08
Σεπτεμβρίου
2016
|
23:00
Europe/Athens

H Epson παρουσίασε τους νέους βιντεοπροβολείς οικιακού κινηματογράφου στην έκθεση IFA 2016

Η Epson παρουσίασε για πρώτη φορά στην έκθεση IFA 2016, στο Βερολίνο, μία σειρά βιντεοπροβολέων, που συμπεριλαμβάνουν τρία μοντέλα με τεχνολογία βελτίωσης 4Κ και συμβατά με HDR (EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W) και μια σειρά Full HD βιντεοπροβολέων οικιακού κινηματογράφου (EH-TW6700, EH-TW6700W και EH-TW6800).

Ο κος Paul White, Product Manager, Epson Europe, αναφέρει: «Οι επισκέπτες στην IFA 103 είδαν τη νέα σειρά των βιντεοπροβολέων μας, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον οικιακού κινηματογράφου και καθιστικού. Εκεί είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα πιο προηγμένα μοντέλα μας (EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W), τα οποία ενσωματώνουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες για αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας: βελτίωση 4Κ, UHD Blu-ray και υποστήριξη HDR. Επιπροσθέτως, τα μηχανοκίνητα οπτικά μέρη και η μνήμη θέσης φακού προσφέρουν την απόλυτη επιλογή εγκατάστασης και ευελιξία. Παράλληλα, παρουσιάσαμε τους EH-TW6700, EH-TW6700W και EH-TW6800, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν την ποιότητα του οικιακού κινηματογράφου και τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά στο καθιστικό σας, σε ένα ασυναγώνιστο πακέτο.»

Οι EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W εντυπωσίασαν με τη δυνατότητα βελτίωσης 4Κ, το UHD Blu-ray και την υποστήριξη εύρους υψηλής δυναμικής, τα μηχανοκίνητα οπτικά μέρη και τη μνήμη θέσης φακού. Συνδυάζοντας τις τελευταίες τεχνολογίες εικόνας, αυτοί οι βιντεοπροβολείς μπορούν να αναβιώσουν τις ταινίες με επιπρόσθετες λεπτομέρειες. Διαθέτουν βελτίωση 4Κ για να μεταφέρουν ένα νέο επίπεδο καθαρότητας στην υφή και την ανάλυση της προβαλλόμενης οθόνης, είτε δείχνοντας καθαρό 4Κ περιεχόμενο ή ψηφιακά αναβαθμισμένο περιεχόμενο Full HD 1080p. Οι τρεις αυτοί βιντεοπροβολείς αποδίδουν απίστευτη ανάλυση, ευκρίνεια και πιο βαθύ μαύρο χάρις σε μια εξαιρετικά υψηλή αναλογία αντίθεσης έως 1.000.000:1 (EH-TW9300/ EH-TW9300W ) και ενός κρυστάλλινου φακού 16 στοιχείων.

Οι EH-TW6700, EH-TW6700W και EH-TW6800 διαθέτουν όλοι Full HD ανάλυση και είναι έτοιμοι για 3D, αλλά αυτό που πραγματικά τους κάνει ασυναγώνιστους είναι η εντυπωσιακή ευκολία στην εγκατάστασή τους. Εξοπλισμένοι και με οριζόντια και κάθετη μετατόπιση φακών, κάθε μοντέλο μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και πολύ έκκεντρα μπροστά από μια οθόνη, εξακολουθώντας να προβάλει μια φωτεινή, ακριβή εικόνα ακριβώς όπου χρειάζεται. Προσφέροντας μια έξυπνη εγκατάσταση χωρίς καλώδια, ο EH-TW6700W προσθέτει ασύρματη μετάδοση HD, καθώς και την πρόσβαση στην εφαρμογή Epson iProjection, επιτρέποντας στο χρήστη να ελέγχει τον βιντεοπροβολέα του από μια έξυπνη συσκευή.

Οι έξι βιντεοπροβολείς, που θα είναι διαθέσιμοι από τον Οκτώβριο, χρησιμοποιούν την 3LCD τεχνολογία της Epson, η οποία εξασφαλίζει ζωηρά χρώματα και φωτεινές εικόνες ακόμα και σε καθιστικό με φωτεινό περιβάλλον. Η τεχνολογία 3LCD προσφέρει εικόνες υψηλής ποιότητας με εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού, εξαλείφοντας το φαινόμενο του «ουράνιου τόξου».

Σχετικά με την Epson

Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, αφοσιωμένο στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με τις αυθεντικές και αποδοτικές, ακριβείς και ολοκληρωμένες τεχνολογίες ακριβείας της. Με μια γκάμα προϊόντων που εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet και ψηφιακά συστήματα εκτυπώσεων έως βιντεοπροβολείς 3LCD, έξυπνα γυαλιά, συστήματα αισθητήρων και ρομποτικούς μηχανισμούς, η εταιρεία επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των αναλωσίμων και της ρομποτικής.

Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation με έδρα την Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί σχεδόν 80.000 υπαλλήλους σε 86 εταιρείες παγκοσμίως και είναι υπερήφανος για τη συμμετοχή στις κοινότητες όπου λειτουργεί και τις συνεχόμενες προσπάθειές του για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

global.epson.com/

Σχετικά με την Epson Europe

Η εταιρεία Epson Europe B.V., με έδρα το Άμστερνταμ, αποτελεί τα περιφερειακά γραφεία του Ομίλου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Αφρική. Με εργατικό δυναμικό 1.750 υπαλλήλων, οι πωλήσεις της Epson Europe για το οικονομικό έτος 2016 ήταν 1.7 δισεκατομμύρια ευρώ. http://www.epson.eu

Περιβαλλοντικό όραμα 2050 

http://eco.epson.com/