Athens,
15
Απριλίου
2020
|
12:47
Europe/Athens

Η Epson ενδυναμώνει τη σχέση αξιοπιστίας με τους πελάτες της, ανανεώνοντας την επέκταση εγγύησης επιλεγμένων προϊόντων της

Το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης ισχύει από την 1η Απριλίου 2020 έως τις 31 Μαρτίου 2021, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη εκτύπωση και σάρωση στην επιχείρηση, αλλά και το σπίτι

Η Epson, πρωτοπόρος εταιρεία σε προϊόντα εκτύπωσης και οπτικής απεικόνισης, προχώρησε σε ανανέωση του προγράμματος επέκτασης εγγύησης[1] για 3 έτη με αγορές επιλεγμένων εκτυπωτών και 5 έτη με αγορές επιλεγμένων σαρωτών.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες εκτύπωσης ή σάρωσης της επιχείρησής σας, μεγαλύτερες ή μικρότερες, με το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης να ανανεώνεται έως το 2021, μπορείτε να απολαύσετε τη διευρυμένη ασφάλεια που αυτή σας προσφέρει, συμπληρώνοντας τη φόρμα αίτησης στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, εντός 30 ημερών από την αγορά του προϊόντος. Το μόνο που χρειάζεται είναι τα προϊόντα σας να ανήκουν στα επιλεγμένα των σειρών EcoTankWorkForce και WorkForce Pro.

Πιο συγκεκριμένα, στην ενέργεια επέκτασης της εγγύησης από 1 έως 3 έτη συμπεριλαμβάνονται επιλεγμένα μοντέλα των εκτυπωτών EcoTank, που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, με εξαιρετική εξοικονόμηση στο κόστος του μελανιού και είναι ιδανικά για καθημερινές και επαγγελματικές εκτυπώσεις, αλλά και για εκτυπώσεις φωτογραφιών, ανά πάσα στιγμή, από οποιαδήποτε φορητή συσκευή, μέσω WiFi.

Επιπλέον, συμπεριλαμβάνονται επιλεγμένα μοντέλα των εκτυπωτών WorkForce και WorkForce Pro, τα οποία εξασφαλίζουν εξαιρετική απόδοση, βελτίωση της παραγωγικότητας και εξοικονόμηση, μειώνοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της επιχείρησής σας.

Με 1 έως 5 έτη εγγύησης, στην ενέργεια ανήκουν και οι σαρωτές εγγράφων της σειράς WorkForce, με την υψηλότερη ταχύτητα στην αγορά, οι οποίοι είναι ιδανικοί για γρήγορη, αποτελεσματική και εύκολη διεκπεραίωση απαιτητικών εργασιών σάρωσης.

Η προσφορά ισχύει από την 1η Απριλίου 2020 έως τις 31 Μαρτίου 2021 και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν συμπληρώνοντας απλά τη φόρμα επέκτασης στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, σε διάστημα 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Για αγορές που έγιναν έως και τις 31 Μαρτίου 2020 ισχύει η περίοδος των 30 ημέρων για την εγγραφή των προϊόντων στην ιστοσελίδα της Epson για την απόκτηση της εγγύησης. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε με το νέο σας εκτυπωτή ή σαρωτή, με εξαιρετικής ποιότητας λειτουργία, ταχύτητα, ακρίβεια και εξοικονόμηση, αλλά και να νιώθετε ασφάλεια, γνωρίζοντας πως η εγγύηση της Epson σας παρέχει τη σιγουριά που αναζητούσατε.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Epson, ώστε να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις απόκτησης της επέκτασης εγγύησης, καθώς και για τα συγκεκριμένα μοντέλα που συμμετέχουν στην ενέργεια.

[1]Το είδος επέκτασης της εγγύησης διαφέρει ανάλογα με το προϊόν που αγοράζεται ή/ και τη χώρα, ενώ ενδέχεται να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

 

Σχετικά με την Epson

Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, αφοσιωμένο στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με τις πρωτότυπες, αποτελεσματικές, ολοκληρωμένες και ακριβείς τεχνολογίες της. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των τεχνολογιών προσαρτώμενων συσκευών (wearables) και της ρομποτικής. Η Epson είναι υπερήφανη για τη συμβολή της στην υλοποίηση βιώσιμων πρακτικών στην κοινωνία και τις συνεχιζόμενες προσπάθειές της για την υλοποίηση των Στόχων της Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Με επικεφαλής την εταιρία Seiko Epson Corporation της Ιαπωνίας, ο όμιλος Epson καταγράφει ετήσιες πωλήσεις άνω του 1 τρισεκατομμυρίου JPY.

global.epson.com

Σχετικά με την Epson Europe

Η εταιρεία Epson Europe B.V., με έδρα το Άμστερνταμ, αποτελεί τα περιφερειακά γραφεία του Ομίλου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Αφρική. Με εργατικό δυναμικό περισσότερο από 1.968 υπαλλήλους, οι πωλήσεις της Epson Europe για το οικονομικό έτος 2017 ήταν 1.7 δισεκατομμύρια ευρώ. http://www.epson.eu

Περιβαλλοντικό Όραμα 2050

http://eco.epson.com