Athens,
31
Αυγούστου
2018
|
11:00
Europe/Athens

Η Epson παρουσιάζει τρεις νέους βιντεοπροβολείς PRO-UHD στην IFA 2018

Τα νέα προϊόντα φέρουν έναν πετυχημένο συνδυασμό πρωτοποριακών τεχνολογιών προβολής και χαρίζουν την απόλυτη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου

Η Epson, συνεπής στη φιλοσοφία της να παρέχει στους καταναλωτές της τεχνολογίες και προϊόντα αιχμής, παρουσιάζει φέτος στην έκθεση IFA 2018 στο Βερολίνο (περίπτερο 21, διάδρομος 103), τρεις νέους βιντεοπροβολείς οικιακού κινηματογράφου (EH-TW7400, EH-TW9400, EH-TW9400W) για τους λάτρεις του κινηματογράφου, που θέτουν ως προτεραιότητα την ποιότητα της εικόνας. Αυτοί οι προσιτοί βιντεοπροβολείς, με εξαιρετικές δυνατότητες διασύνδεσης και εύκολη εγκατάσταση, προσφέρουν στον καταναλωτή την πραγματική εμπειρία της μεγάλης οθόνης και του περιεχομένου 4K.

Βοηθώντας τους καταναλωτές να προσδιορίσουν τις εντυπωσιακές δυνατότητες απεικόνισης που προσφέρουν αυτά τα μοντέλα, η Epson έχει ομαδοποιήσει τις κορυφαίες οπτικές τεχνολογίες της υπό τον όρο "PRO-UHD". Η εξαιρετική ποιότητα εικόνας διασφαλίζεται, καθώς οι βιντεοπροβολείς PRO-UHD διαθέτουν υψηλό λόγο δυναμικής αντίθεσης έως 1.200.000:1, τεχνολογία βελτίωσης 4Κ, 3LCD, Full HD, UHD BD και υποστήριξη HDR. Ειδικότερα, ο νέος EH-TW9400/W, η τεχνολογία του οποίου βασίζεται στα προηγούμενα επιτυχημένα μοντέλα, είναι συμβατός με όλες τις συσκευές με είσοδο 4K.

Κάθε ένα χαρακτηριστικό προσθέτει κάτι σημαντικό στη συνολική PRO-UHD εμπειρία προβολής. Η τεχνολογία 3LCD παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποτρέπουν την εμφάνιση του φαινομένου «ουράνιου τόξου» (rainbow effect) και να απολαμβάνουν ζωντανά χρώματα, χάρη στην εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας (CLO), έως και 2.600 lumen. Η δυνατότητα υποστήριξης HDR αποκαλύπτει επιπλέον λεπτομέρειες και βάθος, προσφέροντας πιο φυσικά και πλούσια χρώματα. Παράλληλα, η εξαιρετικά ευρεία χρωματική γκάμα αυξάνει το εύρος των ρεαλιστικών χρωμάτων, ενώ ο υψηλός λόγος αντίθεσης έως 1.200.000:1 προσφέρει βαθιά μαύρα για εντυπωσιακές λεπτομέρειες στις σκιάσεις. Ακόμη και στις σκηνές έντονης δράσης, οι τεχνολογίες παρεμβολής καρέ και βελτίωσης εικόνας διασφαλίζουν την ευκρίνεια και την αρμονία στις γρήγορα κινούμενες εικόνες.

Παρόλο που η τεχνολογία τους μπορεί να είναι σύνθετη αλλά και εξαιρετικής ακριβείας, οι βιντεοπροβολείς είναι απίστευτα απλοί στην εγκατάσταση. Τα μηχανοκίνητα οπτικά μέρη περιλαμβάνουν ενισχυμένο οπτικό ζουμ 2.1x, ενισχυμένη εστίαση και ενισχυμένη μετατόπιση φακού ±96,3% κατακόρυφα και ±47,1% οριζόντια. Τα μοντέλα αυτά, έχουν σχεδιαστεί για κανονική χρήση με ιδιαιτέρως μεγάλης διάρκειας ζωής λάμπα, γεγονός που επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθεί μια ταινία στη μεγάλη οθόνη κάθε μέρα για τα επόμενα επτά χρόνια 1 , χωρίς να απαιτείται αντικατάσταση της λάμπας.

Με γνώμονα τους λάτρεις του κινηματογράφου, αυτά τα μοντέλα απλοποιούν τη διαδικασία παρακολούθησης ταινιών, όπως ακριβώς θα ήθελε και ο σκηνοθέτης, προσφέροντας παράλληλα πλήρη έλεγχο της προβολής ανά πάσα στιγμή. Παρακολουθήστε πιο εύκολα ταινίες σε σωστή διάσταση, με δυνατότητα αποθήκευσης έως και σε δέκα διαφορετικά φορμά.

Επιπλέον, ο EH-TW9400W προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης προβολής. Στείλτε απευθείας, μέσω streaming, περιεχόμενο 4K προς τον βιντεοπροβολέα από smartphone, παιχνιδομηχανές, συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray και άλλες συσκευές, συνδέοντάς τες μέσω HDMI στον αναμεταδότη 4K WiHD.

