Amsterdam,
18
september
2018
|
09:03
Europe/Amsterdam

De derde dinsdag van september: Printjesdag

Amsterdam, 18 september 2018 – De derde dinsdag van september is een belangrijke dag voor de Nederlandse politiek. Koning Willem Alexander zal de troonrede voordragen en het regeringsbeleid voor het komende jaar wordt bekendgemaakt. Om de overheidstekorten aan te vullen gaat dit niet zelden gepaard met het verhogen van belastingen en zakelijke heffingen, waar je als ondernemer rekening mee moet houden. Epson wil ondernemend Nederland helpen met besparen en doopt de derde dinsdag van september om tot Printjesdag.

Op Printjesdag viert Epson de introductie van de nieuwe WorkForce Pro WF-C8690 serie A3 multifunctionele inkjetprinters, met een feestelijke aanbieding voor resellers in een ludiek Printjesdag-koffertje. “De voordelen van inkjettechnologie zijn evident,” zegt Ward Estoppey, Channel Marketing Manager bij Epson Nederland. “Met de nieuwe Epson-printers kun je veel besparen: ze zijn tot 96% energiezuiniger, zorgen voor max. 92% minder CO2-uitstoot en tot 94% minder afval dan vergelijkbare laserprinters. Onze resellers kunnen hun klanten helpen om het komende jaar de kosten te verlagen met deze nieuwe A3 inkjetprinter.”

Om de value added resellers nog beter te kunnen ondersteunen heeft Epson voor Printjesdag koffertje laten maken, met daarin een feestelijk aanbod om met het Epson A3-portfolio te starten. Epson accountmanagers zullen dit koffertje persoonlijk bij de Epson-resellers afleveren.

 

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com