Søborg,
29
Juni
2017
|
22:47
Europe/Amsterdam

Epson er med på sommerens festivaler

Tove Lo under hendes koncert på Tinderbox. Foto er taget af Thorsten Iversen

Presseområdet har høj prioritet på både Northside og Tinderbox festivalerne, da det er herfra journalister og fotografer producerer musikanmeldelser, historier og levende billeder fra koncerter og livet på festivalen.

Sommeren har ramt Danmark, og det betyder, at det er højsæson for musikfestivalerne. Juni lagde ud med Northside og Tinderbox. Ud over det musikglade publikum er festivalerne også godt besøgt af journalister og fotografer, da det er gode muligheder for at lave interviews med de musikere, der skal optræde, samt reportager fra festivalpladsen. Og naturligvis er det et mekka for fotograferne, der kan illustrere det hele gennem fantastiske billeder. Den professionelle fotograf og Epson ambassadør, Morten Rygaard, er med på Tinderbox.

 

Morten Rygaard.
Det er en sjov arbejdsplads, fordi der er fuld drøn på og super god stemning. At være ude, hvor det sker, giver lige præcis det ekstra, som gør, at man kan få det helt unikke billede. Jeg har mulighed for at komme helt tæt på kunstnerne, når de optræder, og på den måde kan jeg få energien ind i billedet.
Morten Rygaard.

Morten Rygaard tager billeder under festivalen og er samtidig en del af den jury, der i presseområdet skal udvælge dagens bedste billede. Det skal nemlig også være sjovt for pressen, og derfor er der en daglig fotokonkurrence, som er sponsoreret af Epson, hvor der i løbet af dagen printes billeder, som hænges op i presseområdet. Juryen udvælger dagens billede, som blandt andet bliver delt på festivalens sociale kanaler, og på den måde kan pressefotograferne også få vist deres arbejde her.

Om Epson

Epson er en globalt ledende teknologivirksomhed, som er dedikeret til at være uundværlig for samfundet ved at forbinde mennesker, ting og information med sine originale, effektive og kompakte præcisionsteknologier. Virksomheden er fokuseret på at skabe innovation og overgå kundernes forventninger inden for inkjet, visuel kommunikation, bærbare produkter og robotter. Epson er stolt over sit bidrag til at realisere et bæredygtigt samfund og over sine bestræbelser på at realisere United Nations' Sustainable Development Goals.

Ledet af det japanskbaserede Seiko Epson Corporation skaber Epson Group på verdensplan et årligt salg på mere end JPY 1 billion. www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med en arbejdsstyrke på mere end 1.968 ansatte var Epson Europes salg for finansåret 2017 på mere end Euro 1,7 mia. www.epson.eu

Miljøvision 2050 - www.eco.epson.com