Høvik,
25
September
2019
|
09:45
Europe/Amsterdam

Epson introduserer to kompakte industrielle etikettmaskiner for store utskriftsvolumer

LabelWorks LW-Z5010BE og LW-Z5000BE vil være å se på Epson stand i hall 9, stand A50 på Labelexpo 2019 i Brussel den 24.–27. september

24. september 2019 - Epson har lansert to alt-i-ett LabelWorks industrielle etikettmaskiner for brukere som verdsetter mobilitet og tidsbesparende funksjonalitet.

LabelWorks LW-Z5010BE (med integrert tastatur, skjerm og litiumionbatteri) og LabelWorks LW-Z5000BE (for PC og smartenheter) er utviklet for dem som arbeider med datakommunikasjon, på fabrikker, i anleggsbransjen, på lager og med avansert elektrisk vedlikehold. Begge etikettmaskinene kan skilte med et bredt spekter av mulige bruksområder, inkludert etiketter for: koblingspaneler, kabelidentifisering, ansiktsplater, distribusjonsbokser, sikkerhetsskilt og produktidentifikasjon.

Med disse maskinene kan brukerne være så produktive som mulig og fortsette med arbeidet, enten de er på farten eller sitter ved skrivebordet. Dette oppnås med spesielt rask oppstart, ny programvare og brukerprogrammer for effektiv redigering, høye utskriftshastigheter (opptil 50 mm/sek.) og støtte for både LK-båndkassetter (i bredder fra 4 til 50 mm) og samt store medieruller (i bredder fra 9 til 50 mm) og mange typer etikettmateriale. Det finnes også en automatisk tilbakespolingsenhet som kan brukes på begge modellene, og som sparer brukertid som kan gå tapt hvis man må tilbakespole de trykte etikettrullene manuelt.

Hervé Thevenin, produktsjef for LabelWorks hos Epson Europe, sier: «Vi har klart å bringe to nye produkter til markedet som gjør brukeren mer effektive gjennom arbeidsdagen. Vi forstår kravene til industriell merking med store utskriftsvolumer, og disse modellene er et svært velkomment tillegg til vårt allerede varierte utvalg av kompakte etikettmaskiner.» Han legger til: «LabelWorks LW-5010BE og LW-Z5000BE et designet med lave eierkostnader i tankene, og er allsidige nok til å håndtere mange ulike etikettjobber.»

Oppsummering av viktige funksjoner:

  • Utskriftshastigheter på opptil 50 mm/sek
  • Mulighet for ekstern stor rull
  • Godtar alle etikettbredder (fra 4 til 50 mm)
  • Alle Epsons LK-bånd er kompatible med begge modeller
  • Tilkoblingsmuligheter: USB, Ethernet, Wi-Fi, direkte Wi-Fi
  • Valgfri automatisk tilbakespolingsenhet tilgjengelig
  • Lave totale eierkostnader
  • Tidsbesparende
  • Hurtig oppstart
  • Lite plassbehov

Hvis du ønsker mer informasjon om Epson på Labelexpo 2019, kan du gå til http://www.epson.eu/labelexpo

LabelWorks LW-Z5010BE og LW-Z5000BE vil bli tilgjengelige i januar 2020.

 

Om Epson

Epson er en global teknologileder dedikert til å koble sammen folk, gjenstander og informasjon med originale, effektive, kompakte og presise teknologier. Med et produktutvalg som omfatter alt fra blekkskrivere og digitale utskriftssystemer til 3LCD-projektorer, klokker og industriroboter, er selskapet fokusert på å drive frem innovasjoner og overgå kundenes forventninger innen blekkteknologi, visuell kommunikasjon, teknologi du kan ha på deg, og robotikk.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har over 81 000 ansatte fordelt på 85 selskaper rundt om i verden og er en stolt stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet med å redusere miljøpåvirkningen.

 https://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er lokalisert i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1 830 ansatte, og hadde en omsetning på 1,7 milliarder euro i regnskapsåret 2017. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050 

http://eco.epson.com/