Budapest,
06
Február
2018
|
09:00
Europe/Amsterdam

A szoftver olyan fejlett technológiákat is támogat, mint az edge blending és a vetítési leképezés

Az Epson Professional Projector Tool lehetővé teszi több projektor egyszerű és gyors telepítését

2018. február 6. – Az Epson a 3LCD sorozat fix telepítésű lézerprojektoraihoz bejelentette Professional Projector Tool nevű új, ingyenes segédprogramját, amely egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a több projektorból álló rendszerek telepítését, valamint a felhasználóknak hozzáférést biztosít a legkorszerűbb technológiák használatához, például az edge blendinghez és a vetítési leképezéshez.

A szoftver kompatibilis a már meglévő fix telepítésű projektorokkal, beleértve a következőket: EB-L25000U , EB-L1500U és a EB-L1700U , valamint azonnal kompatibilis lesz a megjelenő EB-L20000U és a EB-L12000Q modellekkel is.

Az Epson Professional Projector Tool szoftvert az Epson fix telepítésű projektoraihoz tervezték és elsősorban kölcsönzési felhasználás során válik majd hasznossá, azonban rögzített berendezésekhez is használható. Lehetővé teszi, hogy a felhasználó az objektív fókuszát és pozícióját távolról szabályozza és a projektor alapvető funkcióit kezelje, például a ki- és bekapcsolást vagy tesztkép megjelenítését.

A könnyen érthető és logikus grafikus kezelőfelülettel a felhasználó az egyes projektorokat húzással (drag-and-drop módszerrel) kezelheti a képelrendezés módosításához. Így a kezelő számára rögtön látható és beállítható lesz a rendszer, köszönhetően a többprojektoros edge-blending és az objektumokra történő vetítési leképezés funkcióknak.

Lee Harrison, az Epson Europe piacfejlesztési menedzsere így nyilatkozott: „Célunk, hogy ügyfeleink a lehető legkönnyebben hozhassák ki a maximumot a projektorainkból. Meghallgattuk a világszerte meghatározó kölcsönzőcégek véleményét, és ez alapján feltűnt, hogy szükség van egy olyan eszközre, amellyel meggyorsíthatjuk a berendezések beállítását. Pont ezért fejlesztettük ki az új Professional Projector Tool szoftvert. Ez a program intuitív, könnyen elérhető, és segítségével a kezelők kihasználhatják azoknak a fejlett technikáknak az előnyeit, amelyek sikeres alkalmazásához korábban még komoly képzésre lett volna szükségük.”

Az Epson Professional Projector Tool máris elérhető az EB-L25000U, EB-L1500U és EB-L1700U típushoz, és megjelenésük után kompatibilis lesz az EB-L20000U és EB-L12000Q projektorral is.

Főbb jellemzők:

 • Az Epson szoftveres megoldása több lézerprojektorból álló rendszerekhez
 • Az alkalmazás ingyenesen letölthető az Epson weboldaláról
 • Nincs szükség külső kamerára, mert a projektor beépített kameráját használja a szín és fényerő egyeztetéséhez
 • Egyetlen hibátlan kép kivetítése egyszerre több projektorral az edge blending funkció alkalmazásával
 • Alapvető vetítési leképezés alkalmazása egyszerre több projektorral
 • Az egyes projektorok áthelyezése húzással a segédprogram grafikus kezelőfelületén a kép elrendezésének módosításához
 • Több projektor valós idejű geometriai és színbeállítása gyorsan és egyszerűen
 • A projektor objektív fókuszának és pozíciójának távoli beállítása
 • Pontos képtorzítás ívelt és derékszögű felületre történő vetítésnél a geometriai korrekciós funkció alkalmazásával
 • A képek közötti színárnyalatok különbségének csökkentése a színegyeztetés funkció alkalmazásával
 • A projektor alapvető funkcióinak vezérlése, például be- és kikapcsolás, tesztkép megjelenítése
 • Több különböző képbeállítás szabályozása, beleértve a dinamikus kontrasztot, fényerőt, színmódot és fehéregyensúlyt

 

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelőrendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével, a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítse az ügyfelek elvárásait.

A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 86 vállalata világszerte közel 80.000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1750 főt foglalkoztató vállalat értékesítése a 2016-os pénzügyi évben 1,668 milliárd eurót tett ki. http://www.epson.hu

Az Environmental Vision 2050 program

http://eco.epson.com/