Amsterdam,
18
september
2018
|
09:03
Europe/Amsterdam

De derde dinsdag van september: Printjesdag

Amsterdam, 18 september 2018 – De derde dinsdag van september is een belangrijke dag voor de Nederlandse politiek. Koning Willem Alexander zal de troonrede voordragen en het regeringsbeleid voor het komende jaar wordt bekendgemaakt. Om de overheidstekorten aan te vullen gaat dit niet zelden gepaard met het verhogen van belastingen en zakelijke heffingen, waar je als ondernemer rekening mee moet houden. Epson wil ondernemend Nederland helpen met besparen en doopt de derde dinsdag van september om tot Printjesdag.

Op Printjesdag viert Epson de introductie van de nieuwe WorkForce Pro WF-C8690 serie A3 multifunctionele inkjetprinters, met een feestelijke aanbieding voor resellers in een ludiek Printjesdag-koffertje. “De voordelen van inkjettechnologie zijn evident,” zegt Ward Estoppey, Channel Marketing Manager bij Epson Nederland. “Met de nieuwe Epson-printers kun je veel besparen: ze zijn tot 96% energiezuiniger, zorgen voor max. 92% minder CO2-uitstoot en tot 94% minder afval dan vergelijkbare laserprinters. Onze resellers kunnen hun klanten helpen om het komende jaar de kosten te verlagen met deze nieuwe A3 inkjetprinter.”

Om de value added resellers nog beter te kunnen ondersteunen heeft Epson voor Printjesdag koffertje laten maken, met daarin een feestelijk aanbod om met het Epson A3-portfolio te starten. Epson accountmanagers zullen dit koffertje persoonlijk bij de Epson-resellers afleveren.

 

Over Epson
Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van efficiënte en compacte precisietechnologie. Het productaanbod van Epson loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, multimediabrillen, sensorsystemen en industriële robots, en wij streven naar het bevorderen van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 76.000 werknemers in 87 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken. global.epson.com
 

Over Epson Europe 
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.830 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2017 een omzet van 1,7 miljard euro. epson.eu

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com