Vantaa,
24
syyskuu
2019
|
08:45
Europe/Helsinki

Epson esittelee kaksi teollista tarratulostinta kiireisille, suuria määriä tulostaville käyttäjille

LabelWorks-mallit LW-Z5010BE ja LW-Z5000BE ovat nähtävillä Labelexpo 2019 -messuilla Brysselissä 24.–27.9.2019 hallissa 9, Epsonin osastolla A50

24. syyskuuta 2019

Epson on julkistanut kaksi LabelWorks-monitoimitarratulostinta teollisten toimialojen asiakkaille, jotka arvostavat kannettavuutta ja aikaa säästäviä toimintoja. LabelWorks LW-Z5010BE sisältää integroidun näppäimistön, näytön ja litiumioniakun. LabelWorks LW-Z5000BE8 on puolestaan suunniteltu PC- ja älylaitekäyttöön.

Molemmat laitteet on kehitetty asiakkaille, jotka toimivat esimerkiksi tietoliikenteen, valmistuksen, rakentamisen, varastoinnin sekä sähkö- ja elektroniikkahuollon parissa. Kumpaakin tarratulostinta voi käyttää monenlaisiin merkintätarkoituksiin, esimerkiksi: kytkentätaulut, kaapelien tunnistus, nimikilvet, haaroitusrasiat, turvamerkinnät ja tuotetunnukset. Käyttäjien tuottavuutta parantavat laitteet soveltuvat käytettäviksi sekä kentällä että toimistoympäristössä. Tulostimet käynnistyvät nopeasti. Uuden ohjelmiston ja sovellusten ansiosta muokkaus on tehokasta ja tulostus nopeaa (jopa 50 mm/s.). Lisäksi laitteissa voi käyttää LK-tarrakasetteja (leveys 4–50 mm), suuria tarrarullia (leveys 9–50 mm) ja monia erilaisia tarramateriaaleja. Molempiin laitteisiin on saatavana automaattinen takaisinkelain, joka säästää aikaa verrattuna siihen, että tulostetut tarrat rullattaisiin käsin.

Epson Europen LabelWorks-tuotepäällikkö Hervé Thevenin kertoo uutuuksista näin: ”Olemme tuoneet markkinoille kaksi uutuustuotetta, joissa on painotettu työntekijän arjen tehokkuutta parantavia ominaisuuksia. Epson on hyvin perillä siitä, millaisia vaatimuksia teollisten tarratulostimien suuret tulostusmäärät asettavat. Uutuusmallit ovat oiva lisä kompaktien tarratulostimien jo ennestään monipuoliseen mallistoon.” Hän jatkaa: ”LabelWorks LW-5010BE- ja LW-Z5000BE-mallien suunnittelussa on tavoiteltu edullisia elinkaarikustannuksia. Monikäyttöisillä laitteilla hoituvat lukuisat erilaiset merkintätarpeet.”

Yhteenveto tärkeimmistä ominaisuuksista:

  • Tulostusnopeus jopa 50 mm/s.
  • Suuren rullan käyttömahdollisuus (ulkoisena)
  • Laaja tarraleveyksien tuki (4–50 mm)
  • Molemmat mallit ovat yhteensopivia Epsonin kaikkien LK-tarranauhojen kanssa
  • Liitettävyys: USB, Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct
  • Automaattinen takaisinkelain saatavana lisävarusteena
  • Edulliset elinkaarikustannukset
  • Ajansäästö
  • Nopea käynnistys
  • Pieni tilantarve

Lisätietoja Epsonista Labelexpo 2019 -messuilla: http://www.epson.eu/labelexpo

LabelWorks LW-Z5010BE ja LW-Z5000BE tulevat saataville tammikuussa 2020.

 

Tietoja Epsonista

Epson on maailmanlaajuinen teknologiajohtaja, jonka tavoitteena on olla yhteiskunnalle merkityksellinen yritys, joka yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen teknologioiden avulla. Yritys on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla. Epson on ylpeä yrityksen jatkuvista panostuksista kestävän yhteiskunnan toteuttamiseen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseen.

Japanilaisen Seiko Epson Corporationin johtaman maailmanlaajuisen Epson-konsernin vuosittainen myynti on yli 1 biljoonaa jeniä. http://global.epson.com/
 

Ympäristövisio 2050 - eco.epson.com/