12
Iunie
2017
|
16:53
Europe/Bucharest

Epson îmbunătăţeşte viaţa şi locul de muncă al oamenilor cu ajutorul tehnologiei

Epson se angajează să dezvolte tehnologii cu adevărat inovatoare și eficiente ecologic, concepute pentru transformarea comportamentelor și practicilor de la locul de muncă.

Sunt convins că există corporații precum Epson care doresc să transforme lumea într-un loc mai bun. Putem face acest lucru doar ţinând cont de ceea ce doresc clienții noștri - și societatea - şi producând  produse și modele business conform cerinţelor acestora. Produsele Epson și tehnologiile pe care le vor vedea aici, la CeBIT sunt toate proiectate pentru a rezolva problemele din viața reală și pentru a face viața noastră mai plăcută, mai eficientă și mai creativă.
Mr Minoru Usui, Seiko Epson Corporation, Global President

Acest mesaj ne defineşte ca fiind o companie care caută, în mod constant, noi modalități de a îmbunătăți tehnologia dincolo de graniţe - de la robotica de înaltă precizie până la aplicațiile cu ochelari inteligenţi și echipamente de imprimare pe o gamă largă de medii de tipărire. În timp ce mulți se concentrează, pe bună dreptate, pe următoarea inovație interesantă, produsele Epson se bazează ferm pe spiritul japonez tradițional al „monozukuri“ - arta și știința de a fabrica - și valorile artizanilor care stau la baza originii companiei ca producător de ceasuri.

Aceasta înseamnă că suntem foarte mândri să satisfacem și să depășim așteptările clienților noștri. Bucătarii de sushi vorbesc adesea despre motivația lor principală care este zâmbetul de pe fața clienților lor. Epson nu este diferit. Poate sună ciudat, dar cifra de afaceri și profitul nu sunt principala preocupare. Suntem convinși că acestea vor urma dacă vom crea produse care contribuie la îmbunătățirea eficienței oamenilor la locul de muncă și la îmbogățirea stilului lor de viață. Politica noastră de a menține dezvoltarea și fabricarea in-house ne permite să ne asumăm comentariile oamenilor și să le introducem în procesul de proiectare a produsului pentru a genera un ciclu continuu de îmbunătățire.

Ţinând cont de cerinţele utilizatorilor noștri care ne-au spus că doresc imprimante care să fie compacte și eficiente, cu tehnologii durabile și costuri reduse de funcționare, am creat o nouă imprimantă cu jet de cerneală pentru birou, cu o nouă tehnologie, seria Workforce Enterprise. Această imprimantă vă economisește bani și energie electrică, dar ce părere aveţi despre toate acele coli de hârtie pe care le imprimați? Oamenii au început să vorbească despre biroul fără hârtie, deoarece au crezut că acesta ar îmbunătăți eficiența și ar reduce consumul de hârtie. Dar noi am perceput acest lucru într-un mod diferit.

Deși clienții ne-au spus că ei au vrut să protejeze mediul natural, ne-au spus, de asemenea, că au apreciat valoarea hârtiei. Pentru a răspunde acestor preocupări, am introdus cu mândrie PaperLab, pe care noi credem că este primul sistem de fabricare a hârtiei de birou din lume care utilizează un proces uscat. Lansat cu vânzări limitate în Japonia, la sfârșitul anului trecut, acesta a fost prezentat pentru prima dată la CeBIT 2017, pentru a ne arăta această tehnologie incredibilă în Europa. Viziunea este pentru o lume în care se poate imprima și apoi recicla toată hârtia pe care doriți. Într-o zi sperăm că vom putea dezvolta PaperLabs de toate dimensiunile și le vom putea utiliza în fabrici, în birouri și chiar și în casa dumneavoastră.

Aflați mai multe despre incredibila gamă Enterprise aici