Budapest,
14
Március
2018
|
08:00
Europe/Amsterdam

Az Epson Edge Print és az Epson Edge Control Dashboard gyors és optimális nyomtatást biztosít

Az új RIP szoftver segít, hogy a legtöbbet hozhassa ki nyomtatójából

Az Epson bejelentette az F-sorozatú textilnyomtatókhoz tervezett Edge Print RIP szoftvert. Az új nyomtatókkal már ez a szoftver érkezik a lehető legjobb eredmények gyors eléréséhez, kiváló teljesítményt nyújtva az Adobe PS motorral a Post Script adatok különböző fájlformátumokba való feldolgozásához. Windows rendszeren futtatva egyszerű, dongle nélküli telepítéssel teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy egyszerre akár négy nyomtatót is kezelhessenek egyszerű beállítással, egyszerű fájlkezelést, színes kezelőpanelt, vetítést, step and repeat funkciót, és képelrendezést biztosítva.

Az Epson Edge Print segítségével az ügyfelek a lehető legjobb minőségű eredményhez juthatnak a Precision Dot technológia alkalmazásával, amely kiválasztja az optimális cseppméretet és mintát. Három kulcsfontosságú Epson technológiát hoz összhangba: Half Tone Module, LUT (Look-up Tables) és Micro Weave. Az Epson saját, széles skáláját használva a színtér maximalizálásához, finom színátmeneteket hoz létre, valamint egységes színeket biztosít különböző megvilágítási körülmények között is, és csökkenti a szemcsézettséget is.

Az Edge Print más Epson eszközökkel is működik, beleértve az LFP Accounting Tool-t is. A szoftverbe integrált Epson Control Dashboard lehetővé teszi az ügyfelek számára a nyomtatóállapot megjelenítését, valamint a nyomtató konfigurációjának letöltését az Epson média nyomathordozó könyvtárból, valamint közvetlenül a nyomtatóra való elküldését.

„A minőségi eredmények eléréséhez az ügyfélnek be kell állítania a nyomtatási paramétereket. Ennek a folyamatnak az elősegítésére az Epson elkészítette az Edge Print jóváhagyott előbeállításokat, beleértve az ICC-profilokat is, amelyek letölthetőek a felhőből,” mondja Neil Greenhalgh, az Epson Europe textilipari termékmenedzsere. „Az Epson LFP Accounting Tool-hoz való kapcsolattal kombinálva segíthetünk kiszámolni a nyomtatási költséget a tinta- és papírfogyasztás alapján – jobb rálátást és ellátást nyújtva az egyes munkafolyamatokhoz. Ez a teljes megoldás megbízható, minőségi és pontos eredményt nyújt, csökkenti a veszteséget, növeli a termelés nagyságrendjét, amely javítja az üzletet, és gyorsítja a termelést.”

Az új, frissített verzió elsőként az SC-F9300 modellel került kiadásra, melynek bemutatására márciusban kerül sor. A szoftver az Epson festékszublimációs nyomtatóinak választékát (SC-F6200, SC-F7200 SC-F9200) támogatja, és minden új nyomtató mellé jár. A már meglévő tulajdonosok számára is elérhető opció. Az Epson Edge Print 2018 márciusától lesz kapható.

Az Epson csoportról

Az Epson a világ egyik vezető vállalata a technológia terén, amelynek elkötelezett célja, hogy eredeti, hatékony, kompakt és nagy pontosságú technológiáival összekapcsolja az embereket, a tárgyakat és az információkat. A tintasugaras nyomtatóktól és a digitális nyomtatórendszerektől kezdődő és a 3LCD kivetítőkön, okos szemüvegeken és érzékelőrendszereken át az ipari robotokig terjedő termékkörével, a vállalat az innovációra és arra összpontosít, hogy a tintasugaras nyomtatás, a vizuális kommunikáció, a viselhető eszközök és a robotika területén biztosított megoldásai túlteljesítse az ügyfelek elvárásait.

A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezette Epson csoport 86 vállalata világszerte közel 80.000 munkavállalót foglalkoztat. A vállalatcsoport elkötelezett híve a helyi közösségek folyamatos támogatásának és folyamatos erőfeszítéseket tesz a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében.

http://global.epson.com/

Az Epson Europe vállalatról

Az amszterdami székhelyű Epson Europe B.V. a csoport európai, közel-keleti, oroszországi és afrikai tevékenységekért felelős regionális központja. Az 1750 főt foglalkoztató vállalat értékesítése a 2016-os pénzügyi évben 1,668 milliárd eurót tett ki. http://www.epson.hu

Az Environmental Vision 2050 program

http://eco.epson.com/