Amsterdam,
20
januari
2017
|
09:36
Europe/Amsterdam

Epson gaat de strijd met flat-panel displays aan met een nieuwe alles-in-een-vergaderoplossing tot 100 inch

De nieuwe en intuïtieve interactieve EB-1460Ui projector van Epson bevordert samenwerking en geavanceerde bedrijfsintegratie in vergaderruimtes en ondersteunt daarmee de manier waarop we werken. Deze oplossing is voorzien van Wi-Fi en ondersteunt Skype-vergaderingen en remote werken. De projector projecteert een Full HD-beeld op een schermformaat van maximaal 100 inch. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om met collega's samen te werken, of ze nu in dezelfde ruimte zijn of aan de andere kant van de wereld.

Stroomlijn vergaderingen en stimuleer samenwerking met interactieve displays en Skype-communicatie.

Hans Dummer, directeur Visual Instruments, EMEAR, vertelt: "Onze nieuwste oplossing voor het MKB en bestuurskamers maakt een ongekende efficiëntie in vergaderruimtes mogelijk en draagt bij aan een vooruitstrevende en productieve werkomgeving die samenwerken stimuleert.Deze hoogwaardige projectoren met ultrakorte projectieafstand en Wi-Fi maken gebruik van de nieuwste technologie om bedrijfsgegevens te delen op een schaalbaar schermformaat tot maximaal 100 inch. Bovendien bieden ze een indrukwekkende interactiviteit die economisch niet haalbaar is met flat-panel displays. Dit systeem is niet alleen de meest voordelige manier om schaalbare schermformaten te introduceren, maar tovert de werkplek ook om in een moderne, interactieve en productieve omgeving."

Door twee verschillende bronnen met de split-screenfunctie te combineren, kunnen gebruikers twee taken tegelijk uitvoeren, zoals het tonen van een presentatie en het hosten van een videoconferentie. Whiteboardcontent kan gemakkelijk worden opgeslagen, gedeeld of afgedrukt en met de ingebouwde 16W-luidsprekers zijn er geen extra apparaten of kabels nodig voor geluid. Er is ook aan bedrijven met gevoelige gegevens gedacht: op alle modellen kan de toegang tot whiteboardcontent worden beveiligd met een wachtwoord. Deze wachtwoorden worden gecodeerd opgeslagen en ook de draadloze verbinding is beveiligd.

De EB-1460Ui is een alles-in-een-oplossing met een breed scala aan gebruiksvriendelijke en interactieve functies die de samenwerking bevordert en Skype voor bedrijven en andere videoconferentie-oplossingen introduceert in de vergaderruimte. De functies voor remote access zorgen voor minder reiskosten en de functie voor externe bureaubladtoegang geeft u de vrijheid en flexibiliteit om uw computer op uw bureau te laten staan en vanuit elke ruimte op kantoor een presentatie te geven. Individuele presentaties worden kinderspel dankzij de interface met finger-touch en twee interactieve pennen. En met de iProjection-app1 kunt u draadloos allerlei content streamen of delen vanaf mobiele apparaten op basis van iOS of Android. Daarnaast kunnen gebruikers dankzij de ondersteuning voor Miracast-schermspiegeling moeiteloos content delen vanaf elk geschikt Android- of Windows-apparaat dat deze functie ook ondersteunt.

Naast de EB-1460Ui wordt de productreeks uitgebreid met nog twee nieuwe modellen. Beide hebben een ultrakorte projectieafstand, zodat gebruikers zonder verblindend licht presentaties kunnen geven op schermformaten tot wel 100 inch, voor maximale impact en kijkcomfort tijdens vergaderingen. De EB-1460Ui, EB-1450Ui en EB-1440Ui kunnen allemaal heldere en levendige beelden projectoren tot maximaal 4400 lumen dankzij de 3LCD-technologie van Epson. Bovendien hebben de producten in deze reeks een indrukwekkende WUXGA-resolutie, die met 1920 x 1200 hoger is dan Full HD. De langere levensduur van de lamp van tot wel 10.000 uur in Eco-modus draagt bij aan lagere energie- en onderhoudskosten.

De EB-1460Ui is vanaf maart 2017 verkrijgbaar voor een prijs van € 3.099 (ex. btw). De EB-1450Ui en EB-1440Ui zijn nu al verkrijgbaar voor een prijs van respectievelijk € 2.939 en € 2.689 (ex. btw).

Kenmerken

EB-1460Ui EB-1450Ui EB-1440Ui
Twee interactieve pennen
Interactief via finger-touch -
Schermspiegeling - -
Draadloze connectiviteit
Geniet van uitzonderlijke beeldkwaliteit met de 3LCD-technologie van Epson
Gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst
Standaardresolutie WUXGA WUXGA WUXGA
Helderheid 4400 lumen 3800 lumen 3800 lumen
Schermformaat tot 100 inch
Rijkere, duidelijke details met een hoge contrastverhouding (16.000:1)
Lange levensduur van de lamp (5000 uur normaal / 10.000 uur in Eco-modus) en lange onderhoudscyclus voor de luchtfilter (5000 uur normaal / 10.000 uur in Eco-modus)
Whiteboard delen
Horizontale en verticale keystone-correctie
Interactieve pennen met zachte punt, beschikbaar in vilt of teflon
2 HDMI-ingangen voor high-definition video- en audiocontent
Aantekeningen maken zonder pc
Bedieningselementen op het scherm
Easy Interactive Tools
AV-mute en dynamische lampcontrole
Functie voor schuivend split-screen