Budapest,
23
Május
2018
|
09:00
Europe/Amsterdam

Az új A3-as és A4-es üzleti tintasugaras választék teljesíti az elfoglalt munkacsoportok különleges elvárásait

A monokróm sorozattal 40 000 oldalt nyomtathatunk, így ezek a készülékek biztosítják a legnagyobb tintakapacitást a szegmensben

Az Epson bejelentette a WorkForce Pro MFP-k és nyomtatók két új sorozatát a nagy forgalmú irodák számára: a klasszikus tintasugaras technológiával és kevés beavatkozással használható magas produktivitású nyomtató alacsony környezetre gyakorolt hatásával olyan kis munkacsoportok számára készült, akik A3-as és A4-es méretben is szeretnének nyomtatni. A szegmensben a WF-C8690, a WF-C8610 és a WF-C8190 jobb teljesítményt nyújt az A3-as nyomtatásnál, míg a WF-M5799DWF, a WF-M5299DW és a WF-M5298DW gyors, megbízható és nagy kapacitású A4-es fekete-fehér nyomtatást tesz lehetővé alacsony üzemeltetési költség mellett.

Dobos Csaba, az Epson Magyarország üzleti nyomtatókért felelős termékmenedzsere szerint: „A lézeres megoldásokhoz képest tintasugaras nyomtatóink pénzt, energiát és időt takarítanak meg, és teljeskörű üzleti produktivitást, illetve különböző dokumentumkezelési funkciókat biztosítanak. A beavatkozások csökkentésére, valamint a hatékony munkafolyamatra tervezett nyomtatók a költségmegtakarítást és a környezetre gyakorolt hatás minimalizálását is előtérbe helyezik. A kevés beavatkozás és a környezetvédelmi előnyök miatt ez az eszköz ideális az iparági szakértők számára – például az oktatásban, az egészségügyben, a közigazgatásban és a kereskedelemben –, hogy megfeleljen a nyomtatási és CSR-igényeiknek.”

A WF-C8000 sorozat ideális azon üzleti felhasználók számára, akik A3-as méretben szeretnének nyomtatni, de nincs szükségük nagyon magas nyomtatási kapacitású Epson Enterprise vagy RIPS eszközökre. Nemcsak a mindennapi A4-es dokumentumokat nyomtatja gyorsan – az első oldal elkészülési ideje 5,5 másodperc –, hanem számos típusú A3-as dokumentum, mint a beltéri szórólapok, brosúrapiszkozatok, Excel-táblázatok, építkezés-helyszíni tervek, osztálytermi munkalapok, kézikönyvek és további formátumok nyomtatására is képes.

Ehhez hasonlóan a WF-M5000 sorozat is megfelel az olyan vállalkozások igényeinek, ahol nagy mennyiségű fekete-fehér nyomtatásra van szükség versenyképes, teljes üzemeltetési költség mellett kis munkacsoportokban, nagy nyomtatási mennyiségnél. Lenyűgöző, akár 40 000 oldalas tintakapacitása a legmagasabb a szegmensben 1 – ez segít abban, hogy alacsonyan tartsa a teljes üzemeltetési költséget, és minimális beavatkozásra legyen szükség. Ez a produktivitás növelése mellett a hőt nem termelő és az érintés nélküli nyomtatási folyamat segítségével, még rugalmasabb papírkezelést nyújt.

A versenytársak lézernyomtatóival összehasonlítva akár 90%-kal alacsonyabb energiafogyasztás érhető el ezekkel a modellekkel 2 , ami segíti a környezetre gyakorolt hatás és a felhasználók villanyszámláinak csökkentését. Az első oldal elkészülésének ideje gyorsabb, mint a hasonló lézermodellek esetén, csak 4,8 másodpercet vesz igénybe. 3 . A két, kifejezetten vállalkozások számára tervezett sorozat olyan szoftvereket és eszközöket biztosít, amelyek kielégítik a különböző felhasználói igényeket. További eszközök és szoftverek, mint például az Epson Print Admin, a Document Capture Pro 4 és az Epson Device Admin további funkciókat biztosítanak – sokkal többet az egyszerű nyomtatásnál és szkennelésnél. Az Epson Open Platform 5 és a közös munkánk a független szoftvergyártókkal további megoldásokat biztosít, például a PaperCut nyomtatáskezelő szoftvert.

