Colțul copiilor

Activități creative, distractive, gratuite

 

Ce vei face astăzi? Alungă-ţi plictiseala cu proiectele noastre creative pe care le poţi încerca acasă. Există o mulțime de activități printabile și creative pe care să le realizezi. Lasă-ți imaginația să zboare - cu secțiunea de sfaturi și trucuri și galeria noastră, vei avea o mulțime de idei pentru a oferi originalitate proiectelor tale.

Hai sӑ începem!

Bine ai venit la ,,Colțul copiilor''! Acesta este spațiul tӑu pentru a găsi activități distractive, interesante și gratuite. Poți descoperi o serie de activități printabile și multă inspirație pentru ca fiecare proiect al tӑu sӑ fie special. Nu uita să-ți împărtășești proiectele cu noi - mergi la galerie pentru a vedea cele mai recente materiale.

Fii creativ

Sfaturi şi trucuri

Experimentează culorile
 

Fii îndrăzneț în alegerile culorilor - de la tonuri pastelate la culori neon - pentru a-ţi scoate în evidență designul.

Încercӑ texturi diferite
 

Fii inventiv - straturi și texturi interesante pentru designul tău cu folie cu bule, şerveţele, paiete sau aplică pene și multe altele.

Personalizează-ți petrecerea
 

Există o mulțime de moduri de a personaliza decorațiunile pentru petreceri. Foloseşte ghirlandele printabile - oferӑ-le eleganţӑ, legând ghirlandele cu panglică. De asemenea, ai putea încerca să experimentezi o altӑ dimensiune - imprimați decorațiunile noastre de Halloween la diferite dimensiuni pentru a adăuga impact.

Aranjeazӑ scena
 

Nu contează doar ce fotografiezi. Modul în care fotografiezi este marea distracție. Crează ambientul perfect - scoate animalul afară, lasă păpușa de hârtie să zboare pe plajă și arată-ne accesoriile pentru cabina foto în acţiune.

 

Galerie

Aflați soluțiile noastre pentru acasă

Nu este nevoie sӑ cheltui mulţi bani pentru a deveni priceput - cu ajutorul imprimantelor noastre EcoTank poţi economisi pânӑ la 90% din costurile de imprimare1; De asemenea, poți găsi proiectoare la prețuri accesibile pentru vizionarea filmelor și jocurile preferate. Descoperiți gama noastră de produse ușor de utilizat, concepute pentru a fi utilizate acasă.

Imprimante EcoTank Home cinema

1Numărul mediu de cartușe necesare/ economii obținute pentru printarea aceluiași număr de pagini cu recipientele de cerneală EcoTank incluse, excluzând preţul echipamentelor hardware. Comparaţie pentru media gamei EcoTank A4 faţă de media celor mai bine vândute 10 modele din Europa de Vest, în perioada ianuarie 2017 - decembrie 2017, conform monitorizării GfK. Costurile de printare au fost calculate la proporţiile cartuşelor Standard şi XL conform monitorizării GfK, pentru aceeași perioadă de referință, pentru piața din vestul Europei. Preţul mediu de vânzare a fost calculat prin împărţirea veniturilor la unităţi. Volumele de printare ale cartuşelor de cerneală sunt preluate de pe site-urile web ale producătorilor.