Zaventem,
13
augustus
2018
|
09:00
Europe/Amsterdam

De SureColor T3100 en T5100 bieden snelheid, precisie en betrouwbaarheid in een ultraslank, compact ontwerp voor engineer- en architectuurcommunity's

Epson breidt het aanbod grootformaatprinters uit met nieuwe T-serie draadloze printers voor een breder publiek van technische gebruikers

10 juli 2018 – Epson heeft vandaag twee nieuwe, snelle en gebruiksvriendelijke grootformaatprinters aangekondigd: de SureColor T3100 24-inch desktopprinter en de SureColor T5100 36-inch vloerprinter. De draadloze printers vormen een uitbreiding van Epson op de productlijn van de T-serie voor de basis- tot gemiddelde CAD-printermarkt, en zijn voorzien van een nieuw, strak en compact ontwerp dat gecombineerd is met de betrouwbare printerprestaties die inherent zijn aan de technische oplossingen van Epson.

Of u nu blauwdrukken, lijntekeningen, signage of posters voor in het klaslokaal wilt printen, de SureColor T3100 en SureColor T5100 worden gebruikt door professionals in uiteenlopende sectoren: in de architectuur, engineering, CAD, GIS, in het onderwijs, het bedrijfsleven, thuis en in kleine kantoren. Dankzij de unieke automatische schakelfunctie kan de printer wisselen tussen grootformaat papierrollen en A4- of A3-formaat papier, zonder dat gebruikers iets hoeven te doen. Dit is ideaal voor kleine bedrijven die verschillende printervereisten hebben in een beperkte werkplek.

“De SureColor T3100 en T5100 zijn speciaal ontworpen voor innovators, zoals engineers, ontwerpers en architecten, die op zoek zijn naar een compacte printer die past in hun werkomgeving,” zegt Marco van Niekerk, senior productmanager, professional imaging, Epson Europe. “De nieuwe printers zijn ontwikkeld volgens de nieuwste technologie van Epson en leveren toonaangevende printerprestaties. Gebruikers kunnen draadloos nauwkeurige en levendige documenten printen vanaf hun tablet of smartphone, waar ze ook zijn.”

Dankzij de PrecisionCore MicroTFP-printkoptechnologie en Nozzle Verification Technology van Epson voor het automatisch detecteren en instellen van de spuitkop, kunnen de nieuwe printers snel en nauwkeurig afdrukken op A0/E-formaat in slechts 31 seconden, met scherpe details en commerciële betrouwbaarheid. De printers zijn voorzien van draadloze en Wi-Fi Direct-connectiviteit, zodat architecten en ontwerpers eenvoudig kunnen printen vanaf hun tablet of smartphone, of het nieuwe 4,3-inch kleuren-lcd-aanraakscherm kunnen gebruiken met het eenvoudige en intuïtieve menu en navigatie. UltraChrome XD2-pigmentinkten van hoge capaciteit en van de volgende generatie zorgen voor duurzame afdrukken van archiefkwaliteit, met heldere kleuren en scherpe lijnen op vrijwel elke papiersoort.

Meer informatie over de SureColor T-serie printers

De SureColor T3100 24-inch desktopprinter en de SureColor T5100 36-inch vloerprinter bieden een groot aantal functies die ontworpen zijn om professionals productiever te laten werken, zoals:  

  • Hoge afdruksnelheden – De SC-T3100 en T5100 bieden nauwkeurige A1/D-formaat afdrukken in respectievelijk 34 en 31 seconden.
  • Gebruiksvriendelijk – Een groot, intuïtief 4,3-inch lcd-kleurenaanraakscherm maakt printen nog eenvoudiger.
  • Compact, strak ontwerp – Ultracompact formaat en een strak, minimalistisch uiterlijk dat niet misstaat op de werkplek.
  • Minder vaak toner vervangen – Cartridges met hoge capaciteit, tot 50 ml voor kleur en 80 ml voor zwart.
  • Afdrukken vanaf vrijwel overal in het kantoor – Dankzij de geïntegreerde draadloze en Wi-Fi Direct-connectiviteit, kunt u eenvoudig afdrukken vanaf uw tablet, smartphone en meer.
  • Uitstekende prestaties – De PrecisionCore MicroTFP-printkop is voorzien van Precision Droplet Control voor ongelooflijk scherpe afdrukken en commerciële betrouwbaarheid dankzij Nozzle Verification Technology.
  • Duurzame, scherpe afdrukken – UltraChrome XD2 pigmentinkttechnologie van archiefkwaliteit zorgt voor levendige kleuren en strakke lijnen.
  • Veelzijdige mediaverwerking – Geschikt voor rollen tot 24 en 36 inch en vellen van maximaal 11 x 17 inch via de Auto Sheet Feeder met automatisch schakelen, evenals gesneden vellen van maximaal A1- (24”) of A0-formaat (36”).
  • Haarscherpe details – Print blauwdrukken, lijntekeningen, posters en meer met 2400 dpi.
  • Eenvoudige installatie – U kunt binnen no time aan de slag.

De SureColor T3100 en T5100 zijn verkrijgbaar vanaf september. De adviesprijs van de SC-T3100 is € 995 (excl. btw) en de adviesprijs van de SC-T5100 is € 1450 (excl. btw).

About Epson Belgium

EPSON Europe B.V. Sales Office Belgium is een Europese sales- en marketing dochteronderneming van Seiko Epson Corporation, wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en producent van een uitgebreid productgamma, variërend van inkjet printers en printsystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots tot sensoren en andere micro apparatuur. Epson is toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen en biedt customer value op basis van compacte, energiebesparende, precisie technologieën voor grote ondernemingen, thuiskantoren, handelsmarkten en industrie.

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten op het gebied van printing, visuele communicatie, kwaliteit van leven en productie te overtreffen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printsystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën. De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd bijna 80.000 werknemers in 86 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieubelasting te beperken.global.epson.com/

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.750 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2016 een omzet van 1.7 miljard euro.http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050http://eco.epson.com/