Amsterdam,
17
juni
2019
|
08:55
Europe/Amsterdam

Betaalbare en 'connected' 4-in-1-printers voor afdrukken van zakelijke kwaliteit

Epson introduceert vier scherp geprijsde en stijlvolle WorkForce-printers

Epson introduceert 4 betaalbare 4-in-1-printers (WorkForce WF-2810DWF, WF-2830DWF, WF-2835DWF en WF-2850DWF) voor kleine kantoren en thuiskantoren. Deze modellen hebben een nieuw, compact en strak design en zijn beschikbaar vanaf september 2019.

De compacte WorkForce-printers zijn geschikt voor zowel thuiskantoren als kleine kantoren, waar vaak weinig ruimte beschikbaar is. Door de strakke en moderne vormgeving, passen de printers perfect in vrijwel elke inrichting.

Voor gebruikers die zowel op de lange als op de korte termijn willen besparen, bieden deze voordelige printers een aantal besparende functies. Automatisch dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat bespaart geld en papier. En met de XL-inktpatronen kunnen tot 2,5 keer zoveel pagina’s worden geprint 1 . Bovendien maken deze modellen gebruik van afzonderlijke inktpatronen, waardoor alleen de verbruikte kleur vervangen hoeft te worden.

De printers beschikken over een intuïtieve gebruikersinterface en LCD-scherm, waardoor gebruikers snel en eenvoudig door de functies van de printer kunnen navigeren. De WF-2830DWF, WF-2835DWF en WF-2850DWF zijn daarnaast voorzien van een automatische documentinvoer (ADF) voor 30 vellen om meerdere pagina's te scannen, kopiëren en faxen.

Met Wi-Fi en Wi-Fi Direct kunnen gebruikers documenten met behulp van de Epson iPrint-app verzenden, om af te drukken vanaf smart devices. 2 Via Epson Email Print2 kunnen deze printers ook bestanden ontvangen vanaf vrijwel overal ter wereld. Daarnaast kunnen gebruikers van de WF-2850DWF documenten online opslaan en delen met Scan-to-Cloud 2 .

Gerrit Bleeker, Consumer Sales Manager, Epson Nederland, zegt: "Onze klanten zoeken praktische, betaalbare en 'connected' afdrukoplossingen, maar ze vinden ruimtebesparing ook belangrijk en ze prefereren een design dat bij het interieur van hun kantoor past. De nieuwste WorkForce-printers leveren op alle fronten, ze bieden veel manieren om geld te besparen, zoals extra grote inktpatronen en dubbelzijdig afdrukken, wat bovendien zorgt voor papierbesparing."

De WF-2810DWF, WF-2830DWF, WF-2835DWF en WF-2850DW zijn verkrijgbaar vanaf september 2019.

1. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield 2. Voor Epson iPrint en Epson Creative Print zijn een draadloze verbinding en de Epson-printapps vereist. Voor Epson Email Print, Epson Remote Print Driver en Epson Scan-to-Cloud is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.nl/connect of www.epson.be/connect

 

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 10 miljard USD. global.epson.com

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.968 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2017 een omzet van 1,7 miljard euro. epson.eu

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com