DOGODKI

19
Julij
2017
| 11:09 Europe/Amsterdam
Sejem Labelexpo Europe 2017 vam ponuja priložnost, da se seznanite z najnaprednejšimi tehnologijami tiskanja etiket in embalaže ter izboljšate svoje poslovanje z najnovejšimi tehnološkimi inovacijami. Družba Epson se bo predstavila z raznovrstnimi
13
Julij
2017
| 09:24 Europe/Amsterdam
Mednarodni sejem grafične, papirne in kreativne industrije, priljubljena Grafima, že desetletja predstavlja novosti in dosežke v omenjenih hitro rastočih panogah. Na sejmu si lahko ogledate napredek na področju strojev, napredne tehnologije,

4 - 8/ 10, kongresni center Tüyap, Istanbul

SIGN Istanbul 2017

Sejem SIGN Istanbul je odlična priložnost za ogled novih izdelkov, storitev in najboljših praks ter tehnologij s področja digitalnega tiska, tiska na blago, oglaševalske opreme, manjših tiskalniških rešitev, dokumentnih tehnologij, nanosov in materialov, črnil, LED-zaslonov, razstavnih prostorov, potiskave stekla in promocijskih gradiv. Sejem bo tudi letos gostil dogodek 3D Printshow Istanbul, ki je s svojimi specializiranimi vsebinami lani privabil ogromno obiskovalcev.

http://www.signistanbul.com/

***

26 in 27 / 10, Business Design Centre, London

droidcon London 2017

droidcon se oktobra letos vrača v London, dogodek bo ponovno gostilo prizorišče Business Design Centre. Vsi, ki želite spoznati mednarodne strokovnjake iz skupnosti Android, prisluhniti vrhunskim govorcem in spremljati povsem sveže dogajanje in tehnologije iz sveta Androidnih naprav, konference droidcon v Londonu ne smete zamuditi. Gre namreč za največjo evropsko konferenco za razvijalce v okolju Android!

http://uk.droidcon.com/

***

8 - 12 / 10, Dubai World Trade Centre

GITEX 2017

GITEX Technology Week je najbolj prepoznaven in pričakovan sejem informacijsko-komunikacijskih tehnologij (IKT) na Srednjem vzhodu, saj privabi tudi številne razstavljavce in obiskovalce iz Afrike in Južne Azije. GITEX na ogled postavi sveže globalne trende iz tehnološke panoge in jih ustrezno preplete z vsebino konferenčnega programa. Vsako leto najboljše mednarodne blagovne znamke na sejmu predstavijo svoje najnovejše izdelke, naprave in storitve, zato je ta sejem na svoj urnik uvrstijo številni tehnološki navdušenci in panožni strokovnjaki.

www.gitex.com

***

14 - 16 / 11, Messe Muenchen

15 - 17 / 11, MiCo, Milano

InPrint 2017

InPrint je sejem, namenjen predstavitvi rešitev in tehnologij s področja industrijskega tiska. Gre za edini povsem namenski sejem s tega področja tiskalniške industrije – poleg najnovejših industrijskih tiskalnikov pa si lahko na njem ogledate tudi tiskalnike umetnin in okrasov ter vrsto drugih specializiranih tiskalniških rešitev ter tehnologij s področja digitalnega, brizgalnega in 3D-tiska.

http://www.inprintshow.com/