Η Διευθύντρια του Γραφείου Ελλάδος της Epson, κα Μαρία Μάσσιου δήλωσε: «Δεν πρόκειται για ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, αλλά για έναν συνδυασμό καινοτόμων τεχνολογιών που κάνουν τη διαφορά όταν παρακολουθείτε μια ταινία. Τα νέα μοντέλα οικιακού κινηματογράφου PRO-UHD προσφέρουν πολλές δυνατότητες, καθώς διαθέτουν υψηλό λόγο δυναμικής αντίθεσης 1.200.000:1, τεχνολογία βελτίωσης εικόνας, τεχνολογία 3LCD, Full HD, UHD BD και υποστήριξη HDR. Επίσης, αυξήσαμε τους λόγους αντίθεσης και τη φωτεινότητα σε lumen, διασφαλίζοντας, παράλληλα, ότι αυτά τα μοντέλα μπορούν να υποστηρίξουν όλους τους τύπους περιεχομένου 4Κ, προσφέροντας στους καταναλωτές μια πραγματικά εντυπωσιακή, αλλά ταυτόχρονα οικονομική σειρά βιντεοπροβολέων για τους λάτρεις των ταινιών».

Αυτά τα προϊόντα θα παρουσιαστούν στη IFA 2018, στο Βερολίνο, στο περίπτερο 21, διάδρομο 103.

1. Με βάση την παρακολούθηση κατά μέσο όρο μιας ταινίας διάρκειας 1 ώρας και 45 λεπτών καθημερινά και τη ρύθμιση της λάμπας στην οικονομική λειτουργία.

Βασικά χαρακτηριστικάEH-TW7400EH-TW9400EH-TW9400W
Εμπειρία μεγάλης οθόνης 4Κ
Τεχνολογία PRO UHD
Υποστήριξη UHD BD και HDR
Φορμά HDRHDR10HDR10, υβριδικό Log Gamma, 4K/60p HDR με υποστήριξη 18 GbpsHDR10, υβριδικό Log Gamma, 4K/60p HDR με υποστήριξη 18 Gbps
Ενισχυμένη μετατόπιση φακού +/-96,3% κατακόρυφα και +/-47,1% οριζόντια
Εξίσου υψηλή φωτεινότητα λευκής και έγχρωμης εικόνας:2.400 lumen2.600 lm2.600 lm
Υψηλός λόγος αντίθεσης για βαθύτερες αποχρώσεις του μαύρου200.000:11.200.000:11.200.000:1
Μηχανοκίνητη εστίαση και μεγέθυνση (2.1x)
Υποστηριζόμενος χώρος χρωμάτων (DCI)
HDMI x2 (1x HDCP2.2 και 1x HDCP1.4), RJ45, RS232c και έξοδος Trigger
Αναμεταδότης 4K WiHD – 4K μέσω Wi-Fixx
Με δυνατότητα 2D και 3D
Απολαύστε εξαιρετική ποιότητα εικόνας με την τεχνολογία 3LCD της Epson
Όλα τα χαρακτηριστικά βελτίωσης λεπτομερειών της υπάρχουσας σειράς μας, όπως: ISF
Απόκριση εικόνας σε υψηλή ταχύτητα για ευκρινείς εικόνες σε σκηνές με γρήγορη κίνηση
Μεγάλο μέγεθος οθόνης – έως 300 ίντσες
Μεγάλη διάρκεια ζωής λάμπας 5.000 ωρών στην οικονομική λειτουργία
Επαναφορτιζόμενα μέσω USB γυαλιά ενεργού κλείστρου για προβολές 3D (δεν περιλαμβάνονται)

 

 

Σχετικά με την Epson

Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, αφοσιωμένο στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με τις πρωτότυπες, αποτελεσματικές, ολοκληρωμένες και ακριβείς τεχνολογίες της. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των τεχνολογιών προσαρτώμενων συσκευών (wearables) και της ρομποτικής. Η Epson είναι υπερήφανη για τη συμβολή της στην υλοποίηση βιώσιμων πρακτικών στην κοινωνία και τις συνεχιζόμενες προσπάθειές της για την υλοποίηση των Στόχων της Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Με επικεφαλής την εταιρία Seiko Epson Corporation της Ιαπωνίας, ο όμιλος Epson καταγράφει ετήσιες πωλήσεις άνω του 1 τρισεκατομμυρίου JPY.

global.epson.com

Σχετικά με την Epson Europe

Η εταιρεία Epson Europe B.V., με έδρα το Άμστερνταμ, αποτελεί τα περιφερειακά γραφεία του Ομίλου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Αφρική. Με εργατικό δυναμικό περισσότερο από 1.968 υπαλλήλους, οι πωλήσεις της Epson Europe για το οικονομικό έτος 2017 ήταν 1.7 δισεκατομμύρια ευρώ. http://www.epson.eu

Περιβαλλοντικό Όραμα 2050

http://eco.epson.com