Budapest,
13
Augusztus
2018
|
09:00
Europe/Amsterdam

A SureColor T3100 és T5100 nagy sebességet, precizitást és megbízhatóságot nyújtanak különösen letisztult, kompakt formában mérnöki és építészeti felhasználói közösségek számára

Az Epson új vezeték nélküli nyomtatókkal bővíti nagyformátumú nyomtató-termékcsaládjának T-sorozatát, a műszaki felhasználók szélesebb körű kiszolgálásának érdekében

 

2018. augusztus 13. - Az Epson ma két, nagy sebességű, könnyen használható nagyformátumú nyomtatót jelentett be: a SureColor T3100 24 hüvelykes asztali nyomtatót és a SureColor T5100 36 hüvelykes állványos nyomtatót. Az Epson a CAD-nyomtatópiac alsó és középkategóriája irányában olyan nyomtatókkal bővíti a T sorozatú termékcsaládját , amelyeket letisztult, kompakt formaterv és az Epson műszaki nyomtatási megoldásaitól átvett, megbízható nyomtatási teljesítmény jellemez.

Legyen akár tervrajz, vázlatrajz, hirdetőtábla vagy osztálytermi plakát, a SureColor T3100 és SureColor T5100 nyomtatók a professzionális felhasználók szélesebb körét segítik, beleértve az építészeti, mérnöki, CAD, GIS, oktatási, vállalati otthoni- vagy kisirodai felhasználókat. Az egyedülálló automatikus váltási funkció segítségével a nyomtatók felhasználói beavatkozás nélkül képesek váltani a nagyformátumú tekercspapír és az A4/A3-as lapok között, , ideális megoldást nyújtva az olyan kisvállalatok számára, amelyeknek korlátozott méretű területen kell többfunkciós nyomtatási követelményeknek megfelelniük.

„A SureColor T3100 és T5100 nyomtatókat kifejezetten azoknak az innovátoroknak – mérnököknek, formatervezőknek és építészeknek – szánjuk, akik olyan kompakt nyomtatót keresnek, amelyet könnyen elhelyezhetnek a munkaterületükön” – mondta Kreizer Zoltán, az Epson nagyformátumó nyomtatókért felelős termékmenedzsere. „Az új nyomtatók az Epson legújabb technológiájára építve kiemelkedő nyomtatási teljesítményt érnek el, és felhasználóik számára lehetővé teszik, hogy vezeték nélkül hozzanak létre éles és élénk nyomatokat táblagépről és okostelefonról, gyakorlatilag bárhonnan.”

Kihasználva az Epson PrecisionCore MicroTFP nyomtatófej-technológiáját és fúvóka-ellenőrzési technológiáját, amely automatikusan érzékeli a nyomtatófej fúvókáinak állapotát, és biztosítja azok megfelelő kondícióját, az új nyomtatók precíz részletesség és kereskedelmi szintű megbízhatóság mellett, nagy nyomtatási sebességgel és pontosan -31 másodperc alatt készítenek - A0/E méretű nyomatokat –. Az építészek és formatervezők az integrált vezeték nélküli és Wi-Fi Direct csatlakoztathatóság segítségével zökkenőmentesen nyomtathatnak táblagépekről és okostelefonról, vagy használhatják az új 4,3 hüvelykes színes LCD-érintőkijelzőt egyszerű, intuitív menü vezérlésével és navigációjával. A következő generációs nagy kapacitású UltraChrome XD2 pigment tinta ragyogó színű, éles vonalakkal rendelkező és tartós nyomatokat készít gyakorlatilag bármilyen típusú papírra.

 

Tovább információ a SureColor T sorozatú nyomtatókról

A SureColor T3100 24 hüvelykes asztali nyomtató és a SureColor T5100 36 hüvelykes állványos nyomtató számos, az iparági professzionális felhasználóknak a termelékenységük növelését elősegítő szolgáltatást nyújt, köztük a következőket:

  • Nagy nyomtatási sebesség – A SC-T3100 és a T5100 pontos, A1/D méretű nyomatokat készít 34, illetve 31 másodperc alatt.
  • Egyszerű használat – A nagy méretű, intuitív 4,3 hüvelykes színes LCD-érintőkijelző leegyszerűsíti a nyomtatási feladatokat.
  • Kompakt, letisztult formaterv – A különösen kis helyigény és a letisztult, minimalista formaterv hozzájárul a munka színvonalának emeléséhez.
  • Ritkább tintapatroncsere – Nagy kapacitású, akár 50 ml-es színes és 80 ml-es fekete tintapatron.
  • Az iroda bármelyik szegletéből nyomtathat – A integrált, vezeték nélküli és Wi-Fi Direct csatlakoztathatóság egyszerű nyomtatást tesz lehetővé táblagépről, okostelefonról és további eszközökről.
  • Kiváló teljesítmény – A PrecisionCore MicroTFP nyomtatófej precíziós cseppvezérlése kiemelkedően éles nyomatokat, a fúvóka-ellenőrzési technológia pedig kereskedelmi szintű megbízhatóságot biztosít.
  • Tartós, élénk nyomatok – A következő generációs UltraChrome XD2 tartós pigmenttinta-technológia ragyogó színeket és tűéles vonalakat biztosít.
  • Sokoldalú nyomtatóhordozó-kezelés – Automatikus lapadagolója akár 24 és 36 hüvelyes tekercseket és akár 11 × 17 hüvelykes lapokat, valamint akár A1-es (24 hüvelykes) vagy A0-s (36 hüvelykes) méretű méretre vágott lapokat is képes befogadni.
  • Precíz, éles részletek – Tervrajzokat, vonalrajzokat, plakátokat vagy más dokumentumokat nyomtathat, akár 2400 dpi-s felbontással is.
  • Könnyedén beállítható – A dobozból kivéve pillanatok alatt beüzemelheti és munkába állíthatja.

A SureColor T3100 és T5100 szeptembertől kaphatók. Az SC-T3100 kiskereskedelmi ára 995 EUR (+ áfa) lesz, az SC-T5100 készülék pedig 1450 EUR (+ áfa) áron lesz elérhető.

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelőrendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével, a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítse az ügyfelek elvárásait.

A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 86 vállalata világszerte közel 80.000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1750 főt foglalkoztató vállalat értékesítése a 2016-os pénzügyi évben 1,668 milliárd eurót tett ki. http://www.epson.hu

Az Environmental Vision 2050 program

http://eco.epson.com/