1. A hozzávetőleges oldalkapacitás. A tényleges kapacitás a kinyomtatott képektől és a használati körülményektől függ. További információért látogasson el a www.epson.eu/pageyield weboldalra. Az összehasonlítás az IDC 2017 decemberét megelőző 12 hónapos mérése alapján a Nyugat-Európában és Közép-Kelet-Európában értékesített 20 legjobb fekete-fehér lézernyomtatóval történt, amelyek nyomtatási sebessége 21–45 oldal/perc. Az adatok a BLI-ból származnak, ahol rendelkezésre álltak vagy a gyártók webhelyein szerepeltek. 2. Az összehasonlítás az IDC 2017 decemberét megelőző 12 hónapos mérése alapján a Nyugat-Európában és Közép-Kelet-Európában értékesített 10 legjobb fekete-fehér lézernyomtatóval történt, amelyek nyomtatási sebessége 21–45 oldal/perc. Az adatok a BLI-ból származnak, ahol rendelkezésre álltak vagy a gyártók webhelyein szerepeltek. 3. Az összehasonlítás az IDC 2017 decemberét megelőző 12 hónapos mérése alapján a Nyugat-Európában és Közép-Kelet-Európában értékesített 10 legjobb fekete-fehér lézernyomtatóval történt, amelyek nyomtatási sebessége 21–45 oldal/perc. Az adatok a BLI-ból származnak, ahol rendelkezésre álltak, vagy a gyártók webhelyein szerepeltek. 4. Csak multifunkciós eszközökön. 5. Csak multifunkciós PCL/PS eszközökkel kompatibilis.

Jellemzők WF-C8690 WF-C8610 WF-C8190
Nyomtatás akár 34 lap/perc sebességgel fekete-fehérben és színesben (24 lap/perc ISO)
PDL, beleértve a fejlett PCL 5 és 6 beállításokat (eltolás, üres oldal kihagyása, betűtípus) és PostScript 3
GDI
MFP/SFP: MFP MFP SFP
Maximális papírkapacitás: 1835 oldal
Kevesebb, 5,5 másodperces várakozási idő az első oldalra (készenléti módból)
Kellékanyagok: nagy, akár 11 500 oldalas fekete/nagy, akár 8000 oldalas színes
Epson Connect
Gigabit Ethernet/Wi-Fi Direct/NFC
Szkennelés e-mailbe, FTP-re és hálózati mappába számítógép nélkül
Automatikus kétoldalas nyomtatás
Webkonfiguráció
LDAP címjegyzék-támogatás
Közvetlen nyomtatás és szkennelés USB-ről Csak nyomtatás
Önálló nyomtatási sorrend a központi utasítások alapján – helyes sorrendbe rendezi a régebbi központoktól kapott nyomtatási feladatokat
PrecisionCore technológia
Kétoldalas automatikus dokumentumadagoló (ADF)
Kétoldalas szkennelés egy menetben, automata lapadagolóval
Faxbélyegkép-jelentés
Egyszerűen használható, 5 hüvelykes, színes érintőképernyő 2,4 hüvelyk
ENERGY STAR-tanúsítvány
Jellemzők WF-M5799DWF WF-M5299DW WF-M5298DW
Többfunkciós készülék
Egyfunkciós készülék
Nyomtató nyelve PCL/PS PCL/PS PCL/PS
Akár 40 000 oldalas maximális tintakapacitás
Nagy sebességű, többmenetes, 24 kép/perces szkennelés (fekete-fehér és színes)
Alacsonyabb teljesítményfelvétel működés közben 25 W 25 W 25 W
Epson Open Platform kompatibilis
Epson Print Admin előkészítés
DuraBrite Ultra pigmenttinták
Normál, 330 lapos papírbemenet, max. 830 oldalas max. papírbemenet opcionális papíradagolással (80 g/m2) Normál/max. 331

 

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelőrendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével, a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítse az ügyfelek elvárásait.

A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 86 vállalata világszerte közel 80.000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1750 főt foglalkoztató vállalat értékesítése a 2016-os pénzügyi évben 1,668 milliárd eurót tett ki. http://www.epson.hu

Az Environmental Vision 2050 program

http://eco.epson.com/