Amsterdam,
17
juni
2019
|
09:40
Europe/Amsterdam

De Expression XP-3100 en XP-4100 series worden geleverd met een ruimtebesparend design en dubbelzijdig printen

De nieuwste 3-in-1 printers van Epson bieden betaalbare, aantrekkelijke en flexibele printopties

De nieuwste Expression Home-printers van Epson (de XP-3100- en XP-4100-serie) combineren 3-in-1-functionaliteit met mobiel afdrukken, inclusief dubbelzijdig printen op A4-formaat en een compact en stijlvol design. De modellen zijn verkrijgbaar vanaf september 2019.

Gerrit Bleeker, Consumer Sales Manager, Epson Nederland, zegt: "Met deze nieuwste printers krijgen consumenten een betaalbare, stijlvolle printer waarmee ze mobiel kunnen printen, met het bijkomend voordeel van dubbelzijdig printen op A4-formaat. Hierdoor kunnen ze de hoeveelheid papier die ze verbruiken met de helft verminderen. Daarbij maken deze modellen standaard gebruik van afzonderlijke inktcartridges, zodat alleen de verbruikte kleur vervangen hoeft te worden."

Deze 3-in-1 Expression Home-printers zijn ontworpen voor alledaags gebruik en zien er mooi uit dankzij de nieuwe gestroomlijnde vormgeving. Met zijn compacte, ruimtebesparende design is dit de ideale printer voor consumenten die op zoek zijn naar een stijlvol stukje technologie, met elegante bedieningsknoppen die de moderne en ingetogen stijl nog eens benadrukken. 

Dankzij Wi-Fi en de mobiele printapps hebben gebruikers met deze printers de vrijheid om te printen waar en wanneer ze maar willen. Ze hoeven alleen maar de gratis Epson iPrint-app te downloaden 1 om draadloos te kunnen printen en scannen vanaf hun smart device. Bovendien zijn de functies van de printer eenvoudig te bedienen direct via het LCD-scherm. De XP-3100-serie heeft een scherm van 3,7 cm, terwijl de XP-4100-serie is uitgerust met een groter scherm van 6,1 cm.

De XP-3100-serie en XP-4100-serie zijn verkrijgbaar vanaf september 2019.

 

1. Voor Epson iPrint en Epson Creative Print zijn een draadloze verbinding en de Epson-printapps vereist. Voor Epson Email print, Epson Remote Print Driver en Epson Scan-to-Cloud is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.nl/connect of www.epson.be/connect

 

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com