Amsterdam,
11
augustus
2020
|
14:00
Europe/Amsterdam

Creëer impact en bevorder de anderhalvemetersamenleving met de instap-displayoplossingen van Epson

Schaalbare schermformaten en draagbare oplossingen bieden meer flexibiliteit en maken content voor iedereen zichtbaar, zelfs als mensen onderling afstand moeten houden

Nieuwe Epson EB-E20, EB-X49, EB-W49, EB-982W, EB-992F en EB-FH52:

Deze nieuwe instap-displayoplossingen voor het bedrijfsleven en het onderwijs bieden heldere, schaalbare schermformaten tot 350 inch tegen een betaalbare prijs. Ze ondersteunen de terugkeer naar de werkplek met handhaving van de anderhalve meter onderlinge afstand.

“De terugkeer naar de werkplek en het klaslokaal zal flink wat uitdagingen met zich meebrengen, aangezien we onderling afstand moeten bewaren,” zegt Oscar van der Linden, National Sales Manager bij Epson. “In tegenstelling tot flatpanels, bieden onze nieuwe display-oplossingen flexibiliteit en schaalbare schermformaten tot 350 inch. Hierdoor kun je ze aanpassen aan de situatie en zijn ze geschikt zijn voor verschillende opstellingen: de content zal altijd goed zichtbaar zijn, zelfs achterin de klas of de vergaderruimte.”

 

“En dankzij de draadloze connectiviteit en schermspiegeling met Miracast zijn ze eenvoudig in te stellen en te gebruiken.”

Om presentaties tot leven te brengen, zijn de producten voorzien van hoogwaardige specificaties, zoals krachtige ingebouwde luidsprekers en verbeterde helderheidsniveaus (tot 4200 lumen), hoge resolutie (tot Full HD 1080p) en uitstekende beeldkwaliteit (3LCD-technologie) met tot driemaal helderdere kleuren[1]. Gebruikers profiteren bovendien van zeer betrouwbare prestaties en lage onderhoudskosten dankzij de lange levensduur van de lamp.

Deze nieuwe projectoren zijn flexibel te installeren en gemakkelijk te vervoeren van ruimte naar ruimte. Er zijn verschillende soorten verbindingen beschikbaar, waaronder draadloos en schermspiegeling via Miracast op de EB-FH52 en EB-922F.

[1] Kleurhelderheid (Colour Light Output) in de helderste modus, gemeten door een extern laboratorium in overeenstemming met IDMS 15.4. Kleurhelderheid is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden. De bestverkopende Epson 3LCD-projectoren versus de bestverkopende 1-chip DLP-projectoren op basis van NPD-verkoopgegevens tussen mei 2017 en april 2018.

 

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com