De Opportunist

De Opportunist

 

De Opportunist

 

Positieve kenmerken

Als Opportunist sta je positief tegenover het leven en zie je tijden van onzekerheid als een kans om bestaande situaties, structuren en systemen te verbeteren. Omdat je van nature een extravert persoon bent, zien mensen om je heen je vaak als een aanjager - je hebt altijd een nieuw project en bent bereid om nieuwe openingen en kansen die op je pad komen te maximaliseren.

 

Opbouwende feedback

Laat de dingen die je goed kent niet te snel achter je - om op de werkplek of in een nieuwe onderneming te floreren, heb je een sterke basis van kennis en vaardigheden nodig. Traditie is niet per se een slechte zaak!

 

Blijf veranderen

Omdat verandering betrekking heeft op alle aspecten van je leven, moet je voorbereid zijn op wat een nieuwe werkplek met zich meebrengt. Als Opportunist zie je hoe verandering een positieve invloed kan hebben op je werkplek, maar je laat je niet meeslepen en vindt de details nog altijd belangrijk. Je staat open voor het opwaarderen van jezelf, anderen en systemen op het werk, maar je weet dat er niets mis mee is om dingen op de ouderwetse manier te doen. Je ideale werkpartner is de Pragmaticus, die je geaard, stabiel en gefocust houdt. Als je tools of nieuwe technologieën nodig hebt om je te helpen met productiviteit en samenwerking, kijk dan eens naar ons assortiment producten voor de werkplek.

 

Wat nu?

Blijf nieuwe kansen omarmen en je zult verbeteringen zien op alle gebieden van je leven. Maar vergeet niet dat zelfs kleine veranderingen samen een groot verschil maken, vooral als het gaat om grote kwesties zoals duurzaamheid. Zolang je nuchter blijft, zal je enthousiasme de mensen om je heen ten goede beïnvloeden.

 

Doe de quiz