Zaventem,
16
juni
2020
|
09:02
Europe/Amsterdam

De Epson thuisprojector maakt jouw staycation onvergetelijk

De zomer ziet er dit jaar anders uit dan verwacht. Kijk je een beetje op tegen een vakantie in eigen land? Epson got you covered. Met haar knappe thuisprojector wordt het een zomer boordevol digitaal plezier.

Design in huis

Denk je bij een projector aan dat zoemende toestel van in de vergaderzaal op het werk? Think again. Een thuisprojector hoor je amper, biedt een betere beeldkwaliteit én heeft de looks. De nieuwste thuisprojectoren zijn echte designstukken. Een compact formaat, stijlvol ontwerp en elegante afwerking in lederlook: de Epson EF110B/W past in ieder interieur.

E-feestjes

Grote familiefeestjes en bijeenkomsten met vrienden zitten er voorlopig nog niet in. Het e-aperitieven is voor velen een leuk alternatief, maar volgens Epson kan het beter. In plaats van naar een klein computer- of smartphonescherm te turen, tover je vrienden en familie met je thuisprojector levensgroot op de muur. Net alsof jullie écht samen zijn.

Cultuurreis in je kot

Musea hebben intussen hun deuren alweer geopend, maar je kan ze natuurlijk niet allemaal een bezoekje brengen. De digitale sprong die heel wat musea maakten, blijft dus ook deze zomer interessant. Via Google Arts & Culture platform kan je op culturele uitstap naar meer dan 500 vooraanstaande musea. Een Rubens, Picasso, Monet, Liechtenstein of Van Gogh in HD én alle rust bekijken? Dat lukt perfect met de Epson thuisprojector.

In vorm blijven

Aan je conditie werken kan ook zonder drie keer per week naar de sportclub te hollen. Met je projector haal je de fitness simpelweg naar je thuis. Link het toestel met de sportapp op je smartphone en je virtuele sportcoach verschijnt pal voor je neus. Zo zie je perfect hoe je de oefeningen moet uitvoeren én komt die summer body in no-time. Wie mentaal in vorm wil blijven, kan op dezelfde manier ook yoga-oefeningen projecteren. Net alsof je in groep bent. Namasté!

Er is geen bal op de tv

Op live sportuitzendingen op televisie is het nog even wachten. Gelukkig zenden verschillende sportzenders legendarische matchen uit: voetbal, tennis, wielrennen… Met de projector van Epson herbeleef je de wedstrijd in je eigen woonkamer. Haarscherp en op groot scherm. Net alsof je live in het stadion supportert.

Bingewatchen

Ook in de zomermaanden kan je genieten van entertainende series, sitcoms en films die de klassieke televisiezenders of streamingdiensten zoals Netflix, Disney+ of Amazon Prime aanbieden. Of haal je dvd’s en Blu-ray schijfjes van onder het stof. Knus vanonder een dekentje de complete Friends serie herbekijken? De perfecte remedie voor een druilerige zomerdag. Met een thuisprojector geniet je van een echt cinemagevoel. Eén witte muur is voldoende. De projector is draagbaar, dus hij hoeft heus niet in de woonkamer te blijven staan.

Virtuele kinderwereld

Ook voor kinderen heeft de thuisprojector heel wat in petto. YouTube filmpjes bekijken alsof je zelf midden in de actie zit? Check! Ook de gameconsole kan je trouwens makkelijke op de Epson-projector aansluiten. Een sportgame, een racespel of RGP-spel: je ervaart de details nog beter dankzij de HD-projectie.

Graag zelf eens uitproberen?

Wil je de talrijke mogelijkheden van de Epson thuisprojector zelf eens ervaren? Geef ons een seintje! Wij lenen de projector met plezier voor enkele weken aan je uit voor een uitgebreide test in je eigen woonkamer.

Boilerplate

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.968 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2017 een omzet van 1,7 miljard euro. epson.eu

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com