Budapest,
29
Szeptember
2017
|
10:00
Europe/Amsterdam

Az Epson a növekvő A3-as piacot célozza meg

Az A3-as WorkForce nyomtatók a modern munkahelyekre lettek tervezve

A kisvállalkozásoknak és otthoni irodáknak segítséget nyújtva munkájuk gyorsabb és intelligensebb kivitelezésében, az Epson fejlesztette minőségi és költséghatékony A3-as tintasugaras nyomtatóinak választékát (WF-7210DTW és WF-7710DWF) extra vezeték nélküli nyomtatási megoldásokkal a teljes választékban, valamint karcsú kezelőpanellel és új felhasználói felülettel (WF-7710DWF).

Dobos Csaba, az Epson Magyarország termékmenedzsere elmondta: „Legújabb A3-as tintasugaras nyomtatóink nagyszerűek az olyan munkakörnyezetben, ahol a részleteket is nagyon alaposan át kell nézni, mint például a táblázatokat, diagramokat és terveket. Ezen a területen belül kétoldalas nyomtatást, fénymásolást, szkennelést és faxolást nyújtunk egészen az A3-as méretig – ehhez a munkatípushoz ez nagyszerű választás. Ezenkívül egylapos hátsó A3-as, speciális papíradagolási útvonal is van, amely a különböző típusú és vastagságú papírok teljes választékához megfelelő. Ezek a modellek valóban képesek a felhasználó lehetőségeit nagyobb léptékben tágítani. Szintén bemutattunk több új funkciót is, amelyek naprakészen tartják modelljeinket, például egy új felhasználói felületet, karcsú kezelőpanelt és további vezeték nélküli megoldásokat.”

A legújabb WorkForce modellek nagyszerűek azoknak a felhasználóknak, akik professzionális megoldást keresnek A3-as nyomtatási igényeikhez. Ezeket üzleti igényekre terveztük, minőségi, lézeres hatású nyomatokat lehet készíteni az Epson megújított PrecisionCore nyomtatófejjel.

Akár a kisvállalkozásokban és az otthoni irodákban is könnyű hatékony munkafolyamatot elérni ezekkel a megbízható és gyors modellekkel, amelyek A3-as kétoldalas nyomtatást és vállalati minőségű, 18 oldal/perc fekete és 10 oldal/perc színes nyomtatási sebességet biztosítanak1. Ezenkívül működtetésük egyszerű a nagy, 10,9 cm-es érintőképernyőnek, és az új, intuitív felhasználói felületnek köszönhetően (WF-7710DWF).

Minden vállalkozás minőségi, magas termelékenységre, de ugyanannyira költséghatékony megoldás megtalálására törekszik, amely meglehetősen nehéz lehet. A WorkForce-készülékekkel nem kell kompromisszumot kötnie. Ezek a nyomtatók minőségi nyomatokat tudnak létrehozni gyorsan, miközben drámaian csökkentik a fenntartási költségeket, hiszen a lapköltség akár 50%-al is alacsonyabb lehet, mint a konkurencia lézeres modelljei esetén2. Nagyszerű ár-érték arányt kínálva a patronok elérhetőek normál, XL és XXL méretben is, maximum 2200 oldalnyi kapacitással3.

Az állandóan változó munkahellyel lépést tartva, a legújabb WorkForce modellek további megoldásokat kínálnak a vezeték nélküli nyomtatásra az NFC bemutatásán keresztül4. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a felhasználó csatlakozzon a modellhez, majd egyszerűen egy kompatibilis Android eszköz képernyőjét megérintve indíthassa a nyomtatást4. Ez nagyon hasznos a vendégfelhasználóknak, hiszen a hálózati beállítások ismerete nélkül is tudnak nyomtatni.

A felhasználók az irodából bárhonnan tudnak nyomtatni a Wi-Fi csatlakoztathatósággal, vagy a Wi-Fi Direct szolgáltatással a kompatibilis vezeték nélküli eszközökről, Wi-Fi hálózat nélkül. Az Epson ingyenes mobilnyomtatási alkalmazásai és megoldásai további sokoldalúságot nyújtanak, mint például az Email Print, amelynek segítségével szinte a világ bármely részéről küldheti a kinyomtatandó tételt5. Az együttműködés is egyszerű a Scan-to-Cloud segítségével a szkennelésben és a dokumentum-megosztásban5.

