01
mei
2014
|
19:46
Europe/Amsterdam

Epson breidt zijn reeks zakelijke printers uit met de WorkForce AL-MX300 serie

Samenvatting
Bespaar tijd en geld met de snelste multifunctionele laserprinters van Epson, de WorkForce AL-MX300-reeks. Deze uitbreiding op de bestaande laserprinterreeks van Epson biedt bedrijven een grotere mate van keuze en flexibiliteit om tegemoet te komen aan kantoren die een behoefte hebben aan zwart-wit afdruk-, scan-, kopieer- en faxfunctionaliteit.

Bespaar tijd en geld met de snelste multifunctionele laserprinters van Epson, de WorkForce AL-MX300-reeks. Deze uitbreiding op de bestaande laserprinterreeks van Epson biedt bedrijven een grotere mate van keuze en flexibiliteit om tegemoet te komen aan kantoren die een behoefte hebben aan zwart-wit afdruk-, scan-, kopieer- en faxfunctionaliteit. Deze zakelijke printers combineren lage kosten en hoge betrouwbaarheid met eigenschappen voor eenvoudig documentbeheer.

De WorkForce AL-MX300-reeks (AL-MX300DN, AL-MX300DNF, AL-MX300DTN, AL-MX300DTNF) profiteert van lage eigendomskosten dankzij een efficiënt ontwerp, dubbelzijdig afdrukken en een hoge tonercapaciteit tot wel 10.000 pagina's*. En gebruikers kunnen rekenen op de afdrukcapaciteit van 100.000 pagina's** om veel langer te kunnen afdrukken.

De functie 'Scannen naar' en Document Capture Pro-compatibiliteit*** helpt documentmanagement te vereenvoudigen, waardoor het personeel productief blijft en belangrijke documenten daar terecht komen waar ze nodig zijn.

De WorkForce AL-MX300DN, AL-MX300DNF, AL-MX300DTN and AL-MX300DTNF zijn beschikbaar vanaf mei 2014, voor een prijs van respectievelijk € 659, € 769, € 735 en € 830 (ex. BTW).

Belangrijkste functies

AL-MX300DN

AL-MX300DNF

AL-MX300DTN

AL-MX300DTNF

Afdrukcapaciteit van 100.000 pagina's**

Document Capture Pro-compatibel***

Hoge afdruksnelheid van 35 ppm

Bespaar geld en papier met automatisch dubbelzijdig afdrukken

U hoeft niet te wachten: de eerste pagina is al binnen 5,5 seconden klaar****

Faxfunctionaliteit, waaronder fax naar FTP

-

-

Epson iPrint: snel en eenvoudig documenten en foto's afdrukken vanaf smartphones en tablet-pc's*****

Standaard papiercapaciteit (vellen)

300 pagina's

300 pagina's

550 pagina's

550 pagina's

LDAP-ondersteuning voor snelle integratie in IT-omgevingen

Scannen naar FTP

1GB standaardgeheugen

---

*Geschat rendement gebaseerd op 19752/19798. Ga voor meer informatie naar http://www.epson.eu/pageyield

**Het maximum aantal afgedrukte pagina's per maand op basis van de prestaties van de printer, inclusief de door ISO beoordeelde afdruksnelheden en papierverwerkingsmogelijkheden. 

***Hiervoor is een download vanaf de Epson-website vereist. 

****Bepaald in overeenstemming met ISO/IEC 24734, dat het gemiddelde van ESAT / FSOT voor de Office Category Test voor standaardsimplex /-duplex weergeeft. Bezoek www.epson.eu/testing voor meer informatie 

*****Epson-printers met iPrint moeten op hetzelfde netwerksubnet zijn aangesloten als de smartphones en tablet-pc's die worden gebruikt. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.nl/connect