Amsterdam,
11
december
2020
|
10:00
Europe/Amsterdam

De toekomst van printen: een inktabonnement!

Ieder huishouden heeft vandaag de dag wel een dozijn of meer aan diverse maandelijkse abonnementen: Netflix, Spotify, telefoonabonnementen, tijdschriften, sportschool en zelfs contactlenzen. Nagenoeg iedereen is wel van iets abonnee. Het abonnementsmodel wordt dan ook toegepast op vrijwel alles. In plaats van een product of dienst te kopen, krijgt de consument in de huidige markt de mogelijkheid een abonnement af te sluiten op allerlei diensten of producten, varierend van reizen tot toiletpapier.

In de abonnementseconomie heb je vaak wel de baten, maar niet de lasten. Neem bijvoorbeeld het delen van auto. De auto is alleen de hardware die gebruikt wordt om van A naar B te komen. Je bent niet de eigenaar van de auto en je betaalt niet voor de auto - of het onderhoud. Je betaalt voor de mogelijkheid en het gemak om van de ene plaats naar de andere te komen.

Om het anders te formuleren, een abonnement biedt alle voordelen en weinig nadelen en/of verplichtingen. Bovendien betaal je in te behappen maandelijkse betalingen. Wat is daar niet positief aan? Daarom floreert de abonnementseconomie, iets dat wordt versterkt door de onrustige tijd.

Wist je dat Epson ook een abonnementsaanbod heeft? ReadyPrint is een abonnementsdienst die ervoor zorgt dat gebruikers de bijbehorende inkt opgestuurd krijgen wanneer zij dit nodig hebben. Vervangende inkt wordt automatisch geleverd wanneer er meer inkt nodig is voor het printen van de pagina's binnen jouw plan. De behoefte is hierin bepalend: de inkt wordt rechtstreeks aan huis geleverd zodat een printer zonder inkt verleden tijd is. Ga voor meer informatie naar www.epson.nl/readyprint

Er zijn tal van redenen waarom een abonnementsmodel ook voor printen de toekomst is:

  1. Gemak: na aanmelding hoeft je niets meer te doen. Je ontvangt automatisch nieuwe inkt voordat je huidige inkt opraakt.
  2. Snel: de inkt wordt aan huis bezorgd, dus het is er al wanneer je het nodig hebt.
  3. Betaalbaar: er zijn geen hoge kosten, je betaalt maandelijks (en kan worden afgestemd op de betaaldatum van je salaris) en je kunt tot 90 procent besparen op je printkosten.
  4. Onbeperkt: er is geen uitvaltijd tussen leveringen en je hoeft je nooit zorgen te maken over een tekort aan inkt.
  5. Geen printer, geen probleem: bij bepaalde printplannen is het gebruik van een printer inbegrepen - net als de inkt. Heb je wel een printer, dan kun je simpelweg voor een inktplan kiezen.
  6. Consistentie: geen zorgen meer over de vraag of de cartridges compatibel is. Wij nemen die zorg voor je uit handen.
  7. Flexibel: het kan in alle printbehoeften voorzien – van schoolwerk tot fotografie en je kunt het printplan wijzigen en opzeggen wanneer je maar wilt.
  8. Hoge kwaliteit: altijd originele Epson-inkt.
  9. Handig in lockdown: print je meer dan ooit te tevoren en heb je de inkt nodig? Wij regelen het voor je. Bovendien hoef je niet meer naar de winkel.
  10. Minder stress: geen zorgen meer over een tekort aan inkt op het cruciale moment - halverwege die belangrijke printopdracht.

 

Boilerplate

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com