09
december
2015
|
12:46
Europe/Amsterdam

Epson demonstreert nieuwste flexibele technologie voor interieurdecoratie op Heimtextil

Samenvatting
Tijdens de Heimtextil-beurs (12-15 januari 2016, Messe Frankfurt, stand E15 Hal
4.0) zal Epson Europa de nieuwste reeks aan SureColor dye-sublimatieprinters tonen, speciaal ontwikkeld voor de productie van stoffen voor in huis en voor andere huishoudelijke spullen.

Tijdens de Heimtextil-beurs (12-15 januari 2016, Messe Frankfurt, stand E15 Hal 4.0) zal Epson Europa de nieuwste reeks aan SureColor dye-sublimatieprinters tonen, speciaal ontwikkeld voor de productie van stoffen voor in huis en voor andere huishoudelijke spullen. De printers zijn eenvoudig in gebruik, betaalbaar en bieden volledige flexibiliteit voor iedereen die kleine tot middelgrote hoeveelheden hoogwaardige en op maat gemaakte interieurdecoratie wil afdrukken.

De SureColor SC-F6200 en SC-F9200 printers maken gebruik van Epson’s PrecisionCore-technologie en TFP-printkoppen voor continu en betrouwbaar resultaat. Voor gebruikers die grote hoeveelheden stoffen voor in huis met superieure kleur en kwaliteit willen bedrukken, biedt de SC-F9200 64-inch-printer de complete oplossing. Uitgerust met Epson’s HDK Black-inkt, zorgen de printers voor diepe, neutrale zwarte vlakken en dichte schaduwen. De printers hebben bijkomend voordeel van twee hoge capaciteit inktbevoorradingssystemen, die zorgen voor langere, ononderbroken printbeurten en minder tijd voor het aanvullen van inkt. De flexibele SC-F6200 44-inch printer is in staat om een breed scala aan hoogwaardig geprinte stoffen voor in huis te produceren, en daarnaast ideaal voor het afdrukken op harde onderlagen als tafelbladen, mokken, bestek, vazen en onderzetters.

Meer informatie is te lezen in het Engelstalige persbericht