Athens,
10
Σεπτεμβρίου
2018
|
12:48
Europe/Athens

Διαγωνισμός από την Epson με βραβείο… ρομπότ!

Η τεχνολογία στα χέρια του μέλλοντος: Η Epson ανακοίνωσε τη διεξαγωγή διαγωνισμού, σε όλη την περιοχή EMEAR, με βραβείο έως και 3 αληθινά ρομπότ

Το Industry 4.0 είναι πραγματικότητα και η Epson, ως παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς ρομποτικών μηχανισμών SCARA και πάροχος λύσεων αυτοματισμού από το 1980, είναι έτοιμη να δείξει τον δρόμο προς την αλλαγή. Καθώς, οι αυτοματισμοί συνεχίζουν να επεκτείνονται, αναπτύσσονται πολλές νέες και καινοτόμες εφαρμογές για ρομποτικούς μηχανισμούς, που επιφέρουν επαναστατικές αλλαγές στη βιομηχανία και άλλους τομείς, καθώς διαθέτουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν ριζικά την ποιότητα της εργασιακής μας ζωής.

Λίγα λόγια για το διαγωνισμό που χαρίζει έως και 3 αληθινά ρομπότ

Η Epson εμπιστεύεται την πιο πρόσφατη τεχνολογία της σε εκείνους που αποτελούν την ελπίδα του μέλλοντος: τα πανεπιστήμια, τα κολέγια και τα ερευνητικά ιδρύματα στην περιοχή EMEAR. Γιατί επιλέγουμε εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα; Για να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας και των αυτοματισμών.

Για συμμετοχή στον διαγωνισμό, πραγματοποιούνται online αιτήσεις στον σύνδεσμο (https://www.epson.eu/robots-contest) από την 1η Σεπτεμβρίου 2018.

  • Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν μια πρόταση πριν από τις 15 Δεκεμβρίου 2018, για να διεκδικήσουν την ευκαιρία να κερδίσουν έως και 3 ρομποτικούς μηχανισμούς της Epson, με σκοπό την υποστήριξη του έργου τους
  • Οι αιτήσεις θα κριθούν βάσει μιας σειράς παραμέτρων, όπως η καινοτομία, η εκπαίδευση, η ανάπτυξη δεξιοτήτων, η πρωτότυπη χρήση του ρομποτικού μηχανισμού και η βιωσιμότητα
  • Οι υποψήφιοι που θα επιλεχθούν, θα κληθούν να παρουσιάσουν την αίτησή τους ενώπιον μιας ομάδας κριτών

«Οι δεξιότητες και η δημιουργικότητα βρίσκονται στην καρδιά της καινοτομίας. Η Epson αναγνωρίζει την ανάγκη προώθησης και υποστήριξης της ανάπτυξης ταλέντων και ικανοτήτων. Η γενιά των millennial, που αποτελεί το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού, θα αντιμετωπίσει έναν ριζικά διαφορετικό εργασιακό περιβάλλον. Γνωρίζουμε ότι οι νέοι έχουν τις απαραίτητες δυνατότητες, οπότε ο διαγωνισμός μας έχει ως στόχο να τους προσφέρει την τεχνολογία του μέλλοντος», λέει ο κ. Volker Spanier, Επικεφαλής Λύσεων Ρομποτικής της Epson Europe.

Ο αριθμός των βιομηχανικών ρομποτικών μηχανισμών που αναπτύσσονται παγκοσμίως αναμένεται να αυξηθεί σε περίπου 2,6 εκατομμύρια μονάδες, μέχρι το 2019. Ειδικά στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, η υιοθέτηση των ρομποτικών μηχανισμών πρόκειται να αυξηθεί κατά 20% ετησίως, τα επόμενα δύο χρόνια, σημειώνοντας τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης παγκοσμίως, μετά την Κίνα.

Αυτή η αύξηση, θέτει τη ρομποτική στο επίκεντρο των μελλοντικών εξελίξεων, στους τομείς της παραγωγής, της υγειονομικής περίθαλψης και πολλών άλλων κλάδων. Οι ρομποτικοί μηχανισμοί μπορούν, επίσης, να ενισχύσουν την εκπαίδευση, αλλά και να συμβάλλουν στη μείωση των αποβλήτων και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Η Epson παρέχει την ευκαιρία στους νέους στην περιοχή EMEAR να φανταστούν έναν καλύτερο κόσμο, με «οδηγό» τους ρομποτικούς μηχανισμούς.

Για συμμετοχή στον διαγωνισμό

Κάντε κλικ εδώ: https://www.epson.eu/robots-contest

Στερεότυπο κείμενο

 

Σχετικά με την Epson

Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, αφοσιωμένο στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με τις πρωτότυπες, αποτελεσματικές, ολοκληρωμένες και ακριβείς τεχνολογίες της. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των τεχνολογιών προσαρτώμενων συσκευών (wearables) και της ρομποτικής. Η Epson είναι υπερήφανη για τη συμβολή της στην υλοποίηση βιώσιμων πρακτικών στην κοινωνία και τις συνεχιζόμενες προσπάθειές της για την υλοποίηση των Στόχων της Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Με επικεφαλής την εταιρία Seiko Epson Corporation της Ιαπωνίας, ο όμιλος Epson καταγράφει ετήσιες πωλήσεις άνω του 1 τρισεκατομμυρίου JPY.

global.epson.com

Σχετικά με την Epson Europe

Η εταιρεία Epson Europe B.V., με έδρα το Άμστερνταμ, αποτελεί τα περιφερειακά γραφεία του Ομίλου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Αφρική. Με εργατικό δυναμικό περισσότερο από 1.968 υπαλλήλους, οι πωλήσεις της Epson Europe για το οικονομικό έτος 2017 ήταν 1.7 δισεκατομμύρια ευρώ. http://www.epson.eu

Περιβαλλοντικό Όραμα 2050

http://eco.epson.com