De Pragmaticus

De Pragmaticus

 

De Pragmaticus

 

Positieve kenmerken

Als pragmaticus zien mensen jou als een rots in de branding in tijden van onzekerheid. Je reageert op verandering door geaard te blijven, wat de mensen om je heen ten goede komt. Verandering maakt je over het algemeen nerveus, dus blijf je bij de dingen waarvan je weet dat ze geen onnodige neuroses veroorzaken. Je kent je sterke punten en expertises zeer goed en kunt ze in je voordeel gebruiken.

 

Opbouwende feedback

De pragmaticus kan heel zeker zijn van zijn van zichzelf - als het niet kapot is, dan hoef je het ook niet te repareren. Maar aarzel niet om iets nieuws te proberen, je zou jezelf misschien kunnen verrassen. Blijf flexibel in tijden van onzekerheid door kleine veranderingen aan te brengen en nieuw gedrag te leren van de mensen om je heen.

 

Blijf veranderen

Omdat verandering betrekking heeft op alle aspecten van je leven, moet je voorbereid zijn op wat een nieuwe werkplek met zich meebrengt. Je bestaande methoden kunnen goed werken, maar vergeet niet wat nieuwe technologieën aan bestaande werkplekstructuren kunnen verbeteren - ze kunnen voor meer afstemming zorgen en de communicatie verbeteren. Een Ambassadeur is je ideale werkpartner voor wat inspiratie op het gebied van autonomie en zelfsturend vermogen. En als je wat inspiratie nodig hebt op het gebied van effectieve en gebruiksvriendelijke tools en technologieën, kijk dan eens naar ons assortiment producten voor de werkplek.

 

Wat nu?

De Pragmaticus is gebaat bij traditionele hulpmiddelen en netwerken en kan zich het best bezighouden met werk waarbij hij of zij zich prettig voelt. Of dat nu een oude vriend of collega is, een vertrouwd werkplekproduct of werkmethode, of vaste routines in het weekend - je bent gebaat bij het vertrouwde. Dat gezegd hebbende, laat je niet door oude patronen tegenhouden - nu is het moment om dat nieuwe ding uit te proberen en misschien een echt positieve impact te hebben op je omgeving.

 

Doe de quiz