Vantaa,
24
syyskuu
2019
|
07:45
Europe/Helsinki

Epson esittelee kaksi teollista tarratulostinta kiireisille, suuria määriä tulostaville käyttäjille

LabelWorks-mallit LW-Z5010BE ja LW-Z5000BE ovat nähtävillä Labelexpo 2019 -messuilla Brysselissä 24.–27.9.2019 hallissa 9, Epsonin osastolla A50

24. syyskuuta 2019

Epson on julkistanut kaksi LabelWorks-monitoimitarratulostinta teollisten toimialojen asiakkaille, jotka arvostavat kannettavuutta ja aikaa säästäviä toimintoja. LabelWorks LW-Z5010BE sisältää integroidun näppäimistön, näytön ja litiumioniakun. LabelWorks LW-Z5000BE8 on puolestaan suunniteltu PC- ja älylaitekäyttöön.

Molemmat laitteet on kehitetty asiakkaille, jotka toimivat esimerkiksi tietoliikenteen, valmistuksen, rakentamisen, varastoinnin sekä sähkö- ja elektroniikkahuollon parissa. Kumpaakin tarratulostinta voi käyttää monenlaisiin merkintätarkoituksiin, esimerkiksi: kytkentätaulut, kaapelien tunnistus, nimikilvet, haaroitusrasiat, turvamerkinnät ja tuotetunnukset. Käyttäjien tuottavuutta parantavat laitteet soveltuvat käytettäviksi sekä kentällä että toimistoympäristössä. Tulostimet käynnistyvät nopeasti. Uuden ohjelmiston ja sovellusten ansiosta muokkaus on tehokasta ja tulostus nopeaa (jopa 50 mm/s.). Lisäksi laitteissa voi käyttää LK-tarrakasetteja (leveys 4–50 mm), suuria tarrarullia (leveys 9–50 mm) ja monia erilaisia tarramateriaaleja. Molempiin laitteisiin on saatavana automaattinen takaisinkelain, joka säästää aikaa verrattuna siihen, että tulostetut tarrat rullattaisiin käsin.

Epson Europen LabelWorks-tuotepäällikkö Hervé Thevenin kertoo uutuuksista näin: ”Olemme tuoneet markkinoille kaksi uutuustuotetta, joissa on painotettu työntekijän arjen tehokkuutta parantavia ominaisuuksia. Epson on hyvin perillä siitä, millaisia vaatimuksia teollisten tarratulostimien suuret tulostusmäärät asettavat. Uutuusmallit ovat oiva lisä kompaktien tarratulostimien jo ennestään monipuoliseen mallistoon.” Hän jatkaa: ”LabelWorks LW-5010BE- ja LW-Z5000BE-mallien suunnittelussa on tavoiteltu edullisia elinkaarikustannuksia. Monikäyttöisillä laitteilla hoituvat lukuisat erilaiset merkintätarpeet.”

Yhteenveto tärkeimmistä ominaisuuksista:

  • Tulostusnopeus jopa 50 mm/s.
  • Suuren rullan käyttömahdollisuus (ulkoisena)
  • Laaja tarraleveyksien tuki (4–50 mm)
  • Molemmat mallit ovat yhteensopivia Epsonin kaikkien LK-tarranauhojen kanssa
  • Liitettävyys: USB, Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct
  • Automaattinen takaisinkelain saatavana lisävarusteena
  • Edulliset elinkaarikustannukset
  • Ajansäästö
  • Nopea käynnistys
  • Pieni tilantarve

Lisätietoja Epsonista Labelexpo 2019 -messuilla: http://www.epson.eu/labelexpo

LabelWorks LW-Z5010BE ja LW-Z5000BE tulevat saataville tammikuussa 2020.

 

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen teknologian edelläkävijä, jonka tavoitteena on yhdistää ihmiset, asiat ja informaatio alkuperäisten tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen tekniikkojensa avulla. Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, digitaalisia tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, älylaseja, tunnistusjärjestelmiä ja teollisuusrobotteja. Yritys on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 85 yrityksestä, joissa työskentelee lähes 81 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta paikallisiin yhteisöihin ja jatkuvaan työhön ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

http://global.epson.com/

 

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2014 oli 1 551 miljoonaa euroa. http://www.epson.fi

Ympäristövisio 2050 

http://eco.epson.com/