Bucureşti,
13
August
2018
|
13:23
Europe/Bucharest

Noua serie SC-T de imprimante wireless SureColor SC-T3100 şi SC-T5100 oferă viteză, precizie şi fiabilitate, precum şi un design elegant şi compact, fiind create pentru comunităţile de ingineri şi arhitecţi

Epson îşi extinde gama de imprimante de format mare cu noile modele wireless din seria SureColor SC-T pentru a deservi un număr mai mare de utilizatori din domeniul tehnic

13 august 2018 – Epson lansează SureColor SC-T3100, imprimanta pentru birou cu lăţimea de 24 de inci, şi SureColor SC-T5100, imprimanta de 36 de inci care poate fi folosită individual sau așezată pe un stand dedicat. Marcând extinderea seriei Epson SC-T pe piaţa imprimantelor CAD cu preţuri mici şi medii, imprimantele wireless au un design nou, simplu şi compact, dar şi fiabilitatea caracteristică soluţiilor de imprimare Epson.

Indiferent dacă sunt utilizate pentru imprimarea de planuri tehnice, schiţe, semnalistică sau postere pentru sălile de curs, modelele SureColor SC-T3100 şi SureColor SC-T5100 vor asista profesioniştii dintr-o multitudine de domenii, inclusiv arhitectură, inginerie, CAD, GIS, educaţie, corporate sau pe cei din firmele mici. Funcţia unică de comutare automată permite imprimantelor să schimbe alimentarea cu hârtie de la rola de format mare la colile de hârtie cu mărimea A4 sau A3, fără ca utilizatorii să fie nevoiţi să intervină asupra echipamentului, facilitate ideală pentru companiile mici, care au cerinţe de tipărire multiple, într-un spaţiu de lucru limitat.

„Epson SureColor SC-T3100 şi SC-T5100 sunt concepute în mod specific pentru cei care lucrează în domenii creative, precum şi pentru ingineri, designeri și arhitecţi, care caută o imprimantă compactă, adaptată perfect spaţiului lor de lucru”, spune Marco van Niekerk, Manager de Produs la Epson Europe, divizia Soluţii Profesionale de Imagine. „Având la bază cele mai noi tehnologii Epson pentru a oferi performanţe de vârf în ceea ce priveşte tipărirea, noile echipamente vor permite utilizatorilor să obţină imprimări precise, în culori vii, prin conexiune wireless, de pe tablete şi smartphone, practic de oriunde.”

Beneficiind de tehnologia capului de printare PrecisionCore MicroTFP şi de tehnologia de verificare a duzelor pentru detectare şi ajustare automată, noile imprimante oferă viteze mari de tipărire, producând printuri de mărimea A0 sau E în 31 de secunde, cu detalii precise şi fiabilitatea necesară mediului comercial. Oferind wireless integrat şi conectivitate Wi-Fi Direct, arhitecţii şi designerii pot imprima cu uşurinţă de pe tablete şi smartphone-uri sau pot folosi pentru navigare noul ecran tactil LCD de 4,3 inci, cu meniu intuitiv. Noua generaţie de cerneluri pigment UltraChrome XD2, livrate în cartuşe de mare capacitate, oferă printuri durabile pentru arhivare, culori vii şi linii exacte, pe aproape orice tip de hârtie.

Mai multe despre imprimantele SureColor din seria Epson SC-T:

Modelul desktop Epson SureColor SC-T3100, de 24 de inci, şi modelul cu stand Epson SureColor SC-T5100, de 36 de inci, oferă o gamă largă de funcţii pentru profesioniştii care doresc să-şi mărească productivitatea. Printre acestea se numără:

 • Viteze mari de imprimare – SC-T3100 şi SC-T5100 produc printuri de mărime A1 sau D în 34, respectiv 31 de secunde.

 • Uşor de utilizat – ecran tactil LCD color, de 4,3 inci, care simplifică sarcinile de tipărire.

 • Design compact şi simplu – dimensiunea compactă şi designul minimalist optimizează spaţiul de lucru.

 • Înlocuiţi cerneala mult mai rar – cartuşe de capacitate mare, de până la 50 ml color şi 80 ml negru.

 • Tipăriţi la birou de oriunde – conectivitatea integrată wireless şi Wi-Fi Direct permite tipărirea cu uşurinţă de pe tablete, smartphone şi alte dispozitive mobile.

 • Performanţă înaltă – capul de printare PrecisionCore MicroTFP oferă funcţia Precision Droplet Control pentru claritate incredibilă a printurilor şi fiabilitate sporită, graţie tehnologiei de verificare a duzelor.

 • Printuri durabile, în culori vii – cernelurile pigment UltraChrome XD2 de ultimă generaţie, special create pentru arhivare, produc printuri în culori vii şi cu linii precise.

 • Prelucrare versatilă a mediilor de tipărire – utilizează role de până la 24 şi 36 de inci şi coli de până la 11 x 17 inci, prin alimentatorul automat de documente cu comutare automată, cât şi coli pretăiate de până la A1 (24 de inci) sau A0 (36 de inci).

 • Detalii precise şi clare – tipăriţi planuri tehnice, schiţe, postere şi alte tipuri de documente şi imagini, la o rezoluţie de până la 2.400 dpi.

 • Instalare uşoară – despachetaţi şi puteţi începe utilizarea imediat.

  Epson SureColor SC-T3100 şi SC-T5100 vor fi disponibile din luna septembrie. SC-T3100 va fi disponibilă la preţul estimativ de 995 EUR (fără TVA), iar SC-T5100 va fi disponibilă la preţul estimativ de 1450 EUR (fără TVA).

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ceasuri şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 76.000 de angajaţi în 87 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

https://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.830 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2017 au fost de 1,7 miliarde de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050” 

http://eco.epson.com/