Budapest,
07
Október
2019
|
09:45
Europe/Amsterdam

Az Epson az IFA-kiállításon bemutatja a nagyképernyős TV alternatíváját

Élvezze az akár 130" 4K PRO-UHD1 képet az ultrarövid vetítési távolságú lézerprojektorral, amelynek megjelenése ugyanolyan szép, mint az általa vetített kép

Az Epson EH-LS500B és EH-LS500W projektoraival 4K-ban 1 nézheti a tartalmakat, miközben ezek a gépek új, stílusos megjelenést visznek az ultrarövid vetítési távolságú lézerprojektor-kínálatba. A 2019-es IFA-kiállítás látogatói megszemlélhetik a visszafogott, modern megjelenésű projektort, amely fekete és fehér színben egyaránt kapható lesz.

Az EH-LS500B és EH-LS500W lézerprojektorok könnyen beállíthatók, kényelmesen elférnek a vetítőfelület közelében, és a lézerprojektorok között versenyképes áron érhetők el. A szabványos vetítési távolságú modellektől eltérően ezek a projektorok akár 130" méretű képet tudnak biztosítani fal melletti elhelyezéssel is. Mindkét modell karcsú, letisztult vonalvezetésű, így jól illeszkedik az életterekhez és a szórakoztató célú helyiségekhez.

Ezekkel a 4K PRO-UHD 1 ultra rövid vetítési távolságú lézerprojektorokkal egyszerűen streamelhet műsorokat és filmeket a rejtett, elülső rekeszbe helyezett média streaming eszköz segítségével (például Amazon Fire TV, vagy Roku). Ezen kívül a projektor három HDMI-portjának egyikével a felhasználók DVD-lejátszóról, set-top boxról, játékkonzolról és más eszközökről is megtekinthetnek tartalmat. Két beépített 10 W-os hangszóróval és HDMI ARC-kapcsolattal rendelkezik, így integrálható AV-rendszerekbe is.

Az Epson-projektorok akár háromszor nagyobb fényerőt biztosítanak, mint más, 1 chipes DLP projektorok, 2 és emellett az EH-LS500 modellek képkocka-interpolációval és részletkiemelési technológiával is rendelkeznek. Ezek a 4000 lumenes fényerővel bíró tartós lézerprojektorok ideálisak mindennapi (éjjeli vagy nappali) használatra, de akár nagy eseményekhez is, legyen szó sporteseményekről vagy filmvetítésről - minden helyeztben helytállnak. Emellett a 2 500 000:1 kontrasztaránynak köszönhetően jól kivehető sötét részleteket és mély fekete árnyalatokat biztosítanak. Az állítható HDR-beállítások további sokoldalúságot biztosítanak.

Nagy Kornél, az Epson termékmenedzsere szerint: „A dizájntudatos felhasználók legnagyobb örömére ez az egyszerű és elegáns projektor már 4K-ban biztosít nagyképernyős élményt, a készülék könnyen beállítható, egyszerű tartalomstreamelést biztosít, miközben hosszú évekig megőrzi minőségét.” „Olyan ultrarövid vetítési távolságú projektort alkottunk meg, amely szép, rugalmas, egyszerűen és problémamentesen kezelhető. Mivel tartós, minőségéhez és formatervezéséhez képest elérhető áron kapható lézerprojektorról van szó, bízunk benne, hogy sokkal többen kapnak kedvet az újításhoz, és lecserélik televíziójukat."

Az EH-LS500W/B bemutatójára a 2019-es IFA kiállításon kerül sor, elérhetővé pedig várhatóan 2019 októberében válik. Szeptember 6. és 11. között az IFA 21-es csarnok 103-as kiállítóhelyén megtekinthető a projektor. A kiállításon más új termékek is szerepelni fognak, például az EF-100W/B, az EH-TW7000 és az EH-TW7100.

EH-LS500W/B Főbb jellemzők:

 • Ultrarövid vetítési távolság
 • Akár 130" méretű kép
 • 4K PRO-UHD1
 • HDR10 és HLG (18Gbps)
 • 100 – 10 000 nites HDR-tartomány
 • Lézer fényforrás
 • 3LCD technológia
 • Egyformán erős fehér- és színesfény-kibocsátás: 4000 lumen
 • 2 500 000:1 dinamikus kontrasztarány
 • Részletkiemelés
 • Tartós lézer fényforrás – nézze ezen kedvenc tartalmait az elkövetkező 10 évben.2
 • Öt év, vagy 12 000 órás garancia
 • Opcionális Wi-Fi-csatlakoztathatóság (az ELPAP10 adapterrel)
 • 2 db beépített 10 W-os hangszóró
 • iProjection
 • 3 db HDMI bemenet

1 – A 4K hatást nyújtó technológia az összes képpont átlós eltolásával kétszerezi meg a Full HD felbontást. A felbontás 3D-s módban Full HD. 2 – A legnagyobb fényerejű üzemmódban rendelkezésre álló színes fényerőt (színesfény kibocsátás) az IDMS 15.4 szabványnak megfelelően mérte egy külső laboratórium. A színes fényerő a felhasználási körülmények függvényében változik. A legnagyobb számban eladott Epson 3LCD projektorok összemérve a legnagyobb számban eladott 1 chipes DLP projektorokkal, az NPD adatai alapján, a 2017 májusától 2018 áprilisáig tartó időszakban.

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelőrendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével, a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítse az ügyfelek elvárásait.

A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 86 vállalata világszerte közel 80.000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1750 főt foglalkoztató vállalat értékesítése a 2016-os pénzügyi évben 1,668 milliárd eurót tett ki. http://www.epson.hu

Az Environmental Vision 2050 program

http://eco.epson.com/