετικά με την Epson Europe

Η εταιρεία Epson Europe B.V., με έδρα το Άμστερνταμ, αποτελεί τα περιφερειακά γραφεία του Ομίλου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Αφρική. Με εργατικό δυναμικό 1.750 υπαλλήλων, οι πωλήσεις της Epson Europe για το οικονομικό έτος 2016 ήταν 1.7 δισεκατομμύρια ευρώ. http://www.epson.eu

Περιβαλλοντικό όραμα 2050 

http://eco.epson.com/