Bucureşti,
14
Ianuarie
2019
|
08:59
Europe/Bucharest

Două noi scanere compacte de documente, pentru un nivel superior de productivitate și eficiență

Viteză de top* şi funcții inteligente pentru scanarea unei game variate de documente

Epson anunță cea mai rapidă gamă de scanere sheet-fed (cu alimentator automat de coli), WorkForce DS-970 și DS-870, echipamente cu fiabilitate ridicată pentru medii cu volume mari de scanare, precum domeniul sănătăţii, juridic și financiar. Cu viteze de top pentru caparea imaginilor, 85 ppm sau 170 ipm, un compartiment de alimentare automată de 100 de coli și caracteristici avansate de procesare a job-urilor de scanare, acestea sunt de neprețuit pentru orice flux de lucru. Ambele sunt dotate cu un ecran LCD color, pentru a spori ușurința în utilizare, precum și cu funcții de control al lucrărilor, în timp ce senzorii integrați și software-ul inovator sporesc productivitatea și calitatea imaginilor.

Steve King, Market Development Manager în cadrul Epson Europe, declară: „Scanarea de mare viteză implică scenarii de captare a informaţiei mai complexe. Clienții scanează volume mari de documente cu impact mare pentru afacerea lor, în medii în care există o presiune ridicată din punct de vedere al timpului. Cu caracteristicile de procesare avansată a lucrărilor, cum ar fi un mod de alimentare automată pentru scanare continuă, un mod lent pentru a asigura capturarea cu precizie a mediilor de tipărire dificile, o nouă funcție de detecție a murdăriei, care avertizează operatorii dacă scanarea adecvată este împiedicată, precum și detecție cu ultrasunete a alimentării duble, pentru a preveni pierderile de date, clienții pot fi siguri că scanerele noastre își vor face treaba eficient de fiecare dată.”

Rapide și fiabile Scanerele sunt echipate acum cu USB 3 pentru un transfer de date mai rapid şi un ciclu de lucru îmbunătățit, astfel că utilizatorii pot scana până la 9.000 de pagini pe zi cu DS-970 și 7.000 de pagini pe zi cu DS-870.

Procesare versatilă a documentelor Utilizatorii nu trebuie să își facă griji cu privire la variațiile de dimensiune ale documentelor pe care trebuie să le scaneze – ambele modele Epson acceptă o gamă foarte largă de medii de tipărire, cu grosimi cuprinse între 27 g/m² şi 413 g/m², iar în plus au un mod de scanare care permite captarea unor documente cu lungimea de până la 6.096 mm. Pentru documentele care nu pot fi scanate prin compartimentul de alimentare automată, clienții pot alege dintre trei soluții flatbed cu dimensiuni până la A3.

Panoul de rețea opțional permite modelelor DS-870 și DS-970 să fie folosite de mai mulți utilizatori și în mai multe departamente. Ambele echipamente beneficiază de software Document Capture Pro și Epson Scan: Software-ul Epson Scan este conceput pentru tehnologie avansată de procesare a imaginilor, cum ar fi PDF-uri în care se poate căuta, capacitate avansată de eliminare a culorilor și corecție automată a poziției. Epson Document Capture Pro oferă posibilitatea de a crea profiluri de job-uri, ceea ce permite utilizatorilor să scaneze, să salveze și să partajeze fără eforturi informații în cadrul companiei. Caracteristicile avansate pentru denumirea, separarea și direcționarea documentelor fac scanarea simplă și logică. Salvați și trimiteți fișiere în formate precum PDF, jpeg, tiff și altele.

WorkForce DS-870 și DS-970 vor fi disponibile începând cu 1 februarie 2019.

În categoria scanerelor departamentale, după cum este definită de InfoSource, noul WorkForce DS-970 va fi cel mai rapid scaner. În comparație cu liderul de piață, în baza vânzărilor anuale din 2017, conform InfoSource (Fujitsu fi-7180), DS-970 are un ciclu de lucru de 9.000 de pagini pe zi, față de Fujitsu fi-7140, care are un ciclu de lucru de 6.000 de pagini pe zi. Date preluate de pe site-ul web al producătorului pe 7 august 2018.

CaracteristiciDS-970DS-870
Viteze mari de scanare color (300 dpi)85 ppm65 ppm
Capacitate de 100 de coli a compartimentului de alimentare automată (80 g/m²)
Ciclu de lucru zilnicPână la 9.000 de pagini pe ziPână la 7.000 de pagini pe zi
Afișaj LCD color (1,44 inci) cu control prin 10 butoane
Intervenție pentru întreținerea scanerului prin intermediul funcției de detecție a murdărieiPrin Epson Scan 2Prin Epson Scan 2
Scanați o gamă largă de medii de tipărire (27–413 g/m²)
Senzori integrați, inclusiv cu ultrasunete și pentru protejarea hârtiei
Control sporit al procesării documentelor, inclusiv mod lent și ignorarea detecției alimentării duble, pentru documente delicate, deteriorate sau etichetate
Compacte, pentru a se integra în orice birou
Unitate pentru interfața de rețea, pentru o partajare simplă între utilizatori, cu scanare prin buton de comandă și profiluri predefinite pentru lucrăriOpționalOpțional
Opțiuni flatbed integrate, A4 și A3OpționalOpțional
Drivere TWAIN, WIA, ICA, SANE, ISIS disponibilPrin descărcarePrin descărcare
Acceptă Epson Document Capture Pro, Document Capture Pro Server și Epson Device AdminPrin descărcarePrin descărcare

 

Șablon

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ceasuri şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 81.000 de angajaţi în 85 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

 https://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.830 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2017 au fost de 1,7 miliarde de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050” 

http://eco.epson.com/