Amsterdam,
21
november
2016
|
15:08
Europe/Amsterdam

De SureColor SC-S80600-printer is nu Pantone-gecertificeerd

Samenvatting

Epson kondigt aan dat de SureColor SC-S80600 wel 98,2% van PANTONE solid coated-kleuren kan produceren op grond van het PANTONE MATCHING SYSTEM®, zoals geëvalueerd en gecertificeerd door Pantone. Hierdoor is de printer een bijzonder aantrekkelijke optie voor signmakers.

De 10-kleuren SC-S80600-printer biedt nu 98,2% nauwkeurige PANTONE solid coated-kleurenreproductie

Epson kondigt met genoegen aan dat het topmodel van de SureColor signage serie – de 10-kleuren SC-S80600 – 98,2% van PANTONE solid coated-kleuren kan produceren1 op grond van het PANTONE MATCHING SYSTEM®, zoals geëvalueerd en gecertificeerd door Pantone.

Hierdoor is de printer een bijzonder aantrekkelijke optie voor signmakers, ontwikkelaars en organisatoren van evenementen die verzekerd willen zijn dat het uiteindelijke signmateriaal precies overeenkomt met het oorspronkelijke ontwerp.

Richard Barrow, senior productmanager bij Epson Europe, zegt: 'Pantone is de onbetwiste standaard voor kleurprecisie, iedereen zal dat beamen. Het is daarom voor ons buitengewoon belangrijk dat we kunnen aantonen dat we 98,2% nauwkeurige Pantone-steunkleuren kunnen bieden. Dit biedt de SC-S80600 een enorm voordeel in zijn speelveld en zal potentiële kopers geruststellen dat hun designs er in werkelijkheid even geweldig zullen uitzien als op een computerscherm.'

De SC-S80600 is Epson´s topmodel uit de signage serie, uitgerust met de nieuwste generatie dubbele Epson PrecisionCore TFP-printkoppen en maakt gebruik van Epson UltraChrome GS3-inkten met een nieuwe samenstelling. De printer is ontworpen voor duurzame en hoogwaardige resultaten bij hoge snelheden voor de meest veeleisende signagetoepassingen, plus een aantal gespecialiseerde toepassingen die optimale resultaten en levendige kleuren vereisen.

---

 

1. Getest in de 1440 x 1440 dpi 36 pass-modus, op ILFORD Nano Solvent Premium Photo Paper Gloss.