Bucureşti,
02
Februarie
2018
|
10:40
Europe/Bucharest

Epson - unul dintre cele 100 de branduri nominalizate în Top 100 Global Innovators pentru al şaptelea an consecutiv

Seiko Epson Corporation (TSE: 6724, "Epson") a fost nominalizată în rândul 100 Top Global Innovators ai anului 2017 anunțați de Clarivate Analytics din Philadelphia. Brandul Epson a fost nominalizat în fiecare an de la înființarea acestui top în 2011.

De ce Epson (conform Clarivate Analytics)Epson este una dintre cele 37 de organizații care au fost selectate pentru al șaptelea an consecutiv de la începutul programului în 2011. Aceste banduri inovatoare au dat dovadă de continuitate în obținerea cu succes a drepturilor pentru inovaţiile lor, au implementat aceste noutăţi tehnologice pe largă, în piețele globale și sunt recunoscute ca fiind lideri în inovaţie.Seiko Epson înregistrează în mod regulat numeroase cereri de brevete și multe dintre acestea au fost aprobate în anul care a trecut. Epson a dovedit, de asemenea, performanțe bune în ceea ce priveşte numărul invențiilor depuse în cadrul parteneriatelor care includ SUA, Japonia, China și Europa, aceste invenţii fiind mai numeroase decât anul trecut. Felicitări Seiko Epson pentru această recunoaștere prestigioasă!

Proprietatea intelectuală la EpsonEpson deține numeroase brevete la nivel global și colaborează simultan cu agențiile de brevete în peste 20 de țări. În clasamentul brevetelor pentru anul 2016, pentru numărul de brevete acordate, Epson s-a clasat pe locul 7 în Japonia, pe 15 în SUA și pe 16 în China (printre companiile străine). În ceea ce priveşte videoproiectoarele și imprimantele cu jet de cerneală, unde Epson se străduiește continuu să își perfecționeze tehnologiile de bază, compania se numără printre liderii industriei din punct de vedere al numărului de brevete, dar şi al calităţii acestora."Compania Epson este onorată de faptul că a fost selectată pentru includerea în Top 100 Global Innovators pentru al șaptelea an consecutiv ", a declarat Toshiya Takahata, Diirector Executiv și Director General al Diviziei de Proprietate Intelectuală din cadrul Epson." Strategiile de afaceri și strategiile de proprietate intelectuală ale Epson sunt strâns legat de Viziunea Coorporate Epson 25. Dezvoltarea de brevete de înaltă calitate care contribuie la afacerea noastră reprezintă o prioritate pentru noi. Căutăm în mod constant să realizăm produse și servicii care depășesc așteptările clienților și societății în care trăim și credem că am fost onorați ca inovator mondial prin aprecierea eforturilor noastre de cercetare și dezvoltare și a activităților de proprietate intelectuală. Vom continua să dezvoltăm proprietatea intelectuală care stă la baza creării de produse competitive."Top 100 de inovatori globaliClarivate Analytics analizează tendințele cu privire la brevete şi proprietatea intelectuală pentru a determina cele mai inovatoare corporații și instituții din lume. Analiza acoperă patru criterii principale: volumul brevetelor, succesul, globalizarea și influența. Început în 2011, raportul Top 100 Global Innovators este acum în al șaptelea an de existenţă.Pentru detalii, consultați comunicatul de presă Clarivate Analytics:

https://clarivate.com/blog/news/new-report-asia-reclaims-position-epicenter-global-innovation/Pentru mai multe detalii despre activitățile de proprietate intelectuală ale Epson, faceți clic pe link-ul de mai jos:

https://global.epson.com/innovation/intellectual_property/