07
Aprilie
2017
|
10:53
Europe/Bucharest

Epson câştigă TREI premii Best of ISE pentru 2017

Se alătură premiului deja câştigat pentru cel mai mare stand mare

Epson, inovatorul global în tehnologie, a câştigat TREI premii Best of ISE pentru 2017 etalându-şi gama unică de produse excepţionale şi inovatoare la ISE 2017. Premiile Best of ISE rAVe pentru 2017 au fost acordate independent de o echipă de reporteri, care au ales dintre 2.700 de produse noi expuse în peste 1.200 de standuri în cadrul târgului ISE de anul acesta.

Epson a câştigat premii Best of ISE la următoarele categorii:

  • Cel mai bun proiector interactiv nou destinat sălilor de conferinţe:pentru Epson EB-1795F, proiectorul business interactiv, portabil, ultra-mobil

  • Cel mai bun proiector pentru închirieri/scene: pentru Seria Epson Pro L proiectoare laser care oferă o luminozitate de mare impact pentru producţii live şi spaţii mari

  • Cel mai bun serviciu/produs pe care probabil că nu l-aţi observat: pentru Ochelarii inteligenţi Epson Moverio BT-300 AR (realitate augmentată), cei mai uşori ochelari binoculari transparenţi pentru realitate augmentată de pe piaţă.

Fondatorul rAVe, Gary Kayye, a comentat: „Aceste distincţii sunt autentice, deoarece tratăm premiile cu maximă seriozitate. Nu avem niciun sistem prin care se plăteşte pentru premii. Nu te poţi nominaliza de unul singur - astfel că aceste premii sunt cu adevărat reprezentative pentru produsele identificate independent ca având un potenţial enorm.

„rAVe a trimis reporteri la FIECARE stand din cadrul ISE 2017 şi am selectat produsele de TOP din fiecare categorie posibilă pentru premiile noastre Best of ISE pentru 2017. Nicio altă organizaţie nu merge la fiecare stand din cadrul ISE pentru a vedea fiecare produs nou, astfel că premianţii noştri sunt CEI MAI BUNI dintre CEI MAI BUNI!”

Toate detaliile premiilor se găsesc aici: http://www.ravepubs.com/ise-2017-awards-announced/