15
kesäkuu
2016
|
08:32
Europe/Helsinki

Epson esitteli DJet-yhdistelmätulostinjärjestelmän Drupassa

Epson esitteli Drupa-messuilla tulostimen, johon oli yhdistetty kaksi vesitoimista tulostinta ensiluokkaisten kaksipuolisten B1-koon vedosten, julisteiden ja esitteiden tulostamiseen

 

Epson toi juuri päättyneille Drupa-messuille näytille ensimmäistä kertää 44-tuumaa leveän kaksipuolisen DJet-tulostusjärjestelmän, johon on yhdistetty kaksi Epsonin SureColor SC-T7200 -tulostinta. DJet-tulostinjärjestelmän kehitti sveitsiläinen yritys Digital Information. Järjestelmä voidaan yhdistää myös uuteen 10-väritulostimeen SureColor SC-P10000 riippuen käyttäjän tarpeista. Tulostinjärjestelmä on kehitetty suurien kaksipuoleistentöidenhuippunopeaan tulostukseen. Tulostin suoriutuu jopa neljästä B2-koon ja kahdeksasta B1-koon tulosteesta. Lisäksi tulostin sopii erinomaisesti nopeiden volyymituotteiden, kuten julisteiden, esitteiden ja mainoslehtisten taloudelliseen tulostukseen.

DJet linkittää Epsonin SC-T-tulostimet toimimaan peräkkäin siten, että paperi kääntyy 180-astetta, jolloin kumpikin tulostin tulostaa yhdelle puolelle yhtenäistä rullaa. Tulostinjärjestelmä on suunniteltu toimimaan vähimmäismäärällä mekaanisia osia, jotta laitteen toimintavarmuus ja luotettavuus olisi mahdollisimman hyvä. Tulostimien välissä on puskurirulla ylimääräiselle paperille. Laitteen räätälöitävä hallintaohjelma lisää tunnisteen ja sijoituskoodit jokaiseen tulosteeseen. Nämä koodit ja tunnisteet luetaan videokameralla, jonka jälkeen hallintaohjelma käsittelee ne ja varmistaa tulostetun rullan kääntöpuolen sijoituksen. Järjestelmä tarkistaa jatkuvasti tulostetun paperin aseman varmistaen näin erittäin tarkan tulostusjäljen. Tulosteet voidaan leikata ja taittaa tarpeiden mukaan, jotta kirjaset ja esitteet näyttävät hienosti viimeistellyiltä asianmukaisella taitolla. Vaihtoehtoisesti tulosteita voi käyttää kaksipuoleisina esittelymateriaaleina tai muuhun vastaavan käyttötarkoitukseen. Hallintaohjelma tukee yleisimpiä ja itsenäisiä bittikarttoja, kuten myös Epsonin tiedostomuotoja, joita yleisesti käytetään.

”DJet on älykäs ja monipuolinen järjestelmä, joka yhdistää Epsonin tulostuslaadun ja suorituskyvyn Digital Information -yrityksen insinööriosaamiseen ja asemoinnin hallintaan”, kertoo Epson Europen Marc Boehmer.

”Laite antaa käyttäjälleen joustavasti mahdollisuuden tuottaa tarkasti asemoituja kaksipuoleisia monisivuisia vedoksia, kuten myös laajan valikoiman laadukkaita tulosteita alhaisilla kustannuksilla ja nopealla sijoitetun pääoman tuotolla”, Boehmer jatkaa.

 

Toimittajalle

 

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen teknologian edelläkävijä, joka kehittää tuotteitaan ja ylittää asiakkaiden odotukset tulostuksen, visuaalisen viestinnän, elämänlaadun ja valmistuksen aloilla. Epsonin tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, teollisuusrobotteja, älylaseja ja tunnistusjärjestelmiä. Ratkaisut ovat pienikokoisia ja energiaa säästäviä, ja niissä käytetään erittäin tarkkaa teknologiaa.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 94 yrityksestä, joissa työskentelee lähes 70 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta paikallisiin yhteisöihin ja ympäristönsuojeluun.

www.global.epson.com

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 700 henkilöä, ja sen myynti tilivuonna 2014 oli 1 551 miljoonaa euroa. http://www.epson.fi

 

Ympäristövisio 2050

http://eco.epson.com/