10
Ιουλίου
2017
|
11:25
Europe/Athens

Η Epson παρουσιάζει τη μεγαλύτερη γκάμα εκτυπωτών και πρεσσών ψηφιακής ετικέτας στην έκθεση Labelexpo 2017

Βρυξέλλες 25.09-28.09.2017

Οι επισκέπτες θα βρουν μια λύση εκτύπωσης για κάθε ανάγκη: από την παραγωγή ετικετών κατ 'απαίτηση έως τις ευέλικτες ψηφιακές πρέσες, υψηλής ποιότητας, για τους πιο απαιτητικούς μετατροπείς ετικετών

Η Epson (Αίθουσα 9 A50) θα παρουσιάσει μια ευρεία γκάμα εκτυπωτών σε όλο το εκθεσιακό της περίπτερο 418 τ.μ. στην Labelexpo, στις Βρυξέλλες (25-28 Σεπτεμβρίου). Θα παρουσιαστούν μοντέλα ψηφιακής ετικέτας τύπου SurePress μικρής έως μεσαίας σειράς, μαζί με προϊόντα από τις σειρές ColorWorks και LabelWorks και τη σειρά SureColor SC-S.

"Θέλουμε να παρουσιάσουμε το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο ψηφιακών ετικετών στη βιομηχανία", δήλωσε ο Frank Maeder, Label Product Manager, Epson Europe.

"Προσφέρουμε λύσεις από φορητούς κατασκευαστές ετικετών και επιτραπέζιους εκτυπωτές ετικετών για εσωτερική παραγωγή ετικετών, κατά παραγγελία σε ευέλικτες ψηφιακές πρέσες υψηλής ποιότητας για τους πιο απαιτητικούς μετατροπείς ετικετών. Είμαστε υπερήφανοι για την ανάπτυξη των δικών μας κεφαλών εκτύπωσης και μελανιών καθώς και hardware και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούμε μια εξειδικευμένη λύση για κάθε εφαρμογή. Οι ειδικοί μας θα είναι σε θέση να δώσουν συμβουλές και οδηγίες σε πιθανούς αγοραστές, ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις τους. Στο φάσμα των ψηφιακών πρεσών, θα παρουσιάσουμε τόσο την τεχνολογία UV όσο και τα εύκαμπτα υδατικά μοντέλα SurePress, και τα οποία χρησιμοποιούν το RIP Esko. Θα υπάρξει μια νέα εξέλιξη στον τομέα των πρεσσών, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, αλλά είναι πολύ νωρίς για να αποκαλύψουμε ακριβώς ποιά θα είναι, σε αυτό το στάδιο ".

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σειρά Epson ColorWorks, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.epson.gr/colorworks

Σχετικά με την Epson

Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, αφοσιωμένο στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με τις αυθεντικές και αποδοτικές, ακριβείς και ολοκληρωμένες τεχνολογίες ακριβείας της. Με μια γκάμα προϊόντων που εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet και ψηφιακά συστήματα εκτυπώσεων έως βιντεοπροβολείς 3LCD, έξυπνα γυαλιά, συστήματα αισθητήρων και ρομποτικούς μηχανισμούς, η εταιρεία επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των αναλωσίμων και της ρομποτικής.

Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation με έδρα την Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί σχεδόν 80.000 υπαλλήλους σε 86 εταιρείες παγκοσμίως και είναι υπερήφανος για τη συμμετοχή στις κοινότητες όπου λειτουργεί και τις συνεχόμενες προσπάθειές του για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

global.epson.com/

Σχετικά με την Epson Europe

Η εταιρεία Epson Europe B.V., με έδρα το Άμστερνταμ, αποτελεί τα περιφερειακά γραφεία του Ομίλου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Αφρική. Με εργατικό δυναμικό 1.750 υπαλλήλων, οι πωλήσεις της Epson Europe για το οικονομικό έτος 2016 ήταν 1.7 δισεκατομμύρια ευρώ. http://www.epson.eu

Περιβαλλοντικό όραμα 2050 

http://eco.epson.com/