11
februari
2015
|
10:26
Europe/Amsterdam

Epson introduceert Pro-AV-serviceprogramma en Europese primeur met de nieuwe laserprojector

Samenvatting
Epson, sinds 2001 marktleider op het gebied van projectoren [1], presenteert tijdens ISE 2015 zijn nieuw pre- en post-sale service- en ondersteuningsprogramma voor installatieprojectoren. Tijdens het evenement zal Epson ook voor het eerst in Europa zijn nieuwe Full HD laserprojector met 4K lichtverwerkingstechnologie tonen.

Epson neemt deel aan ISE 2015, Hall 1 Stand H75, 10-12 februari 2015

Epson, sinds 2001 marktleider op het gebied van projectoren [1], presenteert tijdens ISE 2015 zijn nieuw pre- en post-sale service- en ondersteuningsprogramma voor installatieprojectoren. Tijdens het evenement zal Epson ook voor het eerst in Europa zijn nieuwe Full HD laserprojector met 4K lichtverwerkingstechnologie tonen.

CoverPlus365 ondersteuningsservice

Deze nieuwe service voor installatieprojectoren is een bewijs van Epson’s inzet om superieure service en uitmuntende lokale ondersteuning te bieden. CoverPlus365 biedt installatieklanten direct toegang tot goed opgeleide deskundigen van Epson voor advies en ondersteuning. Daarnaast biedt de service klanten als extra geruststelling de mogelijkheid om vervangingsproducten op locatie in voorraad te houden.

De Epson stand op ISE 2015 biedt een CoverPlus365-servicedesk, waar u deskundige productexperts aantreft die u advies en inlichtingen kunnen geven over de nieuwe service. Bezoekers kunnen hier terecht voor meer informatie over de training die Epson biedt om ervoor te zorgen dat klanten de gewenste vaardigheden hebben voor het snel identificeren en oplossen van storingen, mochten deze zich voordoen.

Dankzij een uitgebreid netwerk van servicecentra in 63 landen met meer dan 370 servicepunten voor projectoren, kan Epson een breed scala aan ondersteuningsservices bieden.

Daniel Rose, productmanager bij Epson Europe, zegt: “ISE is voor Epson het ideale platform voor de introductie van ons nieuwe eersteklas ondersteuningsprogramma. Deze nieuwe service verstevigt onze positie als wereldmarktleider op het gebied van projectoren en zal onze groeiende reputatie verder consolideren in de AV-markt.”

Nieuwe laserprojector (EH-LS10000)

Hoogtepunt op ISE 2015 is de eerste presentatie in Europa van Epson’s nieuwe EH-LS10000 laserprojector met 4K-lichtverwerkingstechnologie. Thuisbioscoopliefhebbers kunnen nu van de ultieme beeldkwaliteit genieten dankzij deze 1080p Full HD-laserprojector met 3LCD Reflective-technologie.

De EH-LS10000 is de eerste projector van Epson die is uitgerust met 4K-lichtverwerkingstechnologie en die gebruikmaakt van een dubbele laserlichtbron om het breedste kleurenspectrum en een absoluut zwart te leveren.

Update van de EB-G6000-serie

Epson presenteert eveneens een update van de EB-G6000-reeks hoogwaardige installatieprojectoren voor zakelijk gebruik en het hoger onderwijs. De nieuwe reeks biedt een verbeterde connectiviteit en standaardlens voor een betere afstemming op de behoeften van de markt, en is geschikt voor gebruik in vergaderruimten, collegezalen of grote klaslokalen.

Z-serie en installatievergelijking

Tijdens ISE 2015 zal er een demonstratie zijn van een grote portrait-projectie met de nieuwste EB-Z-serie projectoren. De bezoekers kunnen dan zien wat de voordelen zijn van een hoge CLO bij het produceren van een groot, duidelijk beeld zonder de noodzaak van extreem hoge helderheid. Verder worden er drie exemplaren van de Z-serie gebruikt om een 3D-model van een Z-serie projector weer te geven, om de innerlijke werking te demonstreren en de algehele kwaliteit van het apparaat te laten zien.

3LCD vergeleken met DLP

Bezoekers zullen ook duidelijk de verschillen kunnen zien tussen de 3LCD- en DLP-technologie. Een EB-1985WU-projector gaat de strijd aan met een vergelijkbare DLP-projector om de verschillen aan te geven in helderheid, kleurnauwkeurigheid en het kleurvolume dat kan worden gerealiseerd met 3LCD-technologie.

Interactieve vergaderoplossingen

Bij de Epson-stand kunnen bezoekers tevens horen hoe ze een volledige oplossing voor hun bedrijf kunnen ontwikkelen. Wij zullen onze EB-1430Wi interactieve vergaderoplossing, met whiteboard-functionaliteit, gebruiken om te demonstreren hoe bedrijven hun vergaderruimten volledig kunnen transformeren tot een klantomgeving voor samenwerking en interactie.

Epson zal deelnemen aan ISE 2015, Hall 1 Stand H75, 10-12 februari 2015.

De nieuwe EB-G6000-series (EB-G6970WU, EB-G6870, EB-G6770WU, EB-G6570WU, EB-G6370, EB-G6270W, EB-G6070W) zijn verkrijgbaar vanaf april 2015.

[1] Bron: Futuresource Consulting, www.futuresource-consulting.com