20
Ianuarie
2020
|
13:20
Europe/Bucharest

Epson anunță o nouă imprimantă DTG (cu tipărire direct pe materiale textile) pentru volume mari de print

Noul model SureColor SC-F3000 oferă fiabilitate crescută, producție de înaltă calitate și flexibilitate în tipărire pentru producția de textile

București – 20 ianuarie 2020 - Epson a anunțat o nouă imprimantă DTG (direct-to-garment) pentru tipărirea direct pe materiale textile, care oferă un cost de exploatare scăzut, fiind ideală pentru business-uri medii și mari de profil. Este vorba despre afaceri care au nevoie de un nivel de acuratețe crescut, timp rapid de execuție și de abilitatea de a reproduce design-uri complexe pe o varietate mare de materiale textile. Epson SureColor SC-F3000 oferă eficiență și fiabilitate în producție, la viteze mari de imprimare.

Epson aduce în premieră, în gama sa de imprimante DTG, sistemul de alimentare continuă cu cerneală, cu recipiente de cerneală de 1.5 litri, care ajută la scăderea costurilor totale de exploatare și la reducerea timpilor morți. Pentru a complementa design-ul intuitiv și fiabil, Epson a introdus caracteristici care fac operarea modelului SureColor SC-F3000 extrem de uşoară chiar și pentru cel mai puțin experimentat utilizator, astfel încât imprimanta să tipărească eficient timp îndelungat, păstrând, în acelaşi timp, calitatea și acuratețea imprimării:

  • Instalare ușoară
  • Ecran touch de 4.3 inci cu funcționalități îmbunătățite
  • Ajustare automată a înălțimii platanului grație senzorilor ce detectează grosimea materialului textil, pentru o tranziție ușoară între tricouri, hanorace, plase textile, bluze, etc.
  • Acuratețe maximă a imprimării cu tehnologia de plasare a picăturilor de cerneală
  • Acces ușor la zona de mentenanță și pentru înlocuirea consumabilelor

Nikolas Vardakastanis, Product Manager pentru imprimantele DTG la Epson Europe, a declarat: „Inovarea noastră vine din dialogul cu companiile, iar această conexiune este lucrul care ne-a ajutat să modelăm funcționalitatea și design-ul modelului SC-F3000. Nu doar că am făcut această imprimantă ușor de folosit, dar și calitatea printului, la viteze impresionante, o face să fie relevantă atât din punct de vedere financiar, cât și creativ, pentru toate business-urile care vor să-și extindă și să controleze calitatea produsului final”.

Nikolas Vardakastanis a adăugat: „Este important pentru noi ca utilizatorii să nu aibă nicio grijă în ceea ce priveşte imprimarea și să creăm încredere de fiecare dată când pornesc imprimanta SC-F3000. Acest deziderat poate fi atins prin livrarea unei soluții DTG end-to-end: imprimantă, suport, cerneală și software”.

Imprimanta Epson SureColor SC-F3000 va fi disponibilă din luna iunie 2020.

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ceasuri şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 81.000 de angajaţi în 85 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

 https://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.830 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2017 au fost de 1,7 miliarde de Euro. http://www.epson.ro