A WF-7210DTW  és a WF-7710DWF 2017. október 1-től kaphatóak 70.590 Ft, illetve 75.990 Ft ajánlott bruttó fogyasztói áron.

Főbb jellemzőkWF-7210DTWWF-7710DWF
A3-as-as kétoldalas, egyfunkciós nyomtatóx-
A3-as kétoldalas – nyomtatás, másolás, szkennelés és fax-x
Szegélymentes nyomtatás akár A3+ méretben is (egyoldalas)xx
Egy 250 lapos papírtálca-x
Két 250 lapos papírtálcax-
18/10 oldal/perc (fekete/színes) ISO nyomtatási sebesség*xx
PrecisionCore nyomtatófej technológia a gyors, üzleti minőségű nyomtatáshozxx
Egylapos A3-as hátsó, speciális papíradagolási útvonal, amely rugalmasságot biztosít a nyomathordozók terén (olyan különböző típusú és vastagságú papírokhoz, mint a vastag lapok, borítékok és névjegyek)xx
Wi-Fi, Wi-Fi Directxx
Ethernetxx
Epson Connect (Epson iPrint. Email Print, Remote Print Driver)*xx
Scan-to-Cloud)*, Hálózati mappába/FTP-re, e-mailbe, USB-re-x
AirPrint (GCP, NFC)*xx
Gyorsan száradó DURABrite Ultra tinta professzionális, vállalati minőségű nyomatok készítéséhez, amelyek vízállóak, kenődés mentesek és fakulásállóakxx
Akár 50%-kal alacsonyabb lapköltség a versenytársak lézernyomtatóihoz képest)*xx
27XXL fekete tintapatron körülbelül 2200 oldal kinyomtatására)*xx
10,9 cm-es érintőképernyő intuitív kezelőpanellel, könnyű menühasználattal-x
5,6 cm-es fekete-fehér LCD kijelzőx-
USB foglalat (közvetlen nyomtatás/szkennelés USB memóriaeszközökről)-x
LDAP címjegyzék-támogatás-x

 

Nyomtatási sebesség

1.Az ISO/IEC 24734 szabványnak megfelelően az alapértelmezett A4-es egyoldalas nyomtatásra vonatkozó Office Category Test által meghatározott átlagos ESAT. További információért látogasson el a következő weboldalra: www.epson.eu/testing.

Akár 50%-kal alacsonyabb költség a versenytársak lézermodelljeihez képest

2. További információért látogasson el az alábbi címre: www.epson.hu/inkjetsaving.

Oldalszám

3. A hozzávetőleges oldalkapacitás az ISO/IEC 24711/24712 szabványon alapul. A tényleges kapacitás a kinyomtatott képektől és a használati körülményektől függ. További információkért látogasson el a www.epson.eu/pageyield oldalra.

NFC

4. NFC- és Wi-Fi Direct-kompatibilis eszköz szükséges hozzá Android OS 4.0 vagy újabb operációs rendszerrel. Le kell hozzá tölteni az Epson iPrint alkalmazást a Google Play áruházból.

Epson Connect

5. Az Epson iPrint szolgáltatáshoz vezeték nélküli kapcsolat és Epson nyomtatóalkalmazás szükséges. Az Epson Email Print, az Epson Remote Print Driver és az Epson scan-to-cloud szolgáltatásokhoz internetkapcsolat szükséges. További információkért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a www.epson.hu/connect weboldalra.

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelőrendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével, a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítse az ügyfelek elvárásait.

A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 88 vállalata világszerte közel 72 000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1750 főt foglalkoztató vállalat értékesítése a 2016-os pénzügyi évben 1,668 milliárd eurót tett ki. http://www.epson.hu

Az Environmental Vision 2050 program

http://eco.epson.com/