Amsterdam,
28
juni
2017
|
15:31
Europe/Amsterdam

Epson breidt samenwerking met ALSO Nederland uit naar Print365

Epson, wereldwijd toonaangevend fabrikant van printers, projectoren, multimediabrillen, sensorsystemen en industriële robots, breidt zijn samenwerking met ICT-dienstverlener ALSO Nederland uit naar Print365, het succesvolle Management Print Service concept van Epson. ALSO Nederland zal per direct de distributie voor Epson gaan verzorgen.

Printen met het gemak van een mobiel abonnement

Print365 past de eenvoud van een contract voor mobiele telefonie toe op het MPS-contract. De klant betaalt iedere maand een vast bedrag voor de printer, inclusief afdrukvolume, volledig beheer van verbruiksmaterialen en on-site service. IT-resellers kunnen met Print365 extra waarde leveren aan hun bestaande klanten, zonder het gedoe dat komt kijken bij de ondersteuning van een MPS-contract.

Van bezit naar gebruik

Oscar van der Linden - Country Manager Epson Nederland
In het MKB zien we een duidelijke ontwikkeling in het ‘van bezit naar gebruik’ denken. Het Print365 concept, wat Epson hiervoor heeft ontworpen, groeit momenteel hard. Twee jaar geleden hebben we dit MPS-programma in Nederland ontwikkeld en opgezet en inmiddels wordt het in maar liefst vijftien landen in Europa gevoerd. Door de snelle groei is uitbreiding van ons Nederlandse distributiekanaal noodzakelijk. Onze samenwerking met ALSO Nederland is al jaren uitstekend en gezien hun kennis van de MPS-markt en het MKB, was het voor ons een logische keuze ALSO als distributeur van ons Print365-programma te selecteren.
Oscar van der Linden - Country Manager Epson Nederland

MPS voor het MKB

Machiel Bode - Sales Manager Services Benelux bij ALSO Nederland
Wij kunnen de reseller met onze brede kennis en ervaring op het gebied van MPS helpen om hun dienstverlening verder uit te breiden. Met Print365 kunnen ook kleinere bedrijven in het MKB nu profiteren van een volledig ondersteund, zorgenvrij printpakket, met lage, vaste kosten!
Machiel Bode - Sales Manager Services Benelux bij ALSO Nederland

Meer weten over Print365? Bekijk de onderstaande video.

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com