Amsterdam,
01
april
2020
|
10:00
Europe/Amsterdam

Epson en Spigraph bundelen vanaf 1 april hun krachten

Epson voegt Spigraph toe als value-added distributeur voor business scanning

Epson kondigt met trots de nieuwe samenwerking met Spigraph aan voor de Benelux. Spigraph is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor het vastleggen en verwerken van documenten. De samenwerking tussen Epson – wereldwijd toonaangevend op gebied van scanoplossingen – en Spigraph als value added distributeur, zorgt voor een vruchtbare zakelijke omgeving die het digitale transformatieproces van MKB-bedrijven ondersteunt.

Spigraph levert een breed aanbod aan zakelijke scanners van Epson, dat bijna elk mogelijk toepassingsgebied van onze resellers bestrijkt: van mobiele scanners en sheetfed-scanners tot flatbed-scanners. “Met de Epson-scanners in ons portfolio bieden we de resellers in de Benelux meerwaarde,” zegt Peter de Boer, General Manager Northern Europe, DACH en Iberia bij Spigraph. “Epson heeft bewezen dat het een sterk merk is in de Benelux. Als value added distributeur kunnen we het hele pakket aanbieden: niet alleen de hardware en de software, maar ook de dienstverlening.”

Rik van Zantwijk, Benelux Head of Sales bij de zakelijke divisie van Epson, voegt hieraan toe: “We hebben er alle vertrouwen in dat onze samenwerking met Spigraph zal bijdragen aan de zakelijke groei van onze channel partners.”

De samenwerking gaat per direct van kracht.

Over Spigraph

Spigraph is een van de toonaangevende leveranciers van oplossingen voor het vastleggen en verwerken van documenten. Naast het documentportfolio ondersteunt Spigraph zijn klanten bij het automatiseren van bedrijfsprocessen en het genereren van operationele efficiëntie door digitale transformatie. www.spigraph.com

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com