Athens,
22
Φεβρουαρίου
2018
|
15:54
Europe/Athens

Ο Richard Quinn λαμβάνει το τιμητικό, πρώτο βραβείο Queen Elizabeth II στην κατηγορία British Design, στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Όλα τα εντυπωσιακά μοτίβα του σχεδιαστή φέρουν την ποιότητα της ψηφιακής εκτύπωσης υφασμάτων της Epson

Η Epson συγχαίρει τον σχεδιαστή μόδας Richard Quinn, ο οποίος κατέκτησε το πρώτο βραβείο Queen Elizabeth II στην κατηγορία British Design και το οποίο παρέλαβε από την ίδια τη Βασίλισσα Ελισάβετ στο τέλος του θεαματικού του σόου, στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Ήταν η πρώτη φορά που η ίδια η Βασίλισσα Ελισάβετ παρευρέθηκε και παρακολούθησε την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, από την πρώτη σειρά των VIP, μαζί με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας, Caroline Rush CBE και την Αμερικανίδα Διευθύντρια του περιοδικού Vogue, Anna Wintour. Η Βασίλισσα απόλαυσε το σόου και τη συλλογή του Richard, που χαρακτηριζόταν από ένα κορυφαίο μείγμα ζωντανών φλοράλ και ιδιαίτερων μοτίβων, εκτυπωμένων σε βελούδο, λινό, λίκρα, χαρτί αλουμινίου και πλισέ σενίλ. Ολόκληρη η συλλογή τυπώθηκε στο στούντιο του Richard στο Λονδίνο, χρησιμοποιώντας τους ψηφιακούς εκτυπωτές υφασμάτων της Epson, τους οποίους προμηθεύτηκε από την εταιρεία Premier Textiles. Τα σχέδια προσαρμόστηκαν σε μπότες, παπούτσια, τσάντες και μακριά γάντια συμπληρώνοντας τις εμφανίσεις, ενώ τυλίχθηκαν σε ασορτί κράνη μοτοσικλετών με εφαρμογή από τη Slam Signs - και πάλι χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Epson.

Το νέο βραβείο αναγνωρίζει τον ρόλο που διαδραματίζει η βιομηχανία της μόδας στην κοινωνία και τη διπλωματία και θα απονέμεται ετησίως από ανώτερο μέλος της Βασιλικής οικογένειας σε έναν ανερχόμενο βρετανό σχεδιαστή μόδας γυναικείων ενδυμάτων, ανδρικών ενδυμάτων ή αξεσουάρ που παρουσιάζει εξαιρετικό ταλέντο και πρωτοτυπία, ενώ αποδίδει αξία στην κοινότητα ή/ και σε ισχυρές βιώσιμες πολιτικές.

Ο Richard έχει αναγνωριστεί για τις εξαιρετικές εκτυπώσεις του και την ανατρεπτική στροφή του προς το vintage στυλ. Το εκτυπωτικό του εργαστήριο, που είναι εξοπλισμένο με προϊόντα της Epson, προσφέρει, επίσης, οικονομικές υπηρεσίες εκτύπωσης σε σπουδαστές σχεδίου μόδας και άλλων ανερχόμενων σχεδιαστών. Στην εκδήλωση, ο Richard ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους φίλους του και όλους όσοι τον υποστήριξαν. Απευθυνόμενος προς την Epson είπε: «Σας ευχαριστώ που πιστεύατε στο όραμά μου για το στούντιο. Ο διαρκής διάλογος και το πάθος για εξέλιξη, πραγματικά με ενθουσιάζει και εκπαιδεύει τόσο εμένα, όσο και την ομάδα μου, κάθε σεζόν.»

 «Μας εμπνέει πραγματικά να βλέπουμε πώς ο Richard εξερευνά τη δύναμη της ψηφιακής εκτύπωσης της Epson και είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που συνεργαζόμαστε μαζί του. Το βραβείο αυτό αποτελεί μια σημαντική διάκριση και αναδεικνύει τον Richard και την αφοσίωση, τη δημιουργικότητα και τη σκληρή δουλειά της ομάδας του», δηλώνει η κ. Heather Kendle, Διευθύντρια Ανάπτυξης της Epson Europe.

Instagram: @richardquinn1

Σχετικά με την Epson

Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, αφοσιωμένο στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με τις αυθεντικές και αποδοτικές, ακριβείς και ολοκληρωμένες τεχνολογίες ακριβείας της. Με μια γκάμα προϊόντων που εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet και ψηφιακά συστήματα εκτυπώσεων έως βιντεοπροβολείς 3LCD, έξυπνα γυαλιά, συστήματα αισθητήρων και ρομποτικούς μηχανισμούς, η εταιρεία επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των αναλωσίμων και της ρομποτικής.

Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation με έδρα την Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί σχεδόν 80.000 υπαλλήλους σε 86 εταιρείες παγκοσμίως και είναι υπερήφανος για τη συμμετοχή στις κοινότητες όπου λειτουργεί και τις συνεχόμενες προσπάθειές του για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

global.epson.com/

Σχετικά με την Epson Europe

Η εταιρεία Epson Europe B.V., με έδρα το Άμστερνταμ, αποτελεί τα περιφερειακά γραφεία του Ομίλου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Αφρική. Με εργατικό δυναμικό 1.750 υπαλλήλων, οι πωλήσεις της Epson Europe για το οικονομικό έτος 2016 ήταν 1.7 δισεκατομμύρια ευρώ. http://www.epson.eu

Περιβαλλοντικό όραμα 2050 

http://eco.epson.com/