Bucureşti,
12
Septembrie
2018
|
14:49
Europe/Bucharest

Epson a lansat competiţia „Câştigă un robot”

Punem tehnologia în mâinile viitorului: Epson lansează în regiunea EMEAR (Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Rusia) o competiţie în cadrul căreia se pot câştiga roboţi ca premii

A patra revoluţie industrială a devenit realitate, iar compania Epson, liderul de piaţă mondial în producerea roboţilor de tip SCARA (braţe robotice articulate) şi furnizor de soluţii de automatizare încă din anul 1980, este pregătită să dea tonul schimbării. Pe măsură ce automatizarea se extinde, odată cu ea se dezvoltă din ce în ce mai multe aplicaţii inovatoare pentru roboţi. Acestea produc o revoluţie atât în industrie, cât şi în alte sectoare de activitate şi au potenţialul de a îmbunătăţi radical calitatea profesională a vieţilor noastre.

Concursul: câştigă până la 3 roboţi pentru universitatea, colegiul sau institutul tău

Epson îşi încredinţează tehnologia de ultimă oră viitorului: universităţi, colegii şi institute de cercetare din toată regiunea EMEAR. De ce alegem instituţiile de învăţământ şi de cercetare? Pentru a susţine creşterea, dezvoltarea şi spiritul de competiţie ale industriei şi automatizării. Aplicaţi online ( https://www.epson.eu/robots-contest ) începând cu 1 septembrie 2018.

  • Aplicanţii sunt invitaţi să se înscrie în competiţie înainte de 15 decembrie 2018, pentru a avea şansa să câştige până la 3 roboţi Epson, care să îi sprijine în realizarea proiectelor pe care le au.
  • Solicitările de înscriere vor fi analizate pe baza unui set de criterii care vizează aspecte precum inovarea, aportul educaţional, dezvoltarea de aptitudini, originalitatea întrebuinţării robotului şi sustenabilitatea.
  • Concurenţii rămaşi în competiţie după selecţia preliminară vor avea ocazia să îşi prezinte propunerile de proiect în faţa unui juriu.

„Aptitudinile şi creativitatea stau la baza inovării. Epson înţelege importanţa promovării talentului şi nevoia de a susţine dezvoltarea abilităţilor. Milenialii, adică 50% din populaţia planetei, vor întâlni un cadru profesional complet diferit faţă de cel al lumii prezente. Ştim că tinerii au potenţial, aşadar, concursul nostru este creat pentru a lăsa tehnologia viitorului în mâinile lor”, spune Volker Spanier, şef al departamentului Robotics Solutions, Epson Europe. Până în 2019, se preconizează o creştere de până la 2,6 milioane de unităţi a numărului de roboţi industriali lansaţi peste tot în lume. Mai ales în Europa Centrală şi de Est, se estimează ca implementarea roboţilor să crească cu până la 20% de la an la an pentru următorii 2 ani, cea mai mare rată de creştere globală după China. Această dezvoltare asigură roboticii o importanţă majoră pentru viitorul multor domenii, printre care cel industrial şi al sănătăţii. Tot roboţii pot aduce beneficii importante în zona de instruire/perfecţionare, precum şi eforturilor de a reduce atât consumul de energie la nivel global, cât şi efectele poluării cu deşeuri. Epson le oferă tinerilor din spaţiul EMEAR şansa de a-şi imagina o lume mai bună cu ajutorul roboţilor.

 

Șablon

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ceasuri şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 76.000 de angajaţi în 87 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

 https://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.830 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2017 au fost de 1,7 miliarde de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050” 

http://eco.epson.com/

Pentru a intra în competiţie

Faceţi click aici pentru detalii despre concurs:  https://www.epson.eu/robots-contest