Amsterdam,
13
september
2019
|
13:32
Europe/Amsterdam

Darren Phelps benoemd tot Vice President of Business Sales bij Epson Europe

Nieuw leiderschap versterkt de bedrijfsstrategie voor groei en bestendigt de betrokkenheid bij het kanaal

Epson heeft Darren Phelps benoemd tot Vice President of Business Sales binnen Europa. Hij gaat leidinggeven aan de business unit en toezicht houden op de groei van zakelijke inkjet- en scanproducten. Zijn benoeming zal de focus van Epson op het stimuleren van de verschuiving van laser naar zakelijk inkjetprinten nog verder versterken, evenals de inzet van het bedrijf voor een 100% indirect zakelijk verkoopmodel.

Phelps, die leidinggaf aan de recente herstructurering en uitbreiding van het Epson channel partner-programma om extra waarde te bieden aan resellers van zakelijke Epson-printers, -scanners en -displays, is verantwoordelijk voor een toename van 62% aan partners die met het merk samenwerken.

De vereenvoudiging van het verkoopmodel voor zakelijk printen blijft een belangrijke prioriteit voor Epson omdat het bedrijf wil groeien in de EMEA-regio.

De afgelopen jaren is er meer dan een half miljard euro geïnvesteerd in de ontwikkeling en distributie van de zakelijke inkjettechnologie van Epson en in de versterking van het EMEA-supportteam om de kanaalpartners beter te ondersteunen. Het herziene partnerprogramma van Epson draagt ​​hier verder aan bij, samen met de versterking van het leiderschapsteam.

“Onze 100% toewijding aan het kanaal en ons vereenvoudigde verkoopmodel, samen met de kostenbesparing en de milieuvoordelen van onze technologieën, maken ons tot een betrouwbare partner voor het kanaal, die in staat is om waarde toe te voegen en ondersteuning te bieden. Mijn doel is om deze relaties verder te versterken en groei te stimuleren voor zowel onszelf als voor onze partners,” stelt Phelps.

 

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com