Amsterdam,
02
maart
2020
|
10:30
Europe/Amsterdam

Epson introduceert snelle zakelijke inkjetprinters met statische line-head printkop voor het groeiende middensegment van de markt

Duurzaamheid, efficiëntie en kwaliteit vallen samen in deze nieuwe producten die zijn ontworpen om het gat in het productportfolio te dichten en snel printen toegankelijk te maken voor de algemene kantooromgeving

Om het gat in zijn portfolio te dichten, lanceert Epson de WorkForce Enterprise WF-C20600 en WF-C20750 zakelijke inkjetprinters met printsnelheden van respectievelijk 60 ppm en 75 ppm. Deze producten maken geavanceerde zakelijke inkjettechnologie en productieprintsnelheden beschikbaar voor de middelgrote en algemene kantooromgeving, waarmee het portfolio van Epson compleet is.

“De verwachting is dat zakelijke inkjetprinters binnen de komende vijf jaar 40% van de zakelijke printermarkt zullen vertegenwoordigen1, aldus IDC, en Epson neemt stappen om zijn positie als marktleider te verstevigen,” zegt Darren Phelps, Vice President Business bij Epson Europe. “Deze nieuwe reeks vult een gat in ons portfolio en positioneert ons en onze channel partners beter voor toekomstige groei. De nieuwe modellen bieden een duurzame, snelle printoplossing voor middelgrote organisaties die ongeveer 8.000 pagina's per maand printen en die voorheen niet volledig werden ondersteund door het Epson-assortiment.”

Epson introduceert ook de WorkForce Enterprise WF-C21000, een ultrasnelle 100 ppm multifunctionele printer voor hogere printvolumes. De WF-C21000 maakt een groenere printkeuze mogelijk, met een lager stroomverbruik en lagere CO2-uitstoot.

Alle nieuwe producten integreren naadloos in bestaande IT-infrastructuren en hebben een lage gebruikersinterventie en een hoog inktvolume; ze kunnen tot 100.000 pagina's in zwart-wit of 50.000 pagina's in kleur afdrukken, zonder dat ze moeten worden bijgevuld2 - wat verspilling van verbruiksartikelen en productuitval vermindert. Ze bieden ook een reeks beveiligingsfuncties en de optionele finisher-units leveren stapel-, niet-, perforatie- en vouwmogelijkheden. Met de Epson Remote Service-software (ERS) kunnen ze eenvoudig op afstand worden beheerd en gediagnostiseerd, waardoor er minder onderhoud op locatie nodig is.

“Bedrijven staan onder druk om hun efficiëntie en hun ecologische imago te verbeteren en de zakelijke inkjetprinters van Epson zijn de ideale groene keuze om deze uitdagingen het hoofd te bieden - ze verminderen het energieverbruik, de CO2-uitstoot en printer-gerelateerd afval, terwijl tegelijkertijd maximale kwaliteit en productiviteit worden gewaarborgd,” stelt Phelps. “Ons portfolio biedt nu een oplossing voor bedrijven van elke omvang en met elk afdrukvolume.”

1. IDC Western Europe Business Inkjet Forecast, 2019-2023, juli 2019.
2. De paginaopbrengst bij benadering met de WF-C20600 en WF-C20750. De werkelijke opbrengst is afhankelijk van de geprinte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield.

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com