Παιδική Γωνιά

Διασκεδαστικές, δωρεάν, δημιουργικές δραστηριότητες

 

Τι θα φτιάξετε σήμερα; Αποφύγετε την πλήξη με δημιουργικές δραστηριότητες που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι σας. Υπάρχουν πολλές εκτυπώσιμες, δημιουργικές δραστηριότητες για να διασκεδάσετε. Αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει - με την γκαλερί και τις συμβουλές μας μπορείτε να δώσετε ζωή στα έργα και στις ιδέες σας.

Ας ξεκινήσουμε

Καλώς ήρθατε στην Παιδική Γωνιά. Εδώ μπορείτε να βρείτε διασκέδαση, συναρπαστικές και δωρεάν δραστηριότητες. Μπορείτε να ανακαλύψετε μια σειρά από εκτυπώσιμες δραστηριότητες και έμπνευση για να κάνετε κάθε έργο ξεχωριστό. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τα έργα σας μαζί μας - κατευθυνθείτε στη γκαλερί για να δείτε τις τελευταίες προσθήκες.

Ας γίνουμε δημιουργικοί

Κόψτε, κολλήστε και χρωματίστε με τις διασκεδαστικές χειροτεχνίες μας. Θα βρείτε έγχρωμες εκτυπώσεις, φύλλα δραστηριοτήτων, ιδέες scrapbooking και προσωποποιημένες ευχαιτήριες κάρτες. Θα βρείτε επίσης νέες ιδέες για κάθε εποχή από εκτυπώσεις από το σχολείο μέχρι τις χριστουγεννιάτικες κάρτες σας!

Συμβουλές και ιδέες

Πειραματιστείτε με το χρώμα
 

Από απαλούς τόνους παστέλ σε έντονα φωτεινά χρώματα - να είστε τολμηροί με τις χρωματικές επιλογές σας για να κάνετε το σχέδιό σας να ξεχωρίζει.

Δοκιμάστε διαφορετικές υφές
 

Να είστε εφευρετικοί - με ενδιαφέρουσες στρώσεις και υφές στο σχεδιό σας με περιτύλιγμα από φυσαλίδες, χαρτί, πούλιες ή χρυσόσκονη και πολλά άλλα.

Φέρτε το πάρτι στα μέτρα σας
 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προσαρμόσετε τις διακοσμήσεις του πάρτι σας. Δοκιμάστε τις εκτυπώσιμες γιρλάντες μας - δώστε τους μια αίσθηση πολυτέλειας συνδέοντάς τις γιρλάντες με κορδέλα. Θα μπορούσατε επίσης να πειραματιστείτε με το μέγεθος - εκτυπώστε τα αποκριάτικα διακοσμητικά σας σε διαφορετικά μεγέθη για να δώσετε ένταση.

Φτιάξτε την ατμόσφαιρα
 

Δεν είναι μόνο αυτό που φτιάχνετε, μέρος της διασκέδασης αλλά και πώς το φωτογραφίζετε. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας στο ταξίδι της δημιουργίας.

 

Gallery

Γνωρίστε τις οικιακές μας λύσεις

Η εξοικονόμηση δεν χρειάζεται να είναι ακριβή - οι εκτυπωτές EcoTank μπορούν να σας εξοικονομήσουν το 90% του κόστος μελανιού κατά μέσο όρο1. Μπορείτε επίσης να βρείτε οικονομικά προσιτούς βιντεοπροβολείς για να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες και να παίζετε παιχνίδια. Ανακαλύψτε τη γκάμα των εύχρηστων προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για χρήση στο σπίτι.

Εκτυπωτές EcoTank Οικιακός Κινηματογράφος

1Μέσος αριθμός απαιτούμενων cartridge/ εξοικονόμησης που επιτυγχάνεται με την εκτύπωση του ίδιου αριθμού σελίδων χρησιμοποιώντας τα φιαλίδια μελανιών που παρέχονται με την αγορά όλων των προϊόντων της σειράς EcoTank, εξαιρουμένης της τιμής του μηχανήματος. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε κατά μέσο όρο στην σειρά A4 EcoTank έναντι του μέσου όρου των 10 καλύτερων μοντέλων στη Δυτική Ευρώπη, την περίοδο Ιανουαρίου 2017 - Δεκεμβρίου 2017, όπως παρακολουθεί η GfK. Το κόστος εκτύπωσης υπολογίστηκε με βάση την αναλογία κασέτας Standard και XL που παρακολουθεί η GfK για την ίδια περίοδο αναφοράς για τη δυτικοευρωπαϊκή αγορά, χρησιμοποιώντας τις μέσες τιμές λιανικής. Οι αποδόσεις των cartridge μελανιού όπως ανακοινώνονται από τους ιστότοπους του κατασκευαστή