Amsterdam,
13
september
2019
|
13:32
Europe/Amsterdam

Darren Phelps benoemd tot Vice President of Business Sales bij Epson Europe

Nieuw leiderschap versterkt de bedrijfsstrategie voor groei en bestendigt de betrokkenheid bij het kanaal

Epson heeft Darren Phelps benoemd tot Vice President of Business Sales binnen Europa. Hij gaat leidinggeven aan de business unit en toezicht houden op de groei van zakelijke inkjet- en scanproducten. Zijn benoeming zal de focus van Epson op het stimuleren van de verschuiving van laser naar zakelijk inkjetprinten nog verder versterken, evenals de inzet van het bedrijf voor een 100% indirect zakelijk verkoopmodel.

Phelps, die leidinggaf aan de recente herstructurering en uitbreiding van het Epson channel partner-programma om extra waarde te bieden aan resellers van zakelijke Epson-printers, -scanners en -displays, is verantwoordelijk voor een toename van 62% aan partners die met het merk samenwerken.

De vereenvoudiging van het verkoopmodel voor zakelijk printen blijft een belangrijke prioriteit voor Epson omdat het bedrijf wil groeien in de EMEA-regio.

De afgelopen jaren is er meer dan een half miljard euro geïnvesteerd in de ontwikkeling en distributie van de zakelijke inkjettechnologie van Epson en in de versterking van het EMEA-supportteam om de kanaalpartners beter te ondersteunen. Het herziene partnerprogramma van Epson draagt ​​hier verder aan bij, samen met de versterking van het leiderschapsteam.

“Onze 100% toewijding aan het kanaal en ons vereenvoudigde verkoopmodel, samen met de kostenbesparing en de milieuvoordelen van onze technologieën, maken ons tot een betrouwbare partner voor het kanaal, die in staat is om waarde toe te voegen en ondersteuning te bieden. Mijn doel is om deze relaties verder te versterken en groei te stimuleren voor zowel onszelf als voor onze partners,” stelt Phelps.

 

Over Epson
Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van efficiënte en compacte precisietechnologie. Het productaanbod van Epson loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, multimediabrillen, sensorsystemen en industriële robots, en wij streven naar het bevorderen van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 81.000 werknemers in 85 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken. global.epson.com
 

Over Epson Europe 
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.830 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2017 een omzet van 1,7 miljard euro. epson.eu

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com