09
februari
2015
|
12:05
Europe/Amsterdam

Epson gaat samenwerking aan met EuroForm voor betere Managed Print Services bij RIPS-producten

Samenvatting
In samenwerking met EuroForm, een vooroplopende onafhankelijke softwareleverancier (ISV) en maker van JetAdvice, heeft Epson zijn WorkForce Pro RIPS (Replaceable Ink Pack System)-producten geschikter gemaakt voor een Managed Print Service (MPS)-programma. Dankzij dit partnership kunnen resellers en distributeurs op afstand veilig gegevens inzamelen en analyseren.

De nieuwe oplossing omhelst betere MPS-data-inzameling en -analyse op producten met lagere kosten voor onderhoud en vervanging van verbruiksartikelen

In samenwerking met EuroForm, een vooroplopende onafhankelijke softwareleverancier (ISV) en maker van JetAdvice, heeft Epson zijn WorkForce Pro RIPS (Replaceable Ink Pack System)-producten geschikter gemaakt voor een Managed Print Service (MPS)-programma. Dankzij dit partnership kunnen resellers en distributeurs op afstand veilig gegevens inzamelen en analyseren. Daarnaast krijgen ze zo een beter beeld van printergebruik en beheervereisten van producten die speciaal ontwikkeld zijn met minder ondersteuning op locatie en minder frequente vervanging van inktpatronen voor ogen.

Patrick Perrot, Epson Europe, zegt hierover: "De WorkForce Pro RIPS van Epson zijn zakelijke inkjetprinters die uitstekende kwaliteit leveren en ononderbroken tot wel 75.000 pagina's kunnen printen zonder de inktpatroon te vervangen. Dankzij JetAdvice en onze samenwerking met EuroForm kunnen we deze producten nu inzetten in een aantrekkelijk MPS-programma voor kanaalpartners. Dit programma houdt de onderhoudsvereisten en dus de kosten voor logistiek en ondersteuning op locatie laag."

Kim Niebling van EuroForm: "We zijn heel trots op onze nieuwe samenwerking met Epson en we zijn ervan overtuigd dat deze zowel resellers als eindgebruikers ten goede zal komen. De onderhoud besparende technologie in Epson’s RIPS-printers sluit perfect aan op de kernwaarden van ons product JetAdvice. We zijn blij met de tastbare voordelen voor kanaalpartners die de betere data-inzameling en het aanbod van MPS-diensten zullen opleveren."

JetAdvice is eenvoudig te integreren in bestaande IT-infrastructuren en combineert uitstekende data-inzameling en -analyse met betrouwbare printers die minder onderhoud op locatie vereisen.