Brøndby,
18
December
2019
|
11:39
Europe/Amsterdam

Epson modtager EcoVadis Gold for Corporate Social Responsibility

- Award placerer Epson i top 2 % for bæredygtighed inden for industrien* -

- Epson Europe, december, 2019 -

Epson er blevet tildelt en Gold vurdering for CSR af det uafhængige EcoVadis for tredje år i træk. Topplaceringen, som viser Epsons engagement i at opnå de højest mulige internationale CSR standarder, anerkender også Epson som værende "Outstanding" inden for bæredygtigt indkøb og understreger virksomhedens fantastiske opnåelser inden for arbejds- og menneskerettigheder og for tiltag til at bevare miljøet.

De overordnede resultater viser en 5 % forøgelse over foregående år med en bemærkelsesværdig stigning inden for arbejds- og menneskerettigheder, som placerer Epson i top 2 % i CSR inden for virksomhedens industri*.

Minoru Usui, global præsident for Epson, siger: "Corporate Social Responsibility er kernen i alt, hvad vi gør i Epson, og denne fanatstiske opnåelse i CSR er lige så vigtig og værdifuld for vores forretning som vores financielle succes."

"Epsons mål er at være en uundværlig virksomhed, hvilket betyder, at vi må skabe unikke og holdbare produkter med vedvarende værdi, som overgår kundernes forventninger, adressere sociale behov og yderst vigtigt - skabe bæredygtigt miljø. Som virksomhed har vi rettet alle vore aktiviteter ind efter Sustainable Development Goals (SDGs) fra United Nations, og vi har besluttet os for ud over alt andet at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid."

EcoVadis - en uafhængig og troværdig platform - vurderer virksomheders politikker og tiltag så vel som som deres publicerede rapporter med relation til miljø, arbejds- og menneskerettigheder, etik og bæredygtigt indkøb. EcoVadis’ unikke CSR vurderingsmetode dækker mere end 198 indkøbskategorier, 155 lande og 21 CSR indikatorer. Mere end 55.000 virksomheder arbejder sammen med EcoVadis om at reducere risici, stimulere innovation og opbygge transparens og tillid mellem handelspartnere.

Henning Ohlsson, CSR Director, Epson Europe, tilføjer: "Vi har gjort store fremskridt i 2019, specielt på området for arbejds- og menneskerettigheder, og vi er glade for at se, at vores opnåelser bliver anerkendt med en overordnet stigning i point hos EcoVadis. Men der kan altid gøres mere, og vi fortsætter med at undersøge hvert eneste aspekt af vores virksomhed for om muligt at opnå endnu flere forbedringer i vores bæredygtighed."

"EcoVadis Gold er en vigtig og værdifuld måling for succes i vores virksomhed. Vores kunder både i den offentlige og private sektor forlanger i stigende grad omfattende og bekræftede revisioner, som demonstrerer virkelig engagement i bæredygtighed med tilknytning til de højeste arbejds- og menneskerettigheder og sociale standarder."

For mere information om Epsons CSR tilgang se vores Integrated Report, som belyser Epsons globale fremgang og nøglepunkter inden for miljømæssige standarder, socialt ansvar og overvågning af virksomheden.

For mere information om Epson Europes CSR ydelser se vores seneste Green Report.

* Industrien for fremstilling af computere og perifere produkter.