Søborg,
02
Februar
2018
|
09:40
Europe/Amsterdam

Epson er på listen blandt 2017 Top 100 Global Innovators

Seiko Epson Corporation er på listen blandt 2017 Top 100 Global Innovators som annonceret af Philadelphia baserede Clarivate Analytics. Epson har været på listen hvert år siden listens start i 2011.

Intellektuel ejendom hos Epson

Epson holder så mange patenter som muligt globalt og arbejder til enhver tid med patentbureauer i 20 lande eller mere. På patentlisten for 2016 rangerede Epson som nr. 7 på listen over anerkendte patenter, nr. 15 i USA og nr. 16 i Kina (blandt udenlandske virksomheder). Inden for projektorer og inkjetprintere, hvor Epson hele tiden stræber efter at forfine sine grundlæggende teknologier, er virksomheden blandt lederne i den industri med hensyn til patentantal og -kvalitet. Epson er stolt over at kalde sig for en verdensklasse IP virksomhed.

"Epson er beæret over at være valgt ind på Top 100 Global Innovators listen for syvende år i træk," sagde Toshiya Takahata, executive officer og general administrative manager for Epsons Intellectual Property Division. "Epsons forretningsstrategier og intellektuelle ejendomsstrategier er nært forbundet med vores Epson 25 Corporate Vision. Opnåelsen af højkvalitetspatenter, som bidrager til vores virksomhed, har høj prioritet hos os. Vi søger konstant at finde produkter og services, som overgår vores kunders og omverdenens forventninger, og vi tror på, at vi er blevet udnævnt som global innovator på grund af værdsættelse for vores forskning og udviklingsbestræbelser samt intellektuelle aktiviteter. Fremadrettet fortsætter vi med at udvikle intellektuelle ejerskaber, som understreger skabelsen af konkurrencedygtige produkter."

Top 100 Global Innovators

Clarivate Analytics analyserer intellektuel ejendom og patenter baseret på navnebeskyttede data for at finde verdens mest innovative virksomheder og institutioner. Analysen dækker fire hovedkriterier: patentantal, succes, globalisering og indflydelse. Med opstart i 2011 er Top 100 Global Innovators rapporten nu i sit syvende år.

For detaljer se venligst Clarivate Analytics pressemeddelelse.

https://clarivate.com/blog/news/new-report-asia-reclaims-position-epicenter-global-innovation/

For flere detaljer om Epsons intellektuelle ejeraktiviteter, klik på link nedenfor.https://global.epson.com/innovation/intellectual_property/

Prøvemodel

Om Epson

Epson er en globalt ledende teknologivirksomhed, som er dedikeret til at være uundværlig for samfundet ved at forbinde mennesker, ting og information med sine originale, effektive og kompakte præcisionsteknologier. Virksomheden er fokuseret på at skabe innovation og overgå kundernes forventninger inden for inkjet, visuel kommunikation, bærbare produkter og robotter. Epson er stolt over sit bidrag til at realisere et bæredygtigt samfund og over sine bestræbelser på at realisere United Nations' Sustainable Development Goals.

Ledet af det japanskbaserede Seiko Epson Corporation skaber Epson Group på verdensplan et årligt salg på mere end JPY 1 billion. www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med en arbejdsstyrke på mere end 1.968 ansatte var Epson Europes salg for finansåret 2017 på mere end Euro 1,7 mia. www.epson.eu

Miljøvision 2050 - www.eco.epson.com