Bucureşti,
26
Septembrie
2017
|
10:00
Europe/Bucharest

Epson își propune să sporească gradul de conștientizare al avantajelor imprimării cu jet de cerneală în mediul business

În această săptămână, Epson a lansat campania „It’s your choice (Este alegerea dumneavoastră)” - o campanie ce reflectă viziunea companiei în ceea ce priveşte opţiunile mediului business atunci când vine vorba de tehnologia de imprimare. Campania urmărește să sporească gradul de conștientizare a avantajelor imprimării cu jet de cerneală și a modului în care alegerea unei tehnologii de imprimare sau a alteia are un impact asupra mediului înconjurător și asupra întregii societăți.

Deşi testele și studiile din industrie arată că tehnologia de imprimare cu jet de cerneală depășește cu mult tehnologia laser în termeni de performanță, multe organizații din întreaga Europă nu realizează acest lucru. Având în vedere că sustenabilitatea și viitorul societății se află pe agenda companiilor, iar raportarea nefinanciară devine o prioritate, tehnologia de imprimare cu jet de cerneală poate avea un efect semnificativ și pozitiv asupra eco-eficienței și asupra productivității forței de muncă.

Ca atare, Epson consideră că mediul de afaceri trebuie să înțeleagă mai bine realitățile diferenţelor dintre tehnologia laser şi cea cu jet de cerneală, iar în acest scop companiile sunt invitate să parcurgă un chestionar interactiv de 2 minute care le va oferi o perspectivă mai clară asupra acestor realități. Încercați, faptele ar putea să vă surprindă!

Mai multe informații despre angajamentul Epson în ceea ce priveşte tehnologia cu jet de cerneală pot fi găsite în acest comunicat de presă.

ESTE ALEGEREA DUMNEAVOASTRĂ

Ştiaţi că tehnologia pe care o alegeţi la locul de muncă poate schimba viitorul? Poate avea un impact semnificativ asupra mediului, asupra modului în care lucraţi şi asupra altor aspecte...

Chiar şi alegerea unor tehnologii aparent trecute cu vederea – cum ar fi imprimantele – poate avea un impact real. Atunci când aveţi de ales între o imprimantă cu jet de cerneală şi una cu laser, ce aţi alege?

Aceste informaţii vă pot surprinde:

DEŞEURI: Imprimantele cu jet de cerneală produc cu până la 99% mai puţine deşeuri decât cele cu laser 1

CONSUM DE ENERGIE: Imprimantele cu jet de cerneală consumă cu 96% mai puţină energie decât cele cu laser 2

VITEZĂ: Imprimantele cu jet de cerneală sunt de până la 3,5 ori mai rapide decât cele cu laser 3

PRODUCTIVITATE: Imprimantele cu jet de cerneală reduc timpul de intervenţii cu până la 98% în comparaţie cu cele cu laser 4

CO2: Imprimantele cu jet de cerneală produc cu până la 92% mai puţin CO2 decât cele cu laser 5

Rapoartele, testele şi comparaţiile din domeniu demonstrează ceea ce noi am crezut întotdeauna: imprimantele cu jet de cerneală depăşesc alte tehnologii în ceea ce priveşte performanţa şi eficienţa. Deoarece imprimarea rămâne o parte importantă din vieţile noastre – la birou şi acasă – companiile care aleg să investească în imprimante cu jet de cerneală pot produce cu până la 99% mai puţine deşeuri, consum de energie cu 96% mai mic şi reducere cu 98% a timpului de întreţinere şi intervenţie [1] . Imprimantele cu jet de cerneală inovatoare îndeplinesc în mod direct cerinţele companiilor din prezent, iar ca rezultat observăm tranziţia de la laser la jet de cerneală pe piaţa firmelor de imprimare din Europa. Companiile observă reale avantaje financiare, ecologice şi pentru societale, mulţumită acestei tehnologii.
Epson

Dincolo de imprimarea la birou, tehnologia cu jet de cerneală şi-a dovedit flexibilitatea odată cu schimbările pieţei şi transformă segmente de piaţă întregi, inclusiv imprimarea în domeniul modei şi în industria textilă, ambalaje şi materiale de dimensiuni mari şi determină scurtarea proceselor de producţie, reducând costurile şi deşeurile.

[1] Cercetare realizată de BLI, 2017

Note de subsol:

  1. În urma testărilor efectuate de BLI, contractate de Epson, pe durata a două luni, până în februarie 2017, comparativ cu o gamă de echipamente concurente.
  2. În urma testărilor efectuate de BLI, contractate de Epson, pe durata a două luni, până în februarie 2017, comparativ cu o gamă de echipamente concurente.
  3. În urma testărilor efectuate de BLI, contractate de Epson, pe durata a două luni, până în februarie 2017, în funcţie de prima pagină imprimată după repaus în timpul nopţii, comparativ cu o gamă de echipamente concurente.
  4. În urma testărilor efectuate de BLI, contractate de Epson, pe durata a două luni, până în februarie 2017, comparativ cu o gamă de echipamente concurente.
  5. Pe baza extragerii şi procesării materiilor prime şi fabricării consumabilelor. În urma testării pe baza unei metodologii Epson: 1. Calculul se bazează numai pe emisiile de CO2, principala problemă privind încălzirea globală. 2. Rezultatul calculului se bazează pe declaraţii proprii. (nu sunt primite verificări din partea terţilor). 3. Utilizăm coeficientul de CO2 (kg-CO2/unitate) publicat în baza de date JEMAI „LCA Pro”.