Amsterdam,
30
oktober
2018
|
14:32
Europe/Amsterdam

Epson kondigt een nieuwe reeks entry-level technische grootformaatprinters aan voor professionals die behoefte hebben aan precisie en betrouwbaarheid

SureColor SC-T3400 en SC-T5400 zijn ontworpen voor gebruikers die een professionele, technische printer nodig hebben die lage totale eigendomskosten biedt

Epson introduceert twee nieuwe, professionele entry-level, technische printers: de SureColor SC-T3400 24-inch printer (desktop- en vloermodel) en de SureColor SC-T5400 36-inch stand alone printer. Deze modellen vormen een ideale aanvulling op de eerder verschenen, voordelige SC-T3100 en SC-T5100. Dit betekent dat Epson nu een volledige reeks printers aanbiedt om te voldoen aan de behoeften van professionele services in allerlei sectoren.

Of u nu CAD-, architectonische, of technische constructie- of GIS-tekeningen produceert, deze printer drukt ze keer op keer prachtig af. Als u een engineer of architect bent, met topografische kaarten werkt of onderzoek naar stadsbeheer of schalen van grondgebieden doet, is het van groot belang om correcte, precieze, betrouwbare en gedetailleerde afdrukken te maken. De SC-T3400 en SC-T5400 zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals wiens reputatie afhankelijk is van het leveren van kwalitatief hoogwaardige afdrukken, keer op keer.

Marco van Niekerk, senior product manager, professional graphics, Epson Europe, vertelt: “Het is heel simpel, de technologie is bedoeld om u productiever te maken. Of u nu gedetailleerde CAD-tekeningen, schitterende reclameposters of opvallende POS-materialen maakt, deze printers maken altijd indruk. De productiviteit wordt nog verder verhoogd voor inktpatronen met een hoge capaciteit (110 ml en 350 ml) en UltraChrome XD2-inkt met vier kleuren die vlek- en waterbestendig zijn.

"De SureColor SC-T3400 en SC-T5400 zijn ontworpen voor bedrijven die waarde hechten aan precisie en betrouwbaarheid. Deze printers bieden indrukwekkend lage totale eigendomskosten en zijn ontworpen voor professionals die hun productiviteit en creativiteit willen vergroten”, voegt Marco van Niekerk toe. “We zijn dolblij dat we gebruik hebben kunnen maken van de uitgebreide ervaring van Epson op dit gebied en dat we een toch al indrukwekkende reeks technische printers nog beter hebben gemaakt. Doordat ze voortbouwen op de technologie van Epson voor het leveren van hoogwaardige printprestaties, sluiten ze naadloos aan op de meeste werkplekken en kunnen gebruikers draadloos afrukken vanaf tablets en smartphones.

Meer informatie over de SureColor SC-T3400 en SC-T5400

Onderstaande functies illustreren hoe de nieuwe SureColor SC-T serie modellen professionals kunnen helpen op een hoger niveau te werken:

  • Gebruiksgemak - 4,3-inch touch screen en een suite met intuïtieve apps en gebruiksvriendelijke functies zorgen voor probleemloos printen, zelfs als u niet achter uw bureaublad zit.
  • Eenvoudige installatie - U kunt binnen enkele minuten aan de slag. Integreert naadloos in uw bestaande workflow.
  • Randloos afdrukken - Volledig aflopend, randloos printen beschikbaar wanneer u dit selecteert (alleen i.c.m. met printen vanaf rol)
  • Betrouwbaarheid - Zelfs als de printer maar af en toe wordt gebruikt, blijft de printkwaliteit consistent. Met de unieke Nozzle Verification Technology (NVT) worden drukfouten voorkomen.
  • Papierhouder- Vangt het papier op na afdrukken.
  • Pigment inkten - Alle afdrukken zijn vlek- en waterbestendig. Afdrukken met diepe zwarttinten en heldere, dichte lijnen.
  • Direct afdrukken van USB - U kunt afdrukken van een USB-stick of ander opslagapparaat.
  • Papierrol - Van 2 inch en 3 inch in doos.
  • Productiviteit - Inktcartridges met hoge capaciteit en ondersteuning an rollen met een diameter van maximaal 170 mm.

De SureColor SC-T3400, SC-T3400N (zonder standaard) en SC-T5400 zijn verkrijgbaar vanaf oktober 2018. Adviesprijzen zijn respectievelijk € 1.745, € 1.595 en € 2.095 (ex BTW).

 

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van efficiënte en compacte precisietechnologie. Het productaanbod van Epson loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, horloges, smart glasses, sensorsystemen en industriële robots. Epson streeft naar het bevorderen van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 81.000 werknemers in 85 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken. global.epson.com

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.830 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2017 een omzet van 1,7 miljard euro. epson.eu